Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בניגוד לכולם , אני אגיד שחבל שזה כל העונש שקיבלת

אין לי שוב יכולת בסיסית לשלוט ברכב במהירות שכזו ושום תירוץ שבעולם לא מצדיק נהיגה במהירות של 175 בכביש של 90

חבל מאוד שככה זה נסגר בעונש קל שכזה. רק המחשב על מה היה קורה אם היית מאבד שליטה על הרכב צריכה לגרום לך לרדת מהכביש ויפה שעה אחת קודם

[h=2]הודעת הבהרה לגבי מטרת הפורום המשפטי[/h]

הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.

כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.

זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.

הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.

משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.

בבקשה ממך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

על חצי שנה שלילה על מהירות, רוב הסיכויים שלא תזומן למכון. הם מזמנים בעיקר כאלו שנפסלו על שכרות/סמים ולתקופות של שנתיים ומעלה.

לא מכיר מישהו שנפסל לתקופה כמו שלך וזומן לשם, למרות שלא נתקלתי אישית במישהו ש"מיהר" כמוך...

אלו הבשורות הטובות. כי אתה ממש ממש לא רוצה להגיע לשם. יש להם סמכות לשלול לך את הרשיון לצמיתות, וסיכויי הערעור על החלטתם, שווים לסיכויים שדרעי יגיע בערב שישי למסיבת קצף מהליין של "אריסה".

אם אתה רוצה לא לישון בלילה, גגל "מרב"ד" ותקרא סיפורי זוועה.

לגבי מה קורה שם אם בכל זאת "זכית" בהזמנה:

1. אתה מקבל את ההזמנה בדואר. כמו בהזמנה לחתונה, גם שם יש את העניין הכספי. משהו מעל אלף ש'. אל תתפוס אותי על השקל. אתנ משלם בדואר וממתין לתור שנקבע לך.

2. אתה מגיע בבוקר היום שנקבע לך למכון (לרוב נערך במכונים פרטיים). רצוי לא להיות שתוי/תחת השפעה של שום חומר. הם עלולים לדרוש בדיקות דם/שתן במקום.

3. אתה מתחיל מול מחשב סדרות של מאות שאלות שחוזרות על עצמן בנוסחים שונים. דברים כמו "היה לך פעם חשק להרביץ למישהו?" וגם כל מיני דברים שבוחנים מהירות תגובה, כמו ללחוץ על האות A כשמופיעה נקודה אדומה על המסך, וB כשמופיעה נקודה ירוקה.

4. כשסיימת, אתה מגיע לפסיכולוגית ששואלת אותך גם היא כל מיני שאלות מוזרות.

5. משם אתה ממשיך לרופא כללי שעורך לך בדיקה גופנית (וכאן גם עלול לשלוח אותך להנאתו לבצע בדיקת דם/שתן)

אחרי סיום "יום הכיף" לעיל אתה חוזר הביתה ומחכה חודשיים לתשובה אם אתה כשיר רפואית/נפשית לנהיגה או לא.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
175 אחרי הפחתה זה 180 במכשיר של השוטר. זה אומר שהבחור לחץ עד הסוף והיה מודע למה שהוא עושה. נשמח לדעת איזה רכב זה היה ומה גרם לבחור לנסוע כ"כ מהר

למיטב הבנתי, הפורום המשפטי לא עוסק בשיפוט מוסרי, ובכל אופן - פותח השרשור ניחם על מעשיו. מודה ועוזב ינוחם.

על כל פנים, הטענה כי "אין יכולת בסיסית לשלוט" ברכב אינה נכונה, אך כמובן שאין בזאת כדי לומר שאין בפעולה זו משום סיכון.

אף על פי כן, יש לתת את הדעת (גם מן הבחינה המשפטית) שהנהג הגיע למהירות זו לא בדרך מהירה אלא בכביש בינעירוני עם הפרדה שלא עונה להגדרה זו. כן, יש הבדל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
על חצי שנה שלילה על מהירות, רוב הסיכויים שלא תזומן למכון. הם מזמנים בעיקר כאלו שנפסלו על שכרות/סמים ולתקופות של שנתיים ומעלה.

לא מכיר מישהו שנפסל לתקופה כמו שלך וזומן לשם, למרות שלא נתקלתי אישית במישהו ש"מיהר" כמוך...

אלו הבשורות הטובות. כי אתה ממש ממש לא רוצה להגיע לשם. יש להם סמכות לשלול לך את הרשיון לצמיתות, וסיכויי הערעור על החלטתם, שווים לסיכויים שדרעי יגיע בערב שישי למסיבת קצף מהליין של "אריסה".

אם אתה רוצה לא לישון בלילה, גגל "מרב"ד" ותקרא סיפורי זוועה.

