Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, הייתי רוצה להיעזר בכם מעט. אם אפשר.

אני מחפש עבודה כחרט קונבנציונלי, אך מה. אין לי ניסיון בתחום, ואין לי רקע בתחום.

אבל יש הרבה רצון ללמוד.

אם מישהו מכיר מפעל באיזור פתח תקווה\ראש העין\אריאל שמוכן לקחת לעבודה בחור צעיר עם זוג ידיים ישרות שגודלות מהמקום הנכון לעבודה וללמד אותו את התחום. אני מאוד אשמח להפניה.

כיום אני רתך TIG עם 3 שנים ניסיון בתחום ייצרו מכונות כבדות, ומיכלים מנירוסטה לתעשיית מזון,כימיה ומתקני התפלה..

לצערי חיפוש בגוגל לא הניב שום דבר מועיל :(

למפעלים שכן פניתי אליהם.. מחפשים אנשים עם ניסיון. חברות כוח אדם שפניתי אליהם.. גם שם מחפשים עם ניסיון.

תחום החריטה הקונבנציונלית במצב עוד יורת גרוע מאשר תחום הריתוך... אבל משום מה.. אף אחד לא ממהר לקחת אנשים וללמד אותם... :-(

אז אם מישהו מכיר מפעל או בית מלאכה באיזור שרשמתי למעלה, אני אשמח מאוד לדעת מזה.:roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם (נערך)

~

תקציר של פחות או יותר כל הדיונים הקודמים בנושא עיבוד שבבי:

א. אין מי שיעבוד בשכר הקיים, ולמעסיקים לא משתלם להציע שכר גבוה יותר.

ב. לא משתלם להם ללמד אותך, הם מניחים שתעשה טעויות בדרך וגם זה יעלה להם כסף.

ג. לאף מעסיק אין ביצים לקום ולהגיד: משלח ידי לא משתלם, אסגור הבסטה ואפנה לעיסוק אחר.

ד. הרבה בכי ורטוריקה מעיקה על ציונות, פרנסה, ומה שיקרה ביום שיסגרו כל עסקי הכפיים.

ה. הבכי והרטוריקה מובילים לדיון מס' 534 על איך החינוך המקצועי והמדינה הלכו פייפן.

ו. בשלב הזה אני בד"כ ממליץ על רילוקיישן.

מסקנה: חפש מקצוע אחר והשאר את החריטה כתחביב לסופ"שים.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם (נערך)

בדיוק מה שכתב דריש, ותיקח לתשומת לב את המסקנה שלו בסעיף ו.

מכיר כבר די הרבה אנשים שעזבו לחו"ל בגלל קשיי פרנסה ומציאת עבודה והסתדרו מאד יפה בחול.

דוגמה אחרונה זה בחור צעיר שסיים תואר בהנדסת חשמל באו"נ תל אביב, עשה עוד שנה של הסבה לתוכנה, ומייד כשסיים את זה ניסה למצא עבודה כמה חודשים התייאש ונסע לארה"ב עבד כמנעולן שנתיים והתפרנס מאד יפה, עכשיו הוא מתעסק בנדל"ן ומתפרנס מאד יפה.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
~

תקציר של פחות או יותר כל הדיונים הקודמים בנושא עיבוד שבבי:

א. אין מי שיעבוד בשכר הקיים, ולמעסיקים לא משתלם להציע שכר גבוה יותר.

ב. לא משתלם להם ללמד אותך, הם מניחים שתעשה טעויות בדרך וגם זה יעלה להם כסף.

ג. לאף מעסיק אין ביצים לקום ולהגיד: משלח ידי לא משתלם, אסגור הבסטה ואפנה לעיסוק אחר.

ד. הרבה בכי ורטוריקה מעיקה על ציונות, פרנסה, ומה שיקרה ביום שיסגרו כל עסקי הכפיים.

ה. הבכי והרטוריקה מובילים לדיון מס' 534 על איך החינוך המקצועי והמדינה הלכו פייפן.

ו. בשלב הזה אני בד"כ ממליץ על רילוקיישן.

מסקנה: חפש מקצוע אחר והשאר את החריטה כתחביב לסופ"שים.

גם מצחיק וגם עצוב, לא יודע מה יותר:| חחח

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

לא מכיר כאלה אבל יש איזו חברה קטנה בפתח תקווה שיכול להיות ותעניין אותך. מתעסקת במכונות וברזל תבדוק אצלם אולי הם מחפשים ויש להם משהו מעניין להציע. "אשרטק"

פורסם

מכיר כבר די הרבה אנשים שעזבו לחו"ל בגלל קשיי פרנסה ומציאת עבודה והסתדרו מאד יפה בחול.

דוגמה אחרונה זה בחור צעיר שסיים תואר בהנדסת חשמל באו"נ תל אביב, עשה עוד שנה של הסבה לתוכנה, ומייד כשסיים את זה ניסה למצא עבודה כמה חודשים התייאש ונסע לארה"ב עבד כמנעולן שנתיים והתפרנס מאד יפה, עכשיו הוא מתעסק בנדל"ן ומתפרנס מאד יפה.

אני מניח שבארץ הוא לא ניסה לעבוד כמנעולן או בנדל"ן.

הבעיה עם לקחת וללמד אותך היא שאתה בעל מקצוע ואף אחד לא ישלם לך שכר קרוב למה שאתה מרויח כרתך TIG מקצועי, בזמן הלימוד תעשה הרבה נזקים ותעלה הרבה כסף ואחרי שנתיים שלוש כשתתחיל להיות יעיל וכלכלי מי ערב למעסיק שתישאר כדי שיחזיר את ההשקעה?

לגבי שכר לחרטים וכרסמים, אני מכיר חרטים אחרי גיל הפנסיה שעובדים חצי משרה עם רכב צמןד ושכר יפה אבל הם עובדים באחזקה ותיקונים ברמה של אומנים. אין היום ייצור המוני על ציוד קונבנציונאלי אפילו בסין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מוזר, סיים תואר בהנדסת חשמל מאוניברסיטה יוקרתית ולא הצליח למצוא עבודה. לבסוף עבר למדינה אחרת בה גם לא הצליח למצוא עבודה בתחום שלו עד שנאלץ לעבוד כמנעולן ולבסוף עשה הסבה לנדל"ן, תחום נוסף בו התואר שלו לא מועיל.

אולי זה רק אני, אבל הסיפור הזה נשמע חריג.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...