Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להעמיד את הרכב מחמישי הקרוב עד לחמישי שבוע הבא המצבר של הרכב בן חצי שנה בערך

האם זה לא הכי בריא והשאלה אם סביר להניח שהוא יניע אחרי שבוע או לא ?

אין באפשרותי להביא למישהו להניע לי באמצע השבוע ..

ועוד שאלה קטנה האם מצבר פרוק יכול להשפיע על הקודן של הרכב ?

כי לי זכור שאבא שלי פעם היה לו סיפור עם מצבר פרוק ואז הוציאו לו את הקודן ..

אשמח לתשובות :)

פורסם

אתה יכול לנתק את המצבר לא נראה לי בשבוע אחד הוא יתרוקן.

לגבי השאר אין ל מושג.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם המצבר תקין , ומצבר בן חצי שנה אמור להיות תקין , לא אמורה להיות בעיה לדעתי לרכב לעמוד שבוע. תראה את כל הרכבים שחונים בחניה לטווח ארוך בנתב"ג.

ברכבים חדישים , יש בעיה אם מנתקים את המצבר , זה מאפס את מחשב הרכב ויכול לעיתים לתת הודעות שגיאה.

כאמור כל זה בהנחה שכל הצרכנים ברכב כבויים (אורות חוץ , אורות פנים , רדיו וכד' )

יעזור אם תגיד באיזה רכב מדובר , דגם ושנתון. (ברכב אספנות למשל , אין בעיה לנתק את המצבר , ואפילו מומלץ )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אל תנתק דבר. סע לשלום. זה בסה"כ שבוע. לא שנתיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא צריכה להיות לך בעיה.

כבר יצא לי כמה פעמים לא להניע את הרכב כשבועיים (טיסה לחו"ל) והרכב הניע אחרי זה ללא שום בעיה (עם מצבר מעל שנתיים). אם אין לך צרכן נסתר, אז אין בעיה אם זה.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

רכב חדש, רק שבוע, אין צורך לעשות כלום.

הרכב שלי בן 13, עם 250,000 ק״מ, מצבר בן שנתיים וחצי. כשנסעתי לחו״ל השארתי אותו ברחוב, והפלא ופלא- כשחזרתי אחרי חודש וחצי פשוט הכנסתי מפתח והנעתי, לא שמעתי תלונות כלשהן מהרכב.

שלומי

פורסם

אין בעיה- כל שנה הרכב שלי עומד שבועיים, שלושה ולאחר מכן מניע ללא בעיות. אני ממליץ לא להניע את הרכב בכלל בכל התקופה אפילו אם משאירים את המנוע דולק לכמה דקות, ביקשתי פעם בנסיעה אחת לחו״ל מאבא שלי שיעשה זאת, חששתי גם שהמצבר ייגמר וכשחזרתי מחו״ל הרכב לא הניע. הנעת הרכב גוזלת הרבה אנרגיה שמצריכה זמן נסיעה ממושך כדי להטעין אותו מחדש.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...