לגבי מה קורה שם אם בכל זאת "זכית" בהזמנה:

1. אתה מקבל את ההזמנה בדואר. כמו בהזמנה לחתונה, גם שם יש את העניין הכספי. משהו מעל אלף ש'. אל תתפוס אותי על השקל. אתנ משלם בדואר וממתין לתור שנקבע לך.

2. אתה מגיע בבוקר היום שנקבע לך למכון (לרוב נערך במכונים פרטיים). רצוי לא להיות שתוי/תחת השפעה של שום חומר. הם עלולים לדרוש בדיקות דם/שתן במקום.

3. אתה מתחיל מול מחשב סדרות של מאות שאלות שחוזרות על עצמן בנוסחים שונים. דברים כמו "היה לך פעם חשק להרביץ למישהו?" וגם כל מיני דברים שבוחנים מהירות תגובה, כמו ללחוץ על האות A כשמופיעה נקודה אדומה על המסך, וB כשמופיעה נקודה ירוקה.

4. כשסיימת, אתה מגיע לפסיכולוגית ששואלת אותך גם היא כל מיני שאלות מוזרות.

5. משם אתה ממשיך לרופא כללי שעורך לך בדיקה גופנית (וכאן גם עלול לשלוח אותך להנאתו לבצע בדיקת דם/שתן)

אחרי סיום "יום הכיף" לעיל אתה חוזר הביתה ומחכה חודשיים לתשובה אם אתה כשיר רפואית/נפשית לנהיגה או לא.

תודה רבה על כל השיתוף ועל הפירוט וההסברים , כרגע לא קיבלתי שום זימון שכזה, ומקווה שלא להיתקל בזה לעולם.

תודה לכולכם , עזרתם לי מאוד ! (כמו תמיד :) )

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

נתפסת במחלף עצמו, כלומר בישורת לפני העיקול ימי שעולה לנתניה, איפה שתחנת באוטובוס?

או על כביש החוף עצמו, כשעברת ליד המחלף?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מאיזור יציאת יכין (יש שם משטרה תמיד מהשעה 9) ועד למחלף.

לפניי המחלף יש יציאה לכיוון הרכבת, שם כבר בלמתי והכניסו אותי אל תוך המקום ואמרו לחנות מול הפלאפל ושם כבר העבירו פרטים

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בחיים לא לזרו עליי שם. מוזר. זו השתלבות במחלף אז שם אני כבר אטי ברמה כמעט חוקית, אבל לא זוכר שראיתי שם ניידות לאחרונה.

תודה על העדכון.

פורסם
בניגוד לכולם , אני אגיד שחבל שזה כל העונש שקיבלת

אין לי שוב יכולת בסיסית לשלוט ברכב במהירות שכזו ושום תירוץ שבעולם לא מצדיק נהיגה במהירות של 175 בכביש של 90

חבל מאוד שככה זה נסגר בעונש קל שכזה. רק המחשב על מה היה קורה אם היית מאבד שליטה על הרכב צריכה לגרום לך לרדת מהכביש ויפה שעה אחת קודם

אם אין לך יכולת שליטה במהירות כזאת, אז אל תנהג במהירות כזאת?

אין שום בעיה לשלוט ברכב במהירויות האלו מניסיון (באופן חוקי כמובן) וגם במהירויות גבוהות יותר. בגרמניה הגעתי ל200 קמ"ש והרגשתי שאני מסוגל לשלוט ברכב בלי בעיה, פשוט הוא לא עבר את ה200. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור, שליטה ברכב תלויה בנהג, ברכב וגם בדרך. הדרכים בגרמניה בהן מותרת מהירות לא מוגבלת מתוכננות ובנויות בהתאם לכך, כלי הרכב בגרמניה מתוחזקים היטב, והחשוב ביותר - הנהגים מקפידים על החוק ולא מפריעים לממהרים. אל תשליך מניסיונך באוטובאהן לנהיגה בתנאי הארץ עם כבישים באיכות בינונית, מכוניות מתוחזקות בתחזוקת שבר ונהגים חסרי חינוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יתרה מזאת, נתוני הקטל בדרכים בגרמניה בכלל, ובקטעי האוטובאהן שאינם מוגבלי-מהירות בפרט - כלל אינם מחמיאים (במונחים אירופיים) ומעידים על כך שלחלקים גדולים מהציבור כן יש בעיות במהירויות אלו.

במדד של הרוגים מתוך כלל האוכלוסיה, אפילו ישראל נמצאת במקום (מעט) יותר טוב גרמניה. במדדים של הרוגים ביחס לכמות רכבים ולנסועה, הם במקום קצת יותר טוב אך עדיין לא מחמיא במיוחד במדינות OECD.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...