Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גדולים...

טוב, אני מתארגן לחתונה (אינשאללה עם הבחורה המדוברת מתישהו).

לילה טוב ותודה לכולם על התגובות, בכל מקרה כשיחזור לי הפלאפון אני אנסה ליצור איתה קשר רק כדי לעדכן אתכם איזה ז** קיבלתי או לשם שינוי השתלם ועוד השתלם.

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היו באות אליי 2 מהעיר שלך... בתורנויות . כשהייתי בגיל שלך בערך...

תהנה מהרווקות, לא מה*יונים, מהחופש, מהכיף של לא לתת דין וחשבון.

זה עוד יחסר לך, תהנה כל עוד יכול!

אחר כך כבר באה הנאה מסוג אחר, במיוחד למי שמתחבר לאורך חיים משפחתי (אני למשל) .

פורסם (נערך)

טוב, חברים... היום שלחתי לה הודעה ולפני כמה דקות קיבלתי תשובה שהיא לא עוזבת לעיר מרוחקת כי...היא נשארת בקנדה לתמיד.:shock:

מה זה המנחוס הזה שאני נדלק על בנות שעוזבות או נעלמות? איי, איי...

בכל מקרה, לפחות עכשיו אפשר להגיד לה שנדלקתי עליה ולא יהיה מצב לא נעים כי היא לא תראה אותי גם ככה :)

עריכה:

טוב, דיברתי איתה וכתבתי לה בוואטספ, כמובן שקיבלתי ממנה תגובה יותר ממה שציפיתי, אני מאוד מאחל לבחורה הזאת אושר בחיים, היא כרגע בקנדה לתמיד ומחפשת את עצמה כרגע והיא לא בתקופה של קשרים לכן אני לא לוקח את זה כעלבון אלא כמחמאה וגם החמאתי לה מאוד על העניין שרציתי אותה וזהו...לפחות לא הולך, אז בהכי טוב שיש!

תודה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
איזה אפקט זה עושה?

רוצה להרטיב תחתונים? תקנה רכב שמרטיב תחתונים .

אף תחתון שווה הרטבה לא ירטב מקורולה עם דמוי סאן-רוף .

קבל את זה באהבה אחינו .

אני לא רוצה להרטיב בחורה שנרטבת מרכבים, זה מעיד על משהו פגום לדעתי.
פורסם

לא נורא, אושריקו. אל תלחץ לפני שתגיע לגיל 30. בעולם המודרני שלנו אפילו 38 זה צעיר.

ואולי היא תגיע בסיטרואן :lol:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

למה לעזאזל המציאו את קנדה?:|

לפחות היא השאירה סיכוי לחזרה לישראל... "לא יודעת מתי אחזור, אם בכלל".

בכל מקרה, איחלה לי למצוא אישה שלדבריה תהיה הכי מאושרת בעולם איתי (אל תאמינו לה:lol:) ושהיא מחפשת את עצמה והיא לא בנויה למשהו כרגע...ושהחמאתי לה מאוד ושאני נסיך. (הטויוטה שלי נסיכה, לא אני ).

שאלתי למה לא עזבת בסוף לבאר שבע?

"דברים משתנים בחיים והחיים לא צפויים".

בקיצור, המזל שלי הוא שאני תמיד נדלק על בנות שעוזבות או כאלו שגם שרוטות וגם עוזבות.

טוב, לפחות היא לא אמרה לי "יש לה חבר".

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שמעתי שבקנדה יש יותר מבחר בלדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...