Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

 

ביקרתי היום במוסך השלושה מאזדה פורד בתל אביב לטיפול שנתי בסיסי שכלל החלפת שמן מנוע ופילטר שמן בלבד. בהקשר זה יש לי שתי שאלות, אחת עניינית/פרוצדוראלית יותר ואחת מקצועית:

 

 

 

1. שאלתי העניינית/פרוצדוראלית- הייתי לפני שנה במוסך הנ"ל, גם אז עבור טיפול שנתי בסיסי. היה זה מוסך מורשה מטעם מאזדה פורד, ומכיוון שהוא קרוב יחסית לעבודתי, הגעתי אליו גם השנה.

בסיום הטיפול, שמתי לב פתאום שהדפים עליהם מודפסות החשבונית ופירוט הפעולות שבוצעו, אינם כוללים את הלוגו של מאזדה פורד, כפי שהיה בשנה קודמת.

שאלתי אותם מדוע זה כך, ונעניתי שהם הפסיקו לשמש כמוסך מורשה של מאזדה פורד. אציין שהם גם עברו מקום- כמה מטרים מאיפה שישבו קודם לכן, אבל זה לא העלה את חשדי.

 

אדגיש כי הרכב הספציפי בו טיפלתי כעת הוא יחסית ישן (2009), כך שאולי אמור פחות לשנות לי אם זה מוסך מורשה יבואן או לא, אבל אני עדיין מרגיש שרימו אותי ואני חושב שיש כאן אולי הטעיה של הציבור.

הסתכלתי באתר שלהם, כפי שעשיתי גם לפני הטיפול, ולא מצאתי שיש לכך אינדיקציה ברורה.

מה דעתכם בנושא?

 

 

2. שאלתי המקצועית- כמו כל מוסך טוב, גם כאן, מעבר לטיפול הבסיסי אליו הגעתי, הם השכילו למצוא עוד כל מיני עניינים. מכיוון שלא הסכימו לתת לי את זה כתוב, איני יכול לצרף הצעת מחיר, אז אנסה לפרט את מה שאני זוכר:

תושבת קדמית ימנית- לדבריו היא "חלשה". מציע להחליפה. עלות כולל הכל- 1,300 ש"ח. היות שמדובר ברכב שנוסע אלפים בודדים של ק"מ בשנה, השאלה אם זה נחוץ. שמעתי פעם שזה לא קריטי ויכול ליצור רק רעידות.

בולמים קדמיים- לדבריו, "מתחיל" ליזול מהם קצת שמן. הוא בעצמו אמר שזה לא נורא ושאפשר לעבור טסט, אבל הוא כמובן ממליץ להחליף. עלות כולל הכל- 2,070 ש"ח. האמת שהוא הראה לי עם פנס, ולא ראיתי שום נזילה, אבל נניח. אולי אני לא מבין בזה יותר מדי. מה דעתכם?

 

 

אני מניח שגם אם יש צורך לבצע את העבודות הללו, לא אעשה זאת שם, אבל רק רציתי לשמוע מכם האם באמת נחוץ להחליף את הדברים הללו, והאם אפשר לרכוש את החלפים הללו ולבקש ממוסך אחר שיתקין אותם.

 

תודה מראש!!

אסף

פורסם

1. כמו כל עסק בישראל יש שינויים. במקרה שלך: הנהלה החליטה לא להמשיך להתנהל רק עם מאזדה ופורד, ואני חושב שזה לגיטימי (כל עוד שאין שילוט שמעיד שהוא מוסך מורשה יבואן של פורד ומאזדה). אגב, יתכן שהם עברו מקום, כי המקום הקודם היה איכשהו קשור ליבואן (זאת ההשערה שלי לגבי המקום).

בנוסף אם הנהלה לא התחלפה, והייתה מאוד מרוצה כשהמוסך היה יבואן מורשה, אין סיבה שלא תהיה מרוצה גם עכשיו.

פורסם

אין לי בעייה עם זה שהוא לא מורשה יבואן יותר .יתכן שהסתכסך עם היבואן מסיבה עסקית. אני מניח שהוא לא שכח את הידע.

