Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מזמין רכב בישראל לתקופה של כשלושה שבועות, השכרת הרכב עולה ב Budget כ-500 דולר. בנוסף כל הביטוחים מלבד SLI כלולים. אחרי בירור באינטרנט SLI זה צד ג'. התוספת של צד ג' היא כ-280 דולר לכל התקופה.

האם כדאי לעשות את הביטוח הזה ? האם אני מפספס משהו ?

תודה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם (נערך)

כמו בהרבה מאד חברות השכרה, מציגים לך מחיר אטרקטיבי ואז מתחילים עם תוספות. נתקלתי בעניין, אפילו במחירים יותר גבוהים, באי אילה מדינות אירופיות.

את הביטוי SLI איני מכיר - אני מכיר TP שהוא ביטוח לגניבת הרכב, CDW שהוא ביטוח רכוש - אני מניח שמדובר במשהו דומה, יתכןן שנקרא ביטוח כיון שמבוצע על ידי חברת ביטוח, בניגוד ל-CDW שהוא הסכם בינך לבין חברת ההשכרה בלי מעורבות חברת ביטוח. אבל זה ניחוש מושכל, לא ידיעה.

מומלץ ביותר לא לוותר על כל הביטוחים המוצעים, ברמתם הגבוהה ביותר - שכן אם תהיה מעורב בתאונה אתה עלול להיות נתבע על נזקי כל המעורבים בה. השתתפות עצמית ברכב שכור יכולה להיות גבוהה מאד - אלפי דולרים\אירו - אם אינך רוכש את הכיסוי מראש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מכיר את המושגים מחברת באדג'ט אבל יכול לספר על קל אוטו

שם יש לך ביטוח (שנקרא בכלל ביטול השתתפות עצמית) על נזק לרכב (נזק פח)

ביטוח על נזק לרכב + גניבה

ביטוח על נזק לרכב +גניבה + צמיגים + שמשות

כל הביטוחים חוץ מנזקי פח זה סתם שיטה לגנוב כסף.

אם תוכל תבטח רק על נזקי פח (יכול להיות שזה מה שבבאדג'ט נקרא צד ג')

לקל אוטו ספציפית יש מוסכים משל עצמה חברת גרירה משל עצמה וחברת ביטוח משל עצמה

לכן יותר כדאי להם לבטח את עצמם רק בחובה ולמכור ללקוחות ביטולי השתתפות למיניהם בכסף הזה במקרה וקוראת תאונה הם מתקנים בעלות זניחה ויש מחלקת תביעות ענקית שמתעסקת בצד ג' ולרוב הם זוכים במשפטים.

פורסם

אתה טועה, והעצה שלך מסוכנת.

נזק לצד ג' יכול להיות גם איזה שריטה לפרארי אדומה שתיקונה יעלה 20,000 ש"ח. ותאמין לי שבעל הפרארי לא יתן למוסך של באדג'ט לתקן אותה, אלא ישלח את הרכב לתיקון באיטליה על חשבון הפוגע. את זה מכסה הביטוח האמור. יודע מה - צריך לשרוט פרארי אדומה. מספיק לשרוט ת הניסאן מיקרה של באדג'ט. יתקנו אותה בשקל, אבל יוציאו דו"ח שמאי על חצי ערך הרכב. הביטוח האמור מכסה את הנזקים האלה, מכסימום יגבו השתתפות עצמית כלשהי (מופיעה בחוזה, קרויה deductible) ויעזבו אותך לנפשך.

גם ביטוח גניבה זה לא שטויות. יגנבו את רכב ההשכרה בעת שהוא ברשותך - בלי הביטוח יהיה עליך לשלם את ערכו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי השאר זה עניין של תמחיר. מה אתה מוכן לספוג אם יהיה ברוך. ועם התחמנות שלחברות ההשכרה הישראליות, שמפילות נזקים על שוכרים תמימים, כנראה עדיף לשלם עוד כמה ש"ח ולישון בשקט.

פורסם (נערך)

בהשכרות שעשיתי תמיד עשיתי ביטול השתתפות עצמית וכיסוי מלא. לא הייתי מסתכן עם זה בטח בישראל..

ברודוס, להבדיל, שכרתי רכב מנציג במלון, לא הציעו לי שום ביטוח ואף אחד לא בדק את הרכב לפני או אחרי. תענוג.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם (נערך)

כאשר אתם אומרים שהם מתקנים בשקל, אז אפילו את זה הם לא עושים.

בפעמים הראשונות ששכרתי רכב בישראל תמיד לקחתי ביטוח+ביטול השתתפות עצמית. לאחר מספר פעמים הגעתי למסקנה סטטיסטית שזה מיותר. מתוך 5 פעמים, פעם אחת שרטו לי את הרכב בחניה. בפעם האחרונה חסכתי 150 דולר (ביטול השתתפות עצמית=15 דולר ליום). אבל אני מוכן לקחת את הסיכון, אני נהג מאד זהיר, וגם בארץ מחנה מאד רחוק מכולם, כדי שלא יעשו נזק. למרות הנאמר. מצטרף להמלצת החבר ספריאל, לקחת את כל הביטוחים, כי רק במדינות ערב מתייחסים למכוניות יותר גרוע מאשר בישראל, וגם זה לא בטוח. מתוך 6 מכוניות ששכרתי, כולן ללא יוצא מן הכלל היו חבוטות ושרוטות מכל הצדדים (רכבים חדשים, עם מקסימום 30 אלף על השעון). אם בכל זאת אתה מחליט לשכור בלי ביטול ההשתתפות העצמית, תדרוש שהרכב ימסר לך במקום מואר, ותבדוק את כל הרכב עם משקפת, אחרת בחזרה תקבל צינור. מקל אוטו ממליץ להמנע, תמצא את השרשור שפתחתי לא מזמן (לא יודע איך מוסיפים לינק קצר להודעה).

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...