Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני פחות משנה הייתי אצל פחח וביקשתי לתקן אצלו נזילת מים לאזור הגלגל הרזרבי בתא המטען, צביעת החלודה שבתא המטען (כל אזור הגלגל הרזרבי) וצביעת הטמבון האחורי. הוא טען שביצע הכל.

לאחר פחות מחורף אחד אני חוזר לבדוק את האזור (בדקתי לפני מסביב אך לא מתחת לגלגל עצמו) ורואה שהכל מלא חלודה ומים פעם נוספת.

חזרתי אליו, הוא גילה שישנה כניסת מים מהפנס- הוא כמובן ניסה לטעון שמדובר במשהו חדש אך התווכחתי איתו ואת הנזילה הוא הסכים לסדר ונראה שהוא סידר על פניו.

אני צריך לחזור אליו בהמשך השבוע לגבי צביעה חוזרת של אזור הגלגל הרזרבי ואני חושב שאני לא צריך לשלם על אותה עבודה פעמיים אם זו טעות שלו.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. מדובר במקרה הטוב על 200 ש"ח ובמקרה הפחות טוב 400 ש"ח.

אם אני כבר שואל שאלה בנושא אז כשהוא עשה את העבודה, הטמבון לא יצא בדיוק בצבע הרכב כי הוא טוען שהטמבון מפלסטיק ולא יכולה לצאת התאמה לצבע המקורי כמו לאחר צביעת פח , הגיוני?

שואל כי מסקרנת אותי דעת הרבים.:twisted:

תודה.

• תוכן חדש...