יש לי בעייה עם התחושה שהוא מנסה "לדחוף" תיקונים לא הכרחיים.

פורסם

לפי התיאור של פות"ש: "בולמים קדמיים- לדבריו, "מתחיל" ליזול מהם קצת שמן. הוא בעצמו אמר שזה לא נורא ושאפשר לעבור טסט, אבל הוא כמובן ממליץ להחליף."

אז נכון שבלומיים הם חלק בטיחותי, בייחוד קדמי. לפי התיאור, אני מבין שיש דליפה של שמן ממשאבת בלם. ואז רשום "שזה לא נורא שאפשר להמשיך".

אני גם מבין שעכשיו פות"ש כנראה עם הרכב בבית, ולכן אני ממליץ לו לבדוק את גובה נוזל בלמים (אם ירד מהמקסימום). אם יש לפות"ש קצת ידע טכני היכן נמצא צינורות בלם, להתכופף ולראות אם יש נזילה. אם לא ירד, ואין נזילה על המשאבה. מדוע צריך להחליף משאבה?

אם פות"ש מאוד חושש לגורלו, ממליץ ללכת למוסך אחר שיגיד את דעתו על הבלמים, מבלי שיגיד דבר על הבעיה שהמוסך הראשון גילה.

פורסם
סלח לי על הבורות: בולפ זעזועים זה לא קפיץ?

הבולם היותר פשוט הוא קפיץ וזהו.

בד"כ (ויתקנו אותי אחרים במידה ואני טועה) בולם קדמי מורכב מקפיץ + שמן או גז שעושים חלק מעבודת שיכוך הזעזועים.

הדוגמא הכי טובה היא בולמי זעזועים של אופנועים/ אופניים.

פורסם
הבולם היותר פשוט הוא קפיץ וזהו.

 

אין דבר כזה קפיץ וזהו.

אם היה מורכב קפיץ לבדו ללא בולם (מרסן), אז זו התנועה שהיית מקבל ברכב:

 

spiralfedern-0011.gif

 

משמע, המרכב היה מקפץ מעלה ומטה ללא ריסון וללא הפסקה.

בשיטה זו, מהר מאוד היית עוצר את הרכב ולא מוכן לנהוג בו יותר.

 

בפועל מה שקורה זה המצב הבא:

pvgtklulnv7cyt4hu4nu.gif

 

 

הקפיץ מורכב יחד עם הבולם. הבולם הינו החלק האפור המורכב בין החלק הכחול למסגרת האפורה וסביבו "מלופף" הקפיץ.

כאשר הקפיץ והבולם אינם חייבים להיות מחוברים יחד. לפעמים הבולם מורכב לבדו והקפיץ מורכב לידו. גם זה מצב תקין.

פורסם
אשמח אם תסבירו לי מה המשמעות של אי החלפת תושבת ואי טיפול בשמן לכאורה שמתחיל ליזול בבולמים...

בגדול, אם לא יהיה שמן או גז בבולם לא תהיה התנגדות ולא תוכל להתבצע פעולת השיכוך. ייסגר פעם אחת וזהו.

פורסם
אז יש בולם שהוא עובד עם שמן ויש בולמים שעובדים על אוויר? אם על שמן, שיש בתוכו הוא שמן בלם?

 

נכון, יש בולמים עם שמן ויש עם גז.

השמן שיש בפנים זה מה שממלא היצרן, אם הבולם נוזל פשוט מחליפים אותו. זה לא חלק יקר מידי.

 

אשמח אם תסבירו לי מה המשמעות של אי החלפת תושבת ואי טיפול בשמן לכאורה שמתחיל ליזול בבולמים...

 

אי החלפת בולם די שקול לנסיעה ללא בולם. יש לכך השלכות בטיחותיות.

מיותר לציין ששמן שיכול לנזול על הצמיג או על האספלט זהו מצב מסוכן.

למידע נוסף: http://www.rechev.net/SHOCK413.html

×
×
  • תוכן חדש...