Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נראה סביר.

מה שכן, אם יש בעיית גיר מלכתחילה, החלפת שמן שרוף לחדש יכולה לשטוף החוצה חלקיקי חומר שירדו מדיסקיות חיכוך, ולגרום לגיר להחליק.

אבל שוב פעם, זה סימן לכך שהגיר היה דפוק מלכתחילה.

יש הסבר ממש טוב כאן:

בקיצור, אם צבע הגיר תקין, והגיר עובד טוב - כמו המ"מ שלי בצבא היה אומר - אם זה עובד, אל תגע בזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מניסיון ממליצים לך להחליף, ואתה מנסה לשכנע כי לא כדאי.

אז אל תחליף.

במיוחד כאשר נוזל/ שמן הממסרה, עדיין נראה תקין כדאי להחליף אחרי כ 4-5 שנים.

ובמידה ותרצה להחליף - הקפד על נוזל ממסרה מתאים בתקן פורד המתאים לממסרה.

את בדיקת נוזל הממסרה

מבצעים במקום ישר כאשר הרכב מונע וחם, ובלם השרות, הנד-ברקס משוך עובד.

ידית ההילוכים על N או P . (צריך לדעת בוודאות אם את הבדיקה מבצעים על N או P - יש הבדל בתוצאות)

את הטיפול / החלפת נוזל הממסרה, כדאי לבצע במוסך המכיר את הרכב ואת סוג נוזל הממסרה הנכון

אם אין בעיה כרגע בממסרה - לא תהיה אח"כ בעיה.

אם כרגע יש בעיה בממסרה - בצע בדיקה תיקון והחלפה דרך האחריות של אלדן -

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נסביר לך שוב

החלפת שמן גיר לא הורסת את הגיר אלכ מקרבת את קיצו של גיר שממילא לא תקין והוא בדרך להתקלקל, דווקא במקרה שלך שיש לך אחריות של אוויס הייתי מחליף ואם הגיר יהרס יש לך אחריות עליו

ושוב החלפת שמן לא הורסת את הגיר אלר מקרבת את קיצו שבמילא היב מגיע

גיר תקין לא יהרס מתחלפת שמן להיפך

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני אביא לך דוגמה שלי אצלי ברכב המוסכניק שלי(מורשה פיאט) איבחן הזעת מינורית של שמן גיר מבורר ההילוכים על הפעמון הפנימי של הציריה.

הלכתי למוסך חברת הליסינג (בלו-סקאי) שיטפלו בזה עקב שעלות החלק נעה קרוב ל2000 ש"ח לפני עבודה.

מנהל המוסך הסתכל על הפעמון וזרק לי משפט שאני לא ישכח בחיים משהו בסגנון של, "זה טבעי ששמן גיר יזיע קצת" ושטף את תחתון הרכב ואמר לחזור לבדיקה נוספת בעתיד.

עקב שזה הזעה מינורית אני לא ממהר לתקן בעצמי ובכל מקרה אני מתכוון להחליף שמן גיר כך אדע כמה הרכב מאבד בממוצע בין החלפות.

• תוכן חדש...