Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן הרעשים הינם לא כאשר המערכת עובדת אלא מתי שהיא לא עובדת.

ובכן העניין הוא שגם כאשר המערכת עובדת וגם כאשר היא לא , הרעש קיים.

אכן!, ביצעתי בדיקה של מינוס , פלוס , RCA וכו' וכו'. מה שאומר שאין נגיעות בגוף הרכב ע"י אלמנט \ כבל כל שהוא.

הרעש הוא מהמגבר, אבל אני לא יודע מה גורם לכך.

פרט לעובדה הזאת חשוב לציין כי רק צד שמאל מרעיש. מה שהופך את זה ליותר מוזר.

כמו כן הרעש הוא לא גבוהה בשמיים וכו', והוא סביל , אבל בכל אופן אני מחפש פיתרון לבעיה הזאת.

מה לעזאזל יכולה להיות הסיבה ? זרם כלשהו עובר בוודאי לצד שמאל, אבל הייתכן הדבר כאשר המגבר לא עובד ? .

אני פשוט אני ממש לא מוצא סיבה לנ"ל.

אנשים עזרה בבקשה עם רעיונות יצירתיים :).

פורסם

הרעשים שאתה שומע הם עם רכב מותנע?

תיקח שניים כאלה:

mute1.jpg

זהו פלאג RCA מקוצר (הפלוס והמינוס שלו מחוברים יחד), ותחבר אותם לכניסות ה-RCA של המגבר.

אם המגבר מרעיש במצב הזה, נשים עין על המגבר עצמו/כבלים/קרוסים פאסייבים/רמקולים שמחוברים למגבר.

תבצע את הבדיקה ושלח לנו תוצאות.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

הרימוט נבדק.. כמו כן ה RCA אינו מהווה כלי להשפעה כלל על המערכת .

ניסיתי זאת אחרי ניתוק של ה RCA.

אני מציין שוב, הרעש מופיע גם כאשר המגבר כבוי וגם כשהו עובד! אותו רעש זהה.

פורסם

תנתק את הרימוט אפילו שהמערכת מכובת אם זה לא עזור זה בעיה במגבר

ואז זה עזר זה בעיה ברימוט.

לפי התשובה אפשר להמשיך לדריך אותך

תמיר

פורסם

קודם כל תנתק את הפיוז של המגבר במכסה מנוע-אם התופעה נעלמה אפשר להמשיך ולבודד את הבעייה לעומק ותתחיל בפתרון של תמיר ונמשיך הלאה.

יש מצב שהקרוס אובר של הסט הקדמי בטח ממוקם בדש בורד בצד השמאלי והוא מקבל השראה מהחשמל של בית הפיוזים....

קח את הקרוס ותשחרר אותו ותוריד אותו שיהיה באויר,אם הרעשים נחלשו\נעלמו-הנה לך הפתרון.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אם המגבר מרעיש אם RCA לא מחובר, אז הבעייה היא במגבר עצמו/כבלים/קרוסים פאסיביים או הרמקולים שמחוברים למגבר.

האוטו הוא BMW במקרה?

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

למרות שעדיין הייתי מציע לך לבצע את הבדיקה עם שני פלאגי השקטה שמחוברים למגבר, מתי שאתה פשוט מנתק את כבלי הRCA מהמגבר הסיגנל איפשהו צף לו ברכב, וההתנגדות היא אינסופית.

זה לא מספיק לנתק את כבלי ה-RCA, זהו לא מצב בדיקה טוב.

עם פלאג השקטה יהיה לנו סיגנל של 0 וולט עם התנגדות של 0 וולט, מצב בדיקה מושלם לא? אם המגבר ירעיש במצב הזה, נשים עין על המגבר עצמו או לכל רכיב/כבל שמחובר אליו.

פורסם

אז מה בעצם מוצע לי כאן.. מהם הפלאגים הללו. (פעם ראשונה שאני נתקל במושג מסוג זה).

אודה לך אם תתן יותר פרטים ועל איפה ניתן להשיג אותם (בכל חנות אלקטרוניקה ? )

פורסם
הרעשים שאתה שומע הם עם רכב מותנע?

תיקח שניים כאלה:

mute1.jpg

זהו פלאג RCA מקוצר (הפלוס והמינוס שלו מחוברים יחד), ותחבר אותם לכניסות ה-RCA של המגבר.

אם המגבר מרעיש במצב הזה, נשים עין על המגבר עצמו/כבלים/קרוסים פאסייבים/רמקולים שמחוברים למגבר.

תבצע את הבדיקה ושלח לנו תוצאות.

אלה.

איציק.

פורסם

הפלאג הוא בסך הכל ראש של RCA פשוט עם שני קצוות מחוברים... זה הכל.

תחתוך כבל RCA ישן, או שתיקנה מחנות אלקטרוניקה.

• תוכן חדש...