Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי טויוטה קורולה 94 אוטמטית מנוע בנזין עם 254,000 ק"מ.

הייתי בטסט החצי שנתית והבוחן אמר לי לגבי זיהום שיש לי מזל.

תמונה מצורפת של הנתונים בטסט.

אני מניח לפי נתונים שהבעייה היא ב- CO כי הוא קרובה למקסימום.

במקרה כזה מה עושים באוטו?

האם זה כיוונים של המנוע?

או מה צריך להחליף באוטו כדי לפתור את הבעייה?

נתונים טסט.jpg

פורסם

כאשר הגעת למכון הטסטים,זה היה אחרי כ 15 דקות נסיעה בבינעירוני לפחות והרכב היה חם מספיק ?

אם לא,שמר בוחן יואיל בטובו לא לדבר שטויות ולבלבל את המוח,לא רואה שום תקלה ושום צורך בהחלפת חלקים.

אם אתה עדיין בספק,אפשר לבצע כאשר הרכב חם בלבד בדיקת 4 גזים אבל זו זריקת כסף לפח ומאמין שבה,הערכים שיתקבלו יהיו עוד נמוכים יותר מ 0.4.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כאשר הגעת למכון הטסטים,זה היה אחרי כ 15 דקות נסיעה בבינעירוני לפחות והרכב היה חם מספיק ?

אם לא,שמר בוחן יואיל בטובו לא לדבר שטויות ולבלבל את המוח,לא רואה שום תקלה ושום צורך בהחלפת חלקים.

אם אתה עדיין בספק,אפשר לבצע כאשר הרכב חם בלבד בדיקת 4 גזים אבל זו זריקת כסף לפח ומאמין שבה,הערכים שיתקבלו יהיו עוד נמוכים יותר מ 0.4.

זה היה אחרי כ 15 דקות נסיעה בבינעירוני והרכב היה חם מספיק.

איפה עושים את הבדיקה של 4 הגזים?

אם חלילה הנתון של ה-co היה מעל 0.5 זה אומר שצריך להחליף ממיר קטליטי?

אני מזכיר לך הרכב ישן קורולה 1994.

תודה

שמוליק

פורסם

אצלי הייתה בעיה דומה בבלנו 98, רצתי למוסך שאני לא מכיר, קרוב למכון הטסטים בתקווה לסיים עם זה מהר, אמרו שהמנוע לא עובד "עגול", ניסו ניקוי בית מצערת, פלאגים חדשים למרות שהיו בני 2000 ק"מ ותוסף ב380 שקל, למחרת שוב נכשלתי על CO גבוה. שוב נכנסתי לאותו המוסך ואחרי עוד בדיקה סופר שטחית, המוסך אמר ממיר קטליטי, 1600 שקל מפירוק, ראיתי שהם מגששים באפילה ולא בטוחים בעצמם החלטתי לוותר. בבדיקה קצת יותר מקיפה שביצעתי, מצאתי זליגה מחוטי ההצתה שעם כל תזוזה קלה היו מבריחים ניצוץ, החלפתי את כל הסט, משהו כמו 120 שקל והבעיה נעלמה. לא בטוח שזו הבעיה אצלך, אבל ממש לא הייתי מתרגש, מקס' תוסף דלק איכותי כמה ק"מ לפני הטסט הבא. בהצלחה.

פורסם
אצלי הייתה בעיה דומה בבלנו 98, רצתי למוסך שאני לא מכיר, קרוב למכון הטסטים בתקווה לסיים עם זה מהר, אמרו שהמנוע לא עובד "עגול", ניסו ניקוי בית מצערת, פלאגים חדשים למרות שהיו בני 2000 ק"מ ותוסף ב380 שקל, למחרת שוב נכשלתי על CO גבוה. שוב נכנסתי לאותו המוסך ואחרי עוד בדיקה סופר שטחית, המוסך אמר ממיר קטליטי, 1600 שקל מפירוק, ראיתי שהם מגששים באפילה ולא בטוחים בעצמם החלטתי לוותר. בבדיקה קצת יותר מקיפה שביצעתי, מצאתי זליגה מחוטי ההצתה שעם כל תזוזה קלה היו מבריחים ניצוץ, החלפתי את כל הסט, משהו כמו 120 שקל והבעיה נעלמה. לא בטוח שזו הבעיה אצלך, אבל ממש לא הייתי מתרגש, מקס' תוסף דלק איכותי כמה ק"מ לפני הטסט הבא. בהצלחה.

מה שמטריד אותי בגלל שהאוטו מאוד מאוד ישן במוסך שאני עובד איתו ישר ילכו לממיר קטלטי. איזה אפשריות יש כדי למצוא את הבעייה עם "פינציטה" ?

פורסם (נערך)

כמו שקולאוטי כתב, אישית לא הייתי נוגע בכלום אבל אל תקשיב לי, אני לא מכונאי..

אם ממש בא לך תתחיל מלמעלה, מהקל.. פילטר אויר ודלק, סעפת יניקה\בית מצערת, מצתים ומערכת הצתה, תוסף דלק ניסית ? לפעמים זה מה שצריך, קצת נקיון למערכת..ניתן למי שמכיר את הרכב להמשיך

עריכה אחרונה על ידי אשרי
פורסם
מה שמטריד אותי בגלל שהאוטו מאוד מאוד ישן במוסך שאני עובד איתו ישר ילכו לממיר קטלטי. איזה אפשריות יש כדי למצוא את הבעייה עם "פינציטה" ?

כמו בכל בעיה, הכל מתחיל במקצועיות. דיאגנוסטיקה נכונה זה הדבר הכי קשה.

נסה לחפש המלצה בפורום על בעל מקצוע טוב ותנסה להיות עירני לתהליך.

לעולם אל תסכים לשיטת - בוא נחליף את X ונקווה שזה יסתדר...

פורסם

שמוליק, בדיקת 4 גזים מבצעים במכון להזרקות דלק ואולם לטעמי,אני כותב שוב שאתה עומד לשלם 200-300 ש"ח על בדיקה שאולי לא תניב כלל תקלה.כל עוד ערכי הזיהום תקינים,לא הייתי נוגע.

מכון הזרקות דלק,לפי נתוני החיישנים ידע לומר אם הבעיה היא בחיישן למבדה עצל עייף או שהבעיה בממיר הקטליטי.

ד"א- יש בפורום המלצה על אבי פרטס- הוא מאיזור פ"ת :

http://www.aviparts.co.il/%D7%A6%D7%95%D7%A8-%D7%A7%D7%A9%D7%A8.

הבחור מתמצא בכל הקשור לדברים הללו.

מכון טוב נוסף להזרקות דלק בפ"ת הוא של משה זר https://www.d.co.il/749890/9010125.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...