Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מיבש כביסה עם קונדוסר, פעם ראשונה בחיי.

אני רואה שהוא מייצר מיים בכמויות, וחשבתי שזה בעצם מים שנוצרים עקב לחות.

זה פחות או יותר, אלו אותה צורה שנוצרים מים במזגן, לא?.

אני יודע שמי מזגן הם מזוקקים.

האם מים במייבש כביסה גם כן מזוקקים?, האם ניתן להשתמש בהם למילוי מצבר ו\או מיכל מים לוישרים?

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בוא נגיד שמבחינה כימית לא הייתי משתמש לא בזה ולא בזה

עולה 10שקל 2ליטר של מים שהם באמת מזוקקים (תקנה את זה)

לא המקום ההגיוני לחסוך בו

מים מזוקקים הם נטולי מלחים ומינרלים לחלוטין ומסוכנים לשתיה לבני אדם

פורסם

לא להשתמש - לא במגהץ וממש לא ברכב. הם יוצאים עם המון לכללוך סיבי קטן שמצטבר (מניסיון) וחלילה יסתום ועלול לגרום נזק למעברים קטנים, מתזים וכדומה.

הזול עולה ביוקר

פורסם

האם מים במייבש כביסה גם כן מזוקקים?, האם ניתן להשתמש בהם למילוי מצבר ו\או מיכל מים לוישרים?

נכון מזוקקים אך מכילים חלקיקים שנעים עם האוויר אל מערכת היבוש ללא סינון מספיק ולכן לא יתאימו לשימוש במצבר. מי מזגן מתאימים למצבר.

פורסם

בשום אופן! כמו שכתבו מעלי אלה אדים מעובים שנשאבו לקונדנסר עם הרבה זיהומים, סיבים מיקרוסקופיים וכד' מהבגדים.

תשתמש לעציצים...

אגב למיטב ידיעתי מים מזוקקים כשלעצמם אינם מזיקים לבריאות כלל (הייתי במקומות שזה כל מה שהיה, לא זמנית אלא תמיד). מה שמזיק זה העדר המינרלים והמלחים שיש במים רגילים. כאמור, מה שיוצא מהדרייר אלו מים רגילים שנכנסו לבגדים במכונת הכביסה, לאחר שעברו עיבוי ופילטריזציה אלמנטרית (אם בכלל).

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

חשבל 457, זה קצת מצחיק מה שרשמת. זה כמו לומר שארס קוברה לא מזיק לגוף אלא חלבון מסויים שבו שגורם להרס כדוריות דם אדומות וכו'. מבלי חלילה לפגוע, מים מזוקקים מסוכנים לגוף היות ואם תשתה אותם ייכנסו מים לתאי הגוף על מנת להוריד את ריכוז המינרלים והמלחים אשר בתאים כדי להגיע לאיזון. במקומות שבהם מקורות המים נטולי מלחים ומינרלים התושבים צריכים להוסיף אותם בעצמם ע"י טבליות או שהרשויות מוסיפות בעצמן.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...