Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר הליסינג לא רק גבוהה בגלל העלות החודשים שיורד לי בנטו (3200 ש"ח), אלא גם פוגע בהפרשות הסוציאליות בערך של כ800 ש"ח.

ב4,000 שקל החזקתי רכב כמו הגולף כולל ההוצאות הנלוות (טיפולים, טסט, צימיגים, וכ'ו..).

מכאן שאם אחליט לרכוש רכב זול כגון יונדאי I30 התשלום החודשי יהיה זול משמעותית מהליסינג.

Got To love It

פורסם

כבר כמה פעמים הזכרת יונדאי i30 משומש. כנראה אתה מכוון לכיוון הרכב הזה ( אם תבחר במשומש משפחתי רגיל ).

תבדוק, אולי תמצא דגם עם מנוע 2000 ורמת גימור supreme - לפחות תקבל רכב טיפה יותר חזק ומאובזר. יש כמה בלוח עם נתונים סבירים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פיאסטה 1.6 2013 אמורה לתת קצת מכל דבר ולעלות בין 40 ל 50 אלף ש"ח.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא הייתי לוקח פיאסטה 1.6 בגלל הבעיות גיר הידועות של התיבה הרובוטית שלה.

כן הייתי מחפש רכב ספורטיבי אם זה מה שאתה רוצה.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למה לא ללכת על משהו 'באמצע' כמו הפוקוס אקובוסט שלי? יש אחת למכירה עכשיו בלוח.

אתה מקבל שילוב מנצח במחיר סביר מאד (סביב 60-70K), לרכב 2012, מאובזר בכל טוב, גיר ידני משובח, מנוע טורבו עם 180 כ"ס ופוטנציאל לשיפור, רכב נוח ומפנק וגם יודע לתת בראש כשרוצים.

היופי זה שהרכב הזה לא בא עם עלויות אחזקה שונות מכל פוקוס רגילה, למעט אולי הרישוי השנתי שהוא קצת יותר יקר (1700 ש"ח). אמינות טובה מאד, אין בעיות מיוחדות.

ביטוח כולל הכל זה בערך 3800 ש"ח, טיפולים רגילים (סביב 800-1000 ש"ח לטיפול במורשה, אפשר לחסוך ולעשות במוסך כללי). צריכת דלק תלויית נהיגה - בנהיגה רגועה סביב 1 ל-12/13 משולב. במקרה הגרוע עם רגל כבדה מאד - 1 ל-8-9.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...