Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מאזדה 3 שנת 2008.

אתמול ראיתי שאין לי מים ירוקים ברכב.

ישנם סימנים של נוזל שהתיבש מתחת למיכל הקיבול של נוזל הקירור.

מילאתי מים ולאחר נסיעה, הצלחתי לראות בתחתיתי (הדקה) של המיכל טיפה של נוזל.

נראה שהנזילה היא איטית.

חיבורי הצינורות נראים בסדר - לא נראה שהנזילה משם.

יכול להיות שיש חור במיכל עצמו?

האם יש בדיקות נוספות שניתן לעשות בכדי להבין מאיפה הנזילה?

במידה וכן - האם כדאי להזמין מיכל חדש מסין ולהתקין לבד?

צירפתי תמונה.

תודה לכל העונים!

P_20160408_181754.jpg

פורסם (נערך)

מיכל עיבוי, וכן, אמרת מאזדה 3 / פורד פוקוס - אמרת סדק במיכל עיבוי.

כדי לוודא, תשחרר את המיכל מ-2 התופסנים שלו בעזרת מברג שטוח, תהפוך אותו ותבדוק שבאמת מדובר בסדק.

בכל מקרה לא כדאי לקנות מיכל סיני. הזמן מיכל מקורי מאיביי או המתן להצעת מחיר מאבי חלפים. אבי גם מוכר FL22 שזה הנוזל שאתה צריך. אל תמלא נוזל אחר.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

לא בהכרח המיכל, תבדוק את הצינורות שמחוברים אליו קודם כל אולי הם דולפים מעט בקצוות.

דבר ראשון תנגב טוב את האזור, תניע את הרכב, ולאחר מספר דקות כשמתחמם תעביר אצבע מתחת לצינורות שמחוברים למיכל בקצה, יתכן שמשם יש טיפטוף קל שנוזל על המיכל, ולעין הטיפה נראת על המיכל..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

תודה על התשובות הזריזות.

בנוגע לצינורות - נגעתי סביבם - וגם עברתי עם טישיו, ולא הרגשתי או ראיתי נוזלים. אוודא שוב.

אנסה גם לשחרר את המיכל בכדי לראות את התחתית שלו.

במידה והמיכל הוא הבעיה - כדאי להחליפו לבד או ללכת למוסך (אין לי נסיון בזה, אבל אני דיי טכני)?

מי זה אבי חלפים? הוא פה בפורום או שיש לו אתר?

פורסם (נערך)

הוא גם בפורום וגם יש לו אתר, אך כרגע בשיפוצים. אומנם הוא מרחובות אבל לא משנה מאיפה אתה בארץ, תקנה אצלו. הוא משלנו.

http://www.justmotor.co.il/

החלפת המיכל די פשוטה, שחרור שלו מהקליפסים, ואז ניתוק 3 צינורות. בעזרת שפיץ פלאייר אתה לוחץ על הבאנדים שלהם ומושך אותם אחורה.

לאחר מכן ממלא נוזל קירור, מניע את הרכב למשך דקה או שתיים ללא פקק מיכל עיבוי, מרים קצת טורים, סוגר את הפקק וממתין לפעולת המאוורר תוך כדי תשומת לב לשעון החום.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...