Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום אני תומר בן 22 ועוד פחות מחודש משתחרר

אני רוצה רכב שיהיה ספורטיבי, מראה צעיר ושיהיה חסכוני

יש לי עדיפות כמובן לרכב ידני ושנה כמה שיותר גבוה, רכב שיש לו שוק גדול ואני יוכל למוכר אותו אחרכך בקלות והפסיד עליו כמה שפחות

התקציב שלי בנוי מ10 אלף חיסכון ועוד מענק שחרור של בערך 13 אלף

סה"כ תקציב : בין 10 אלף ל23 אלף

אשמח להתייעץ איתכם איזה רכב מתאים לי על פי הנתונים למעלה

ועוד שאלה קטנה מה אתם אומרים על קניה ממגרשים וסוכנים וכאלה האם ממליצים או לא ? ואם אפשר גם לפרט ?

בתודה מראש לעוזרים !

פורסם

לדעתי טיוטה יאריס ts יכולה להיות אופציה מעיינת.

יש עליה כמה סיכומים פה ממליץ להריץ חיפוש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי טיוטה יאריס ts יכולה להיות אופציה מעיינת.

יש עליה כמה סיכומים פה ממליץ להריץ חיפוש.

האם מדובר במנוע אטמוספרי ? או מנוע טורבו ?

פורסם

אולי שווה לשקול גם את ה206 xs

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בגלל שגם לאח שלי קוראים תומר,תקבל טיפים חינם :

טיפ ראשון - מילת המפתח היא סבלנות.יש הרבה זבל בחוץ,צריך לאמץ את הרגליים ,לצאת מהבית ולחפש רכבים בעיקר פרטיים,רכבים מסוחרים עלולים להיות צרה צרורה.

אם תקנה בסופו של דבר, רכב משנתון 2007 ומטה,לא הייתי בכלל לוקח למכון בדיקה (שיתן לך אוספים של כסתחים ויבלבל אותך עוד יותר),אלא למוסך,שמתמחה בדגם ויוכל לתת חוות דעת מדוייקת ככל האפשר מה מצריך תיקון כאן ועכשיו -זה יכול לתת לך קנה מידה במו"מ מול המוכר.

טיפ שני- עדיף לכוון לרף הגבוה של התקציב וכך תקבל רכב משנתון גבוה יותר,שפחות יכנס למוסכים.

טיפ שלישי- רכב לא נכס נדלני ולא שומר על ערכו- רכב שיעלה עכשיו 15,000 בעוד 5 שנים במקרה הטוב שווה חצי מזה ולגבי סחירות-ככל שהרכב יהיה מתוצרת "ידידותית" יותר לקונים הפוטנציאליים הוא ימכר בקלות- יהיה קל יותר למכור גטס ידנית

2009-10 מאשר פיג'ו כלשהי ולו רק כי עם ישראל בחלק גדול ממנו מאמין,שצרפתיות מתקלקלות יותר וזה לא תמיד נכון (אחד הרכבים האמינים יותר שהיה לי על אף שהחזקתי בו רק שנה היה דווקא פיגו 309).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן מקפיץ לטובות קבלת הצעות טובות יותר ממה שקיבלתי עד כאן

וגם מעדכן את התקציב שעומד על בערך 30 אלף שקל עם אפשרות לקחת הלוואה או מימון לרכב שיתאים לי !

פורסם
סקודה פאביה ידני 2011-2012.

אל תדאג מירידת ערך. תדאג לקחת רכב עם אמינות גבוהה וצריכת דלק טובה.

לא בתקציב שלי אחי, ולא רכב שמתאים לי ושווה לקחת הלוואה בשבילו,מבחינתי בכל אופן.

פורסם

אם אתה רואה בלוח מישהו מפרסם ב35 אל תחשוב שזה לא בתקציב שלך. תתקשר תברר, אנשים מפרסים ביקר יותר ממה שהם רוצים למכור. מי שיורד כבר בטלפון, ליד האוטו ירד עוד.

לא בתקציב שלי אחי, ולא רכב שמתאים לי ושווה לקחת הלוואה בשבילו,מבחינתי בכל אופן.
פורסם
אם אתה רואה בלוח מישהו מפרסם ב35 אל תחשוב שזה לא בתקציב שלך. תתקשר תברר, אנשים מפרסים ביקר יותר ממה שהם רוצים למכור. מי שיורד כבר בטלפון, ליד האוטו ירד עוד.

גם

גם אם יש משהו שמפרסם ב35 זה מנוע 1400 ואני לא מעוניין ב1400(דגם חלש יחסית)

מעוניין ב1600+ או מנוע טורבו 1400+ אפשר גם להתפשר על 1200 טורבו

פורסם

יש לך הרבה דרישות לתקציב.

בתקציב הזה כדאי לך להתרכז ברכב אמין ומטופל. אם לא או שתקבל רכב בעייתי או נבלה שחוטה.

בהצלחה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...