Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו בעיה - גם אצלי יש משרד ליד עובדת שכל הזמן קר לה. חונקת את עצמה בחדר בלי אף חלון פתוח, מדפסת הלייזר וארון התקשורת שליידה מוסיפים עוד יותר לכבשן ; קטסטרופה. בחורה שסובלת מל"ד נמוך עד לכדי אובדני הכרה רנדומליים. מגיעה עם מעיל אחד או שניים לפחות לעבודה. בשבועיים האחרונים היא עברה לטריינינגים אבל נראה לי שכאן זה ייעצר.

גם אחותי פיתחה אי סבילות מבחילה לקור וזו בעיה אמיתית. אני ההיפך הגמור - ברגע שהטמפרטורה הסביבתית עולה על 18-20 מעלות, אני מתנזל.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם
הפתרון הפרקטי למצבים כאלה הוא להסב את בקר המזגן הרלוונטי לכפתור פלצבו, כלומר לפתוח אותו ולנתק חשמלית את האלמנט ששולט בטמפרטורה. קל לביצוע בבקר אנלוגי, קצת יותר קשה אך עדיין אפשרי בדיגיטלי.

אם תעלה תמונה שלו, נוכל לייעץ באופן יותר ממוקד.

תדפיס מדבקה של "30" ותן לה ליהנות מהספק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
זה מזכיר את השעון-שלט שהיה בזמנו, ותמיד היה תלמיד שיטריל את המורים בזמן הקרנה :roflmao:

עד היום אני שומר את ה"מכתב החמור להורים" עם האיום הנצחי של "העתק לתיק האישי" שקיבלתי בעקבות זה שאני ועוד כמה ילדים שיגענו את המורה עם השעון הזה :lol:.

בסופו של דבר ילדה הלשינה :-P

פורסם

תאמץ דיאטת עמבה.

נראה מי ישרוד יותר זמן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הפתרון הפרקטי למצבים כאלה הוא להסב את בקר המזגן הרלוונטי לכפתור פלצבו, כלומר לפתוח אותו ולנתק חשמלית את האלמנט ששולט בטמפרטורה. קל לביצוע בבקר אנלוגי, קצת יותר קשה אך עדיין אפשרי בדיגיטלי.

אם תעלה תמונה שלו, נוכל לייעץ באופן יותר ממוקד.

הבקר דיגיטלי.

פורסם

איזה פיסת נוסטלגיה...

81RbR3V0gQL._UY445_.jpg

זה מזכיר את השעון-שלט שהיה בזמנו, ותמיד היה תלמיד שיטריל את המורים בזמן הקרנה :roflmao:

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תן לה כדורי ברזל, שיפתרו את הבעיה ולא את הסימפטומים. נשים מועדות לאנמיה יותר מגברים.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

א. מה המנהל שלה אומר על זה?

ב. האם המנהל של שניכם הוא אותו מנהל?

ג. האם אפשר להסיט את כיווני המיזוג? (בהרבה מקומות אתה רואה אלתורי קרטונים, כולל במקום שאני עובד בו)

ד. האם אפשרי שהיא תשים לעצמה מקרן חום קטן לעצמה בעמדה במקום המזגן המפלצתי?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תן לי לנחש, טבעונית?:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה שמכת האופן ספייס זה משהו שחוצה מגזרים לצערי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תדליקו על קירור ושתדליק תנור מתחת לשולחן.

זה הפתרון שאומץ אצלנו , מפזר חום ב 100 שקל ומצידי שתשרוף את התחת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...