Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש לעונים

אני מעוניין לקנות וולוו C30 2010 עם 114ק''מ

הרכב נמצא אצל מאיר יבואנית וולוו והם יעשו טיפול אחד על חשבונם

אני מבין שצריך לעשות טיימינג בעוד שנה ואני גם צריך לעשות טיפול תקופתי בעוד 3 חודשים

השאלה שלי כמה עולה טיפול 120K לוולוו

וכמה עולה טיפול טיימינג

תודה רבה

פורסם

אם הם יעשו טיפול אחד על חשבונם, למה אתה צריך לעשות טיפול תקופתי עוד 3 חודשים?

בנוסף, תתנה את הקניה בביצוע טיימינג על חשבונם, עכשיו...

פורסם

הם מסכימים לעשות יישור קו לאטוט : 2 גלגלים אחוריים יוחלפו, צריך טיפול בעוד 3 חודשים

וטיימינג זה בעוד שנה וחצי

כרגע הם הסכימה רק להחליף את הגלגלים + טיפול על חשבונם או הטיפול עליי והטיימינג עליהם בעוד שנה וחצי

רציתי לדעת אם אני לא אצליח להכניס גם את טיימינג לחבילה כמה הוא יעלה לי כאשר אני אצטרך לעשות אותו

אני צריך את המידע הזה בשביל לנסות להוריד אותם במחיר עוד יותר

תודה

פורסם

לפי דעתי תרים טלפון למורשה ותשאל או סתם למוסך שמתעסק בוולוו ואתה תידע מחירים באופן כללי, זה חשוב אל תקנה לפני וכמו שאמרו לפני תתעקש איתם על הטיפול הזה כלול במחיר.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

מפרטי טיפולים של הונדה\וולבו ניתן לבדוק כאן http://mct.yolo.co.il/mehironv2

ספציפית ה T30 כאן: http://mct.yolo.co.il/mehironv2/TipolResults.aspx? Degem=C30%20T5%20%20%20%20/10&Year=2010

אם יש לך מספר רכב תוכל לקבל גם מחיר מדויק באתר

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...