Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בחלל עבודה פתוח. בחלל ישנם מספר מזגנים. אחת העובדות מתעקשת להדליק את אחד מהמזגנים על 30 מעלות חימום (כי קר למסכנה...) ואני מנגד מדליק את המזגן השני על קירור. לצערי החימום מתגבר על הקירור ואני מוצא את עצמי עובד גיהנום.

היא מוכנה לא להדליק את המזגן על חימום רק בתנאי שלא יהיה שום מיזוג אוויר בחדר וזה לא מקובל עלי בשום פנים ואופן. איך אפשר לפתור את הקונפליקט באופן מתורבת? אני נמצא צד אחד מניפוץ הבקר של המזגן.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה לא רוצה להתעמט איתה ישירות (אח"כ מנפיצים תלונות שוא על "תפס אותי בכח...הוא אלים וכו'") פשוט גש להנהלה ותגיד שעד שלא מגיעים לפשרה נורמלית, אתה לא נכנס לכבשן הזה, כל מנהל סביר פותר את זה בשניה ב"פשרה" של 23-25 מעלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תגיד לה מי שקר לו יכול להתלבש יותר טוב אבל מי שחם לא לא יכול להתפשט.

או שתתפשט. אתה, כן? לא היא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תגיד לה מי שקר לו יכול להתלבש יותר טוב אבל מי שחם לא לא יכול להתפשט.

לצערי הטיעון הזה פשוט לא עובד.

הן טוענות שהן חולות בגלל הקור. לך תסביר להן שחיידקים מתרבים הרבה יותר מהר בסביבה חמה מאשר בסביבה קרה.

הכי מעצבן שהן מגיעות לעבודה חצי ערומות ומתלוננות על קור. אני לא יכול להגיע לעבודה בשורט וכפכפים.

פורסם
אם אתה לא רוצה להתעמט איתה ישירות (אח"כ מנפיצים תלונות שוא על "תפס אותי בכח...הוא אלים וכו'") פשוט גש להנהלה ותגיד שעד שלא מגיעים לפשרה נורמלית, אתה לא נכנס לכבשן הזה, כל מנהל סביר פותר את זה בשניה ב"פשרה" של 23-25 מעלות.

23 מעלות זו לא פשרה. 23 מעלות זה כבשן. פשרה זה 20 מעלות.

פורסם

גם אצלנו בעבודה, הבחורה סובלת תמיד מקור ועד עכשיו עם סוודרים וארוך.

אני גם בחור רזה וקר לי יותר מהממוצע בחורף - בטח בהשוואה לחברים שבנויים כמו שצריך, אבל יש מצבים שאתה פשוט לא מבין איך בנות מתלוננות שקר להן ככה.

פורסם

הן טוענות שהן חולות בגלל הקור. לך תסביר להן שחיידקים מתרבים הרבה יותר מהר בסביבה חמה מאשר בסביבה קרה.

הכי מעצבן שהן מגיעות לעבודה חצי ערומות ומתלוננות על קור. אני לא יכול להגיע לעבודה בשורט וכפכפים.

זה את האמת לא מפריע :lol:

פורסם
23 מעלות זו לא פשרה. 23 מעלות זה כבשן. פשרה זה 20 מעלות.

20 במעלות. בטמפרטורת חדר (להבדיל מטמפרטורה שהשלט מציג) זה חד משמעי קר למרבית האנשים.

פורסם
איך אפשר לפתור את הקונפליקט באופן מתורבת? אני נמצא צד אחד מניפוץ הבקר של המזגן.

הפתרון הפרקטי למצבים כאלה הוא להסב את בקר המזגן הרלוונטי לכפתור פלצבו, כלומר לפתוח אותו ולנתק חשמלית את האלמנט ששולט בטמפרטורה. קל לביצוע בבקר אנלוגי, קצת יותר קשה אך עדיין אפשרי בדיגיטלי.

אם תעלה תמונה שלו, נוכל לייעץ באופן יותר ממוקד.

פורסם

זה נשמע לי כמו

אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אגב, לכל חברות המזגנים הגדולות אתה יכול להוריד לסמארט פון אפליקציית שלט

פורסם

זה מזכיר את השעון-שלט שהיה בזמנו, ותמיד היה תלמיד שיטריל את המורים בזמן הקרנה :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...