Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי, ולפי מה שמנהל מותג סיטרואן אמר באירוע לפורום, כל הקקטוסים נמכרים עם 5 שנות אחריות החל מיום השקת הקקטוס האוטומטי.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

דרוש שיבררו לך את הנושא שוב. במפורש דיברו על אחריות ל-5 שנים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

באירוע לחברי הפורום נאמר ע"י מנהל המותג שהאחריות היא לכל הגרסאות ואפילו הייתה התיחסות לנסיון (כזה או אחר) להאריך את האחריות גם למי שכבר מחזיק את הרכב (מן הסתם רק גרסאות ידניות).

מצד שני, נאמר כי האחריות היא בגין האמון של היצרן בתיבת ההילוכים האוטומטית, שזה נשמע מתאים למה שאתה אומר (אחריות ארוכה רק לגרסה אוטומטית).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

גם אני זוכר שנאמר על ידי רועי 5 שנים. מכיוון שהוא האחראי היחיד לזה שקניתי קקטוס, שלחתי לו שאלה בנושא. כעדכן כשתקבל תשובה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תשובה שקיבלתי הרגע ישירות מרועי:

רכב חדש שנרכש ממאי 2017 - 5 שנים

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

לפי מה שאני מבין - כן.

ממה שאני זוכר מהכנס, מה שהוא אמר זה שהאחריות המורחבת ל 5 שנים נובעת מהרצון לתת לרוכשים שקט ולהסיר דאגות, בעיקר בגלל הגיר האוטומטי. בהינתן שהאוטומטי מקבל 5 שנים - הרחיבו גם לידניות.

לשעבר:

פורסם
תשובה שקיבלתי הרגע ישירות מרועי:

רכב חדש שנרכש ממאי 2017 - 5 שנים

תודה על העדכון.

השאלה שלך לרועי התייחסה במפורש גם לדגמים הידניים?

לפי מנהל אולם התצוגה האחריות של 5 שנים חלה על הקקטוס האוטומטית ועל ה-C3 החדשה בלבד.

פורסם

חיובי.

לשעבר:

• תוכן חדש...