Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בקיץ יהיו לי כמה ימים בצ'כיה עם רכב שכור, לפראג כבר הוקצבו כמה ימים, השאלה היא מה שווה חוץ מפראג, לא רוצה לבלות את כל הימים בנסיעה אבל אשמח מאד לראות קצת טבע, הכיוון הוא קצת הרים ואגמים, קצת תרבות, קצת מוטוריקה (לא חובה).

בנוסף, המלצה לאיזה בבקתה על שפת אגם+רחצה, משהו מבודד כזה ולא יקר מדי - יהיה טוב!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

העיר היחידה בצ'כיה שבה ביקרתי (חוץ מפראג) - קרלובי-וארי. מומלצת כנראה כבר מאות שנים, ועד כמה שהבנתי ההמלצה לא ירדה בעשור האחרון. ביקרתי בה לפני 11 שנים ויותר במסגרת טיול מאורגן (מפראג), כך שאיני יכול לתת פרטים. בכל מקרה, ההליכה ברחובות והתצפית מהפוניקולר זכורות לי היטב.

יתכן שיש מקום לעבור את הגבול הגרמני - חפש במפות ובמדריכים, בהתאם רדיוס הנסיעה הרצוי לך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד שבועיים אני שם.

רק מצרף לך מייל שקיבלתי מסוכנות אלפא מקומית:

Dear Mr. Poles,

Thank you for your email. We are awaiting new Giulia on the end of June. Please check our web sites.

Kind regards

Kateřina Eliášová

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

צ׳כיה מקסימה, יש לנו חברים צ׳כים, קבל כמה המלצות פחות מוכרות:

צפון צ׳כיה על הגבול עם גרמניה, חפש בגוגל מפות

Bohemian Switzerland National Park

Czech Switzerland - Pravcicka Brana http://www.pbrana.cz/

התמונות ידברו בעד עצמן.

כמו-כן השמורה הכי נערצת (מצוטט את חבר שלי) בצ׳כיה, הפעם על הגבול עם גרמניה בצד הדרומי

חפש Šumava National Park

יש שם אגם מקסים

https://www.google.co.il/search?q=sumava+lake&client=ms-android-om-lge&prmd=imnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiK2KKJofzMAhXFnBoKHfkuBI4Q_AUIBygB&biw=360&bih=518

כמובן שבשני המקומות לא חסרות בקתות אירוח.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון! בדיוק מה שחיפשתי, המון תודה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...