Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר? גוגל לא יודע לספר הרבה.

אני רוצה לבדוק את האפשרות לשכור ברלינגו/קנגו/דובלו ושות' לכמה ימים לטובת ענייני עבודה. מגרשי ההשכרה הגדולים (אלדן, קלאוטו וכו') די רחוקים ואני כמובן לא ממש רוצה לבזבז חצי יום בשביל לנסוע להביא/להחזיר את הרכב. הבאה ואיסוף של הרכב ככל הנראה אף אחד לא יעשה בשביל כמה ימים.

חזיר דיזל

פורסם

תבדוק עם AVIS בחדרה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תבדוק עם buy & drive שגם יש להם יוזר באתר וגם יושבים בנתניה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המשותף לכל התשובות:

1. הן ממליצות לך לפנות לחברות השכרה, ולברר האם יש להן את הרכב שביקשת. שים לב טוב טוב - המפתח בהצלחת המשימה - חברות השכרת רכבים.

2. הן ממליצות לך לחפש באזור שציינת, או קרוב אליו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ממזר שמן, דיסקו, תודה, אבדוק.

רז - אין צורך להיות סרקסטי, ברור שחיפשתי בעצמי לפני שטרחתי לכתוב שאלה ולהטריח אחרים, לפעמים יש חברות מקומיות קטנות שכמעט ואינן מוכרות ברבים, ולפעמים המלצה או דיס-המלצה שווה הרבה טלפונים וחיפושים בגוגל.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...