Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שממזר - להתקף לב יש תאור טיפוסי. ויש תאור לא טיפוסי. והתקף "שקט" שמאובחן בדיעבד.

תמונה של חרדה אינה אפיינית להתקף לב, אם כי השילוב אפשרי.

בכל מקרה - כאב בחזה בגבר בן 50 מחייב בירור יסודי לפני שמחליטים שהכל נפשי.

אוטומטיק - מחלות מסתמים הן סיפור שונה לגמרי. והתעלפות יכולה לנבוע משורה ארוכה של סיבות, גם מחייבת בירור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקפי חרדה - ככל הנראה גורמים לעליה מוגזמת בלחץ דם -> משם הדרך לעילפון קצרה. (לאור התיאור שלך, אני די מאמין כי הוא כבר סובל מלחץ דם גבוה. אז עליה נוספת בלחץ דם - לא תורמת לבריאותו)

תחת המגבלות שרשמת - אפשר ללכת עם הבחור, ולהתחיל לבחור עבורו מצבה (בתקווה שלא יכנס גם כאן לחרדה...)

אם רוצה יותר מזה - מצריך שת"פ פעיל מצדו (שינוי אורח חיים + טיפול פסיכולוגי + שינוי עבודה ). בקצרה - מילוי הוראות הרופא.

פורסם

יש דרכים לעזור לו?

להמליץ לו משהו?

בכל קריסה שלו הוא ממלמל שזהו, הוא עובר לעולם אחר, תדאגו לילדים שלי. תדאגו שכספי הפנסיה והפיצויים יעברו לאישתי. היא לא מבינה בזה כל כך.

מי שיש לו התקף חרדה, בטוח שהוא עומד למות. הוא ממש מרגיש ככה.

מי שמסביבו צריך לדעת להישאר רגוע.

יש המון ידע איך מטפלים בהתקפי חרדה, טיפול קוגניטיבי, תרופתי ושיחתי.

ברגע שייפנה לקבלת עזרה, יידעו מה לעשות איתו.

זה מאוד נפוץ (יחסית).

ציפרלקס.

היעילות של SSRI בטיפול בחרדה, מוגבלת (כלומר, לעיתים קרובות לא עוזר).

זה טוב כדי לייצב את המצב. אחד הבעיות של מי שסובל מהתקף, זה שהוא חושש להיות בהתקף, והחשש יוצר אצלו תגובה חרדתית ש... מתפתחת להתקף (התקף חרדה הוא מין לופ שמזין את עצמו).

SSRI עוזר להיות יותר רגוע, כללית, ונותן שקט לעשות טיפול יותר יסודי, נפשי, אחר (קוגנטיבי או CBT).

בכל מקרה, טיפול משולב, פסיכיאטרי ו-CBT, זה המקסימום.

בגלל שמדובר באדם עם קשיי תפקוד חמורים (שאורח החיים שלו מצביע על צורך חזק בהדחקה), וסיבה טובה להיות חרד... הייתי הולך בכל הכוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם הוא מודע לבעיה.. זה חצי נחמה שילך לקבל תרופות נוגדי דכאון(ציפרלקס) +שיחות אצל פסיכולוג

שנית אין מרפא יותר מהטבע שיעשה הליכות במקומות יפים וגועים זה יעזור לו

פורסם

עשיתי לו הבא נתחכמא לו

אחד החברים שלי מעולם הפסוריאזיס הוא נכה צהל עקב טראומות ממלחמת ששת הימים והלם קרב.

הבאתי אותו לחנות

הוא ישב עם סשה.

הסביר לו.

בסופו שלדבר הוקל מאוד לסשה לדבר עם מישהו במצבו.

לא האמתי אבל בעוד10 ימים הוא הולך למפגש של הלומי קרב בבית שמש

משם ימשיכו הלאה.

תודה על העזרה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אתה בן אדם טוב, עשית מצווה של ממש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל הכבוד, אלעד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...