Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים פה

רכש חדש קיה ספורטאז 2016 מנוע 1.6 טורבו

יש רעשים מחרידים מאיזור מכסה המנוע. הרכב חדש חודשיים על הכביש 3000 קמ

במוסך של החברה אמרו שהכל תקין ומכיוון שזה מנוע הזרקה ישירה זה הרעש שאמור להיות ושללו משהו לא תקין.

מה אתם אומרים?

פורסם

מדגיש שאמנם אין לי ניסיון עם הדגם הספציפי הזה אולם לי נשמע הרעש חריג מאוד.

ציינת שהרכב אצלך כבר חודשיים. האם הרעש הובחן באותה רמה מהיום הראשון? האם ביצעת בדגם כזה נסיעת מבחן לפני הקנייה?

אם כן - האם אז גם היה רעש כזה? (קשה לא לשמוע...)

אם תצליח להשוות לרכב מקביל לשלך תוכל להתרשם אם אצלך יש חריג/תקלה או זה "פיצ'ר" של הדגם.

תמיד ניתן גם לגשת למוסך מורשה קיה אחר לקבלת חוות דעת נוספת.

פורסם
מדגיש שאמנם אין לי ניסיון עם הדגם הספציפי הזה אולם לי נשמע הרעש חריג מאוד.

ציינת שהרכב אצלך כבר חודשיים. האם הרעש הובחן באותה רמה מהיום הראשון? האם ביצעת בדגם כזה נסיעת מבחן לפני הקנייה?

אם כן - האם אז גם היה רעש כזה? (קשה לא לשמוע...)

אם תצליח להשוות לרכב מקביל לשלך תוכל להתרשם אם אצלך יש חריג/תקלה או זה "פיצ'ר" של הדגם.

תמיד ניתן גם לגשת למוסך מורשה קיה אחר לקבלת חוות דעת נוספת.

בהתחלה היה לי רעש בהנעה קרה של צרצורים כאלה חזקים לכמה שניות ובתקופה האחרונה זה נעלם. כרגע יש רעש כמו בסרטון שצירפתי אחרי נסיעות . בהנעות קרות כבר אין רעש.

לא ביצעתי נסיעת מבחן ולא מכיר עוד מישהו שיש לו רכב דומה. במוסך של החברה אמרו שהכל תקין.

פורסם

מנועי הזרקה ישירה נוטים לייצר רעש כזה אופייני מהמזרקים והמשאבת לחץ גבוה.

אם יש חשש לרעש לא תקין יש לבדוק בהשואה לרכב תואם.

פורסם

יש לי 508 2016 עם מנוע הזרקה ישירה,המנוע שקט כלכך שגם מחוץ לרכב לא שומעים אותו.

שומעים שמשהו לא תקין,אלא אם כן זה הרעש שהמנועים של קיה מייצרים..

בכל מקרה כדאי להשוות לרכב כזה זהה.

פורסם

מנוע שנשמע שקט או מרעיש, זה גם הרבה תלוי בבידוד שקיים ברכב.

בטיפו החדשה למשל,{ואני מניח שבעוד רכבים},קיים מכסה פלסטיק גדול עם חומר מבודד בצידו השני. כאשר מסירים אותו,[נשלף בכוח],קיים רעש חזק של מזרקים ועוד רכיבים נלווים, שנשמעים כמעט כמו בסרטון. כאשר המכסה מוחזר, המנוע שקט לחלוטין.

גש לסוכנות או למוסך ובקש לשמוע רכב דומה, לפני שמתחילים לפרק סתם את האוטו.

פורסם

תקשיבו,זה מאוד מאוד קל לבדוק האם זה רעש תקין,יש היום דבר שנקרא אינטרנט,יש היום אתר שנקרא YouTube,תחפשו t gdi engine.

זה רעש תקין של המנוע הנ"ל,אתם מתווכחים לשווא.

ועוד ממליץ לכם לברר איך המנוע הזה פועל,זה גם נמצא בדבר שנקרא אינטרנט.

אז עם כל הכבוד תואר או שניים ואפילו שלושה,ואתם עדיין לא יודעים לבצע חיפוש ברשת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...