Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בבעלותי גולף mk3 שנת 92' לפרוייקט שבסופו של דבר אני יסווה אותה לvr6 או gti עדיין לא החלטתי. יש לי כמה שאלות לפני הקטע של המנוע, מקווה שתוכלו לעזור לי.

1. ברכב כרגע יש ספידומטר עם שעון אנלוגי ואני רוצה להחליף לשעון טורים. האם יש צורך לשנות משהו בניהול מנוע כדי שהשעון טורים יעבוד בהתאם?

2. הרכב ללא כריות אויר ואני רוצה להחליף דשבורד והגה עם כריות אויר, אם זה אפשרי בכלל ומה צריך להוסיף כדי שזה יהיה אפשרי?

3. ABS אותה שאלה. פחות קירטי אבל אם כבר אז כבר.

4. הרכב היה של אישה זקנה פנסיונרית ולפני שקניתי את הרכב הוא עמד דיי הרבה זמן ואני מאמין שמשנת 92' היא לא ניקת את בית המנוע, איפה אפשר לעשות שטיפה יסודית לאזור המנוע ולמנוע עצמו.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם (נערך)
שלום רב,

בבעלותי גולף mk3 שנת 92' לפרוייקט שבסופו של דבר אני יסווה אותה לvr6 או gti עדיין לא החלטתי. יש לי כמה שאלות לפני הקטע של המנוע, מקווה שתוכלו לעזור לי.

1. ברכב כרגע יש ספידומטר עם שעון אנלוגי ואני רוצה להחליף לשעון טורים. האם יש צורך לשנות משהו בניהול מנוע כדי שהשעון טורים יעבוד בהתאם?

מד מהירות נסיעה זה שעון שונה משעון סיבובי מנוע. ניתן להוסיף שעון נפרד לסיבובי מנוע.

2. הרכב ללא כריות אויר ואני רוצה להחליף דשבורד והגה עם כריות אויר, אם זה אפשרי בכלל ומה צריך להוסיף כדי שזה יהיה אפשרי?

במידה והרכב הגיע ללא כריות אוויר לא ניתן להוסיף כריות.

3. ABS אותה שאלה. פחות קירטי אבל אם כבר אז כבר.

לא ניתן.

4. הרכב היה של אישה זקנה פנסיונרית ולפני שקניתי את הרכב הוא עמד דיי הרבה זמן ואני מאמין שמשנת 92' היא לא ניקת את בית המנוע, איפה אפשר לעשות שטיפה יסודית לאזור המנוע ולמנוע עצמו.

תודה רבה לעוזרים.

אתה בטוח שהרכב שרכשת הוא גולף דור 3 ולא גולף דור 2 ?

נקה את האבק בעזרת מברשת צבע וסמרטוט ולאחר מכן את החלקים השמנונים והמלוכלכים נקה בעזרת סמרטוט טבול בבנזין לבן.

להצעות ניקוי נוספות בצע חיפוש בפורום.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

כן בטוח, ברישיון הרכב 92 עליה לכביש חודש 11 זה בין הדגמים הראשונים של MK3 בסוף 92.

יש צורך בחיישן כלשהו לכריות אוויר שאפשר להביא מרכב בעל כריות אויר או שזה לא אפשרי בכלל.

עריכה אחרונה על ידי A.N
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כריות אויר שירדו מרכב בן 20 לא בטוח שיעבדו במקרה תאונה, לדעתי כדאי לך לוותר על החלק הזה ברשימה שלך.

איזה מנוע יש כרגע ברכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא תוכל לעשות מה שאתה מתאר ולהגיע לתוצאות משביעות רצון וגם זה לא חוקי בגלל שינויים שאינם במסגרת החוק.

בגדול זה יהיה לך יותר יקר ותצטרך להחליף המון חלקים כולל חלקי מתלה ובלמים ועדיף לך לחפש GTI ישנה לשיפוץ.

הזול עולה ביוקר

פורסם
כריות אויר שירדו מרכב בן 20 לא בטוח שיעבדו במקרה תאונה, לדעתי כדאי לך לוותר על החלק הזה ברשימה שלך.

איזה מנוע יש כרגע ברכב?

1.8 אם אני לא טועה AAM

פורסם (נערך)
לא תוכל לעשות מה שאתה מתאר ולהגיע לתוצאות משביעות רצון וגם זה לא חוקי בגלל שינויים שאינם במסגרת החוק.

בגדול זה יהיה לך יותר יקר ותצטרך להחליף המון חלקים כולל חלקי מתלה ובלמים ועדיף לך לחפש GTI ישנה לשיפוץ.

לא מוצא משהו בתקציב. כנ"ל לגבי VR6 העדפתי לקנות פשוטה להנות ממנה וכשיבואו המזומנים להחליף מנוע, ולא יכלתי לסרב להצעה של הקניה, הרכב יד ראשונה עם 96K ק"מ

עריכה אחרונה על ידי A.N
פורסם

אוהב את האוטו?

תעשה טיפול מקיף. החלפת כל הרצועות וכל הנוזלים.

שטיפה.

טיפול בצבע.

4 צמיגים חדשים.

למייטב ידעתי ניתן להרכב לוח שעונים עם שעון סל"ד מדגם מאובזר יותר בלי יותר מידי שינויים.

החלפת גומיות במתלים ו4 בולמי זעזועים.

תקבל אוטו יפה שכייף לנסוע איתו, עוד 4 שנים ו 3 חודשים רכב אספנות.

כל השאר לא בר ביצוע.

פורסם

האמת שהייתה לי גולף דור 3 ורק זכרונות טובים נשארו לי מהרכב. רכב מאוד אמין בלי הרבה קישקושי אלקטרוניקה ופשוט לאחזקה.

בצע את מה שהציע בוקי.

פורסם

92 יד ראשונה עם פחות ממאה K, נדיר !

אישית, הייתי שומר על המקוריות החיצונית ולא משנה דבר. רכב תענוג, תעשה מה שבוקי אמר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אוהב את האוטו?

תעשה טיפול מקיף. החלפת כל הרצועות וכל הנוזלים.

שטיפה.

טיפול בצבע.

4 צמיגים חדשים.

למייטב ידעתי ניתן להרכב לוח שעונים עם שעון סל"ד מדגם מאובזר יותר בלי יותר מידי שינויים.

החלפת גומיות במתלים ו4 בולמי זעזועים.

תקבל אוטו יפה שכייף לנסוע איתו, עוד 4 שנים ו 3 חודשים רכב אספנות.

כל השאר לא בר ביצוע.

החלפתי לוח שעונים עם שעון סל"ד והיות ואין מחשב רכב ברכב הזה המד ק"מ של הרכב שלי לא נשמר והוא מראה לי את הק"מ של הרכב ממנו יצא הלוח שעונים. יש אפשרות לשנות את הק"מ בלוח שעונים?

פורסם

ברכבך קיים מחשב ניהול מנוע אבל הוא אינו שומר את הקילומטראז'.

לדעתי בכול מכון ספידומטרים שיש ברשותו מחשב ותוכנה מתאימה יכול לעזור לך.

• תוכן חדש...