Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אני מלבט בין שני הרכבים שבכותרת..

קיבלתי בערך את אותה הצעת המחיר על שני הרכבים כאשר

הסקודה מגיעה עם שני צבעים ג'אנטים מנוע 1.0 tsi ובעיקרון לא עם יותר מידי תוספות אומנם עם מסך אבל בעיקרון הדגם הבסיסי..

היאריס מהצד השני נראית כקניה יותר מאובזרת ונוחה כאשר הדגם הוא הblacktop המנוע הוא 1500 בנוסף המולטימדיה כבר מגיעה, מקבל חיישני רוורס במצלמה, חלונות אוטומטיים וכל מה שדרוש..

השאלה שלי מה עדיף מבחינת תחזוקה עלויות כלליות, האמינות וכל מה שמסביב, ובכללי על איזה רכב הייתם הולכים?

תודה מראש על העונים

עריכה אחרונה על ידי Max Levinzon
פורסם

מה שכן חסר בפאביה זה אבזור בטיחות מקורי, שכן קיים בטויוטה.

החווית נהיגה עם המנוע-גיר(המתקדמים יותר - מה גם שלגיר יש היסטוריה לא מדהימה מבחינת אמינות) עדיפים, לדעתי המושבים והסביבת מחייה בפאביה עדיפה ובאופן כללי הרכב נותן תחושה יותר מודרנית.

ממליץ לקחת נסיעת מבחן על שתייהן ולראות למי אתה מתחבר יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היאריס נוסעת כמו אוטו מלפני 15 שנה, לא להאמין איך חברה רצינית כמו טויוטה מוציאה רכב עם אחיזה כ"כ נמוכה, עם גיר רציף כ"כ מעצבן, הדברים היחידים שעובדים בשבילה הם מזגן מצויין, ותנוחת ישיבה גבוהה, לדעתי, בלי לנהוג על הסקודה, הייתי חייב להמר על הסקודה, אין מצב שיצרן אירופאי, ייכשל ככה במכונית קטנה, שהיא חשובה לשוק האירופי.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

במחיר של הפביה תוכל לקבל איביזה מאובזרת יותר. האיביזה יושבת על שלדה חדשה ומציעה מרווח עדיף במושב האחורי.

מה בדיוק חסר לך בפביה? נהגתי ביאריס בלאק טופ, לא זכור לי אבזור יוצא דופן אבל הרכב נראה ונוסע נחמד, קשה להשוות מנוע אטמוספרי וגיר רציף למנוע טורבו עם גיר רובוטי. אני זוכר שהפריעו לי חוסרים מרגיזים כמו תאורה למתגים על גלגל ההגה ואם אני זוכר נכון אז גם חיישני אורות, למרות שיש החלפה אוטומטית בין אורות דרך לאורות גבוהים.

מערכת הקונקטד של טויוטה עובדת לא משהו בעיני, רוב הזמן העדפתי להשתמש בוויז בנייד, המולטימדיה עצמה מיושנת ולא נוחה לשימוש.

לזכותה של היאריס בעיקר מערכות בטיחות מקוריות והשם של טויוטה שמבטיח סחירות טובה וכנראה גם אמינות לא רעה, אישית אם חובה יפנית הייתי בודק את מאזדה 2 שמרגישה איכותית בהרבה וגם מהנה לנהיגה.

• תוכן חדש...