Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט חוצפה מה שהם עושים שם.

כל הקומבינות המסריחות עם מוצרים מקומיים ירודים ומתקינים מקומיים לא מקצועיים פשוט הורסות את המכוניות.

לא התקלות שהיו לי במכוניות מאז שהתחלתי לקנות מכוניות חדשות היו קשורות בצורה זו או אחרת להתקנה מקומית וזה לא היה רק במערכת החשמל.

פורסם

גם המערכת המקורית מעצבנת, הייתה לי את המקבילה של מובילאיי בקשקאי שכורה בחו"ל,

המערכת אמנם מתפקדת לפעמים כשצריך, אבל לפעמים היא מתריעה ללא סיבה מוצדקת או בגלל שהיא לא מבינה את סימוני הכביש (כי יש קטעים בשיפוצים עם סימונים כפולים, גם בכתום וגם בלבן) ומצפצפת לשווא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא מבין, יש מיליארד שקלים למובילאיי, אבל עבור גריטה אין ?

עזבו את מעמד הביניים שיהיו לו טיפה קרקושים בדשבורד בעקבות ההתקנה, המפסיד העיקרי פה הוא המעמד הנמוך, שנוסע במכוניות ישנות שבקושי abs ושתי כריות אוויר יש להן.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
המערכות האלה יעלמו אחרי מסה קריטית של תביעות כנגד היצרנים בגלל פשלות שלהם. הן הרי לא נותנות פתרון אמיתי ומתפקדות באיזור הדמדומים של בין תפקוד לקוי של הנהג לתפקוד לקוי של המערכת.

שלא תבין, הן לפעמים עוזרות, אבל הן יותר מטרידות מאשר עוזרות.

ולמה אתה חושב שתוכל להמלט מהציפורניים של מובליאיי ?

הם כנראה קשורים חזק שם למעלה,

וכנראה יחייבו את כל הרכבים משנת 2012 והלאה בהתקנה של השיקוץ הזה

http://www.themarker.com/dynamo/1.2988813

שיט, הולך לחפש קומבינה במשרד הרישוי להפוך את הרכב שלי ל2011 :D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מקווה שלאנשים יהיה אכפת מספיק כדי שזה לא יגיע לכך.

אם כי רוב הסיכויים שזה לא יצא לפועל בשל חוסר תקציב.

• תוכן חדש...