Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם בYNET יש סיקור של הארוע...

נחמד לראות שמזאדה F או לאנסר 1.6 מקדימות כמה וכמה מכוניות עם צירופי אותיות מרשימים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
נחמד לראות שמזאדה F או לאנסר 1.6 מקדימות כמה וכמה מכוניות עם צירופי אותיות מרשימים.
מסלול טכני... מה אתה רוצה :-)

הרבה תלוי בנהג, טיפה פחות ברכב... הרי לא יעזרו לך 280 כ"ס אם אתה לא יכול להאיץ אתם, או לסובב אותם כמו שצריך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

סקוטר, אני חולק על דעתך. לעניות דעתי לאנטיס F בהחלט מכונית מרשימה ועם קצת כסף אפשר להתעלות על צירופי האותיות המרשימים(שהם לדעתי סתם חתיכות פלסטיק עם מנוע).

פורסם
סקוטר, אני חולק על דעתך. לעניות דעתי לאנטיס F בהחלט מכונית מרשימה ועם קצת כסף אפשר להתעלות על צירופי האותיות המרשימים(שהם לדעתי סתם חתיכות פלסטיק עם מנוע).

LOL, כן, וגם קטנוע 50 סמ"ק של קוואסאקי הוא כלי רכב מרשים ועם קצת כסף אפשר להתעלות על צירופי האותיות המרשימים כמו ZX12R (שהם לדעתי סתם חתיכות פלסטיק עם מנוע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
LOL, כן, וגם קטנוע 50 סמ"ק של קוואסאקי

קוואסאקי לא מייצרים קטנועים, וגם לא מנועים בנפח 50 סמ"ק, בעצם כן, של מיניבייקס

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

נו, זה מראה מה אני מבין בדו"גים. אז סוזוקי, שיהיה. בכל מקרה, אם אדון sheled התכוון ברצינות למה שהוא כתב, אז הוא מבין במכוניות בערך כמו שאני מבין באופנועים, וזה, כבר ראיתם הוכחה חיה כאן, ממש לא הרבה :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נו, זה מראה מה אני מבין בדו"גים. אז סוזוקי, שיהיה.

אללה יוסטור...

אני חושב שזה זמן טוב לנצל את אפשרויות העריכה המתקדמות שלך, מר מנהל יקר ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...