Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן רב שאני רוכש דברים מאליאקספרס ממכשירי אלקטרוניקה עד למוצרי טיפוח (מלבד תמרוקים).

בקנייה שעברה שניסיתי לבצע תשלום ואז זה רשם לי שהכרטיס לא נתמך. בנוסף נעלם הסמלון של אמריקן אקספרס מהאייקונים של הכרטיסים הנתמכים.

מישהו יודע האם זה להרבה זמן?

פורסם

לכרטיסי אשראי שונים תפוצה שונה באזורים שונים בעולם, והנכונות של סוחרים להשתמש בהם תלויה בתפוצה ובעמלות שהם גובים. נתקלתי בכל מיני סיפורים מוזרים, כמו מסעדה שמקבלת רק Diners Club למרות שהוא די נדיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באליאקספרס קניתי רק עם כרטיס נטען מהדואר, כשהתחלתי לקנות שם לפני שלוש שנים, זה תמיד נראה לי לא בטוח האתר הזה. מלא באגים. יכול להיות שהשתפר, מזמן לא קניתי שם.

התחלתי לקנות את הרוב מאמזון. ובזמן האחרון, בכלל כמעט הפסקתי עם הקניות.

בכל מקרה בזמנו קניתי כרטיס מהדואר (הוא תקף לשלוש שנים) כי גם zenni (משקפיים) עבדו רק עם אשראי ולא עם פיפאל. ובכלל טעינה של הכרטיס היא יחסית נוחה, העברה בנקאית בשקלים מהבנק שלי לבנק הדואר.

הבאסה היחידה שצריך לחכות יום עבודה עד שהכסף עובר (מצד שני זה טוב, כי לא קונים ככה סתם מתוך גחמה רגעית). והעמלות יותר גרועות מהכרטיס אשראי שלי.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הניסיון שלי באלי הרה יותר קצר, והסיבה לכך שבכל זאת אני מכניס את מספר כרטיס האשראי שלי בלי יותר מדי חששות הוא שמדובר בעסק כה גדול .

האמת היאש כנראה שהעברת כרטיס במסעדה ואפילו משיכת מזומן בכספומט יותר מסוכנות.

מעבר לכך - נתקלתי בשנים האחרונות בלפחות שני מקרים בהם האלגוריתמים של ישראכרט זיהו ניסיונות הונאה בכרטיסים (של אשתי ושל אחד הבנים), ומצד שני לא היתה בעיה לקבל זיכוי במקרה של גניבת כרטיס.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני לפני 10 ימים בערך שילמתי בעלי באמריקן אקספרס. קונה שם הרבה שנים, בינתיים טפו טפו בלי שום בעיה.

בהתחלה לא קיבלו אמריקן אקפרס, אבל בשנה האחרונה לפחות, זה הכרטיס שאני משלם איתו שם.

יכול להיות שזה השתנה, כמו שציין ספריאל, סוחרים משנים את אמצעי התשלום שהם מקבלים בהתאם לעמלות

ותנאים שונים.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם
לכרטיסי אשראי שונים תפוצה שונה באזורים שונים בעולם, והנכונות של סוחרים להשתמש בהם תלויה בתפוצה ובעמלות שהם גובים. נתקלתי בכל מיני סיפורים מוזרים, כמו מסעדה שמקבלת רק Diners Club למרות שהוא די נדיר.

אלא יוסטור עם הדיינרס הזה.

היה לי ופרט לרשתות גדולות ותחנות דלק - כולם סירבו לו.

גם עם האמריקן בארץ הרבה מקומות מעקמים את האף.

פורסם

ממה שהבנתי מרופא שיניים שסרב לקבל אמקס - העמלות שהם גובים מעסקים גבוהות במיוחד.

פורסם

לא נתקלתי עד היום במקום שמסרב לאמריקן אקספרס.

בכל אופן, יש לי כרטיס ויזה לגיבוי.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
ממה שהבנתי מרופא שיניים שסרב לקבל אמקס - העמלות שהם גובים מעסקים גבוהות במיוחד.

עוד אחוז וחצי מקס

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...