Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני מספר חודשים פגעתי ברכב מאחור פגיעה שעל פניה נראתה קלה. לאחרונה קיבלתי דרישה לתשלום מחברת הביטוח של הנפגע על סכום של כ11,000 שקל, כאשר שווי הרכב הנפגע (מאזדה 2 2010) הוערך בכ28,000 שקלים.

לצערי אין לי ביטוח צד ג' וסכום התיקון נראה לי גבוהה משמעותית ממה שהוא אמור להיות. התייעצתי עם מוסך שאני מכיר, שם נאמר לי שתיקון כזה אמור לעלות לכל היותר 5,000 שקל. מצד שני השמאי של הנפגע העריך סכום גבוהה בהרבה, והפירוט שנתן זהה לפירוט בקבלת התיקון מהמוסך.

השאלה הראשונה שלי היא האם יש מה לעשות בעניין? אם אביא שמאי מטעמי שיפסוק סכום נמוך יותר, האם אפשר ללכת להכרעה, או למשפט? אילו עוד דרכי פעולה יש לי?

השאלה השנייה היא האם באמת הגיוני שסכום התיקון יהיה גבוהה כלכך לפגיעה כזאת? אוכל לצרף תמונות ואת פירוט התשלום של המוסך אם צריך.

פורסם

אוקיי. מצורפים פה הדו"ח שמאי, קבלה מהמוסך, ו2 דפים מתוך התמונות שצרף השמאי (יש עוד אבל נראות פחות רלוונטיות)

shamai.jpggarage_kabala.pngpic1.jpgpic2.jpg

פורסם

ייתכן ואפשר היה לתקן בהרבה יותר זול, אבל הנפגע לא עובד אצלך ולא חבר שלך, הוא תיקן את הרכב במקום הבחירה שלו ואלה המחירים, מחירי חלפים אצל היבואן וזו זכותו המלאה.

קיבלת שיעור חשוב ויקר בחיים למה לא נוהגים ללא ביטוח צד ג.

תגיד תודה שנכנסת במזדה 2 ולא במרצדס חדשה כי אזאתה/ אבא ואמא היו מוכרים את הבית בשביל לממן את התיקון.

אני כבר לא מדבר על נפגעים בגוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלום!

לפני מספר חודשים פגעתי ברכב מאחור פגיעה שעל פניה נראתה קלה. לאחרונה קיבלתי דרישה לתשלום מחברת הביטוח של הנפגע על סכום של כ11,000 שקל, כאשר שווי הרכב הנפגע (מאזדה 2 2010) הוערך בכ28,000 שקלים.

לצערי אין לי ביטוח צד ג' וסכום התיקון נראה לי גבוהה משמעותית ממה שהוא אמור להיות. התייעצתי עם מוסך שאני מכיר, שם נאמר לי שתיקון כזה אמור לעלות לכל היותר 5,000 שקל. מצד שני השמאי של הנפגע העריך סכום גבוהה בהרבה, והפירוט שנתן זהה לפירוט בקבלת התיקון מהמוסך.

השאלה הראשונה שלי היא האם יש מה לעשות בעניין? אם אביא שמאי מטעמי שיפסוק סכום נמוך יותר, האם אפשר ללכת להכרעה, או למשפט? אילו עוד דרכי פעולה יש לי?

השאלה השנייה היא האם באמת הגיוני שסכום התיקון יהיה גבוהה כלכך לפגיעה כזאת? אוכל לצרף תמונות ואת פירוט התשלום של המוסך אם צריך.

רק דו"ח של שמאי מטעמך יכול לסייע לך.

במקרה של מחלוקת רצינית בית השדפט יכול למנות שמאי מטעם בית המשפט.

חשבונית המוסך היא תעתיק של דו"ח השמאי - זה הנוהג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמובן שזכותו לבחור איפה לתקן, אבל מן הסתם לא הגיוני שהוא יוכל לקבוע איזה סכום שירצה.

אם הסכום אכן מופרז, מה בעצם האפשרויות שלי?

פורסם

הטענה שלך יכולה להיות שלא ניתן לך אפשרות להביא שמאי מטעמך על מנת שיאשר את הנזק ועלותו ( מי יודע אולי אפילו היה נזק קודם)

אתה יכול לקבל חוות דעת של שמאי שלך בהתאם לתמונות. תוכל לטעון לנזק קטן יותר ולקוות שבית משפט יפסוק איפשהו באמצע.

• תוכן חדש...