Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי קודנית מסוג RENGER ללא כוכבית ואני מועניין להחליף את הקוד איך אני עושה את זה ?

תודה לעונים :-)

חברה מישהו מוכן לעזור לי בבקשה קניתי את הרכב שנת 2011 ואני מועניין להחליף קוד יש הצעות איך לעשות את זה ??

פורסם

תעלה בבקשה תמונה של הקודנית.

יהיה יותר קל לעזור

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

א. סגור את מתג ההצתה – במצב off

ב. הקש את הקוד הנוכחי וודא שהמערכת אכן נוטרלה ונשמע צליל אישור

ג. פתח את מתג ההצתה למצב on תוך 10 שניות עלייך להקיש את הקוד האישי החדש ובסיומו כוכבית(*) נורית הביקורת תבצע הבהוב אחד לאחר הקשת הקוד החדש חזור על הפעולה פעם נוספת,נורית הביקורת תבצע הבהוב כפול ובמידה והכל תקין תשמיע צפצוף. סגור את מתג ההצתה לכ-40 שניות עד שנורית החיווי תהבהב, כעת תשתמש בקוד החדש.

תודה לאתר carvip

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ כי לא הייתה תשובה ואני תקוע באותו מצב.

רכב יונדאי i20 אם אותה קודנית שהעלו פה בתמונה( כנראה ranger).

יש לי את הקוד העכשווי הקודן מניע ללא בעיות, מעוניין רק להחליף את הקוד הקיים.

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים מקפיץ, העניין די דחוף, חפרתי ברשת ולא מצאתי פתרון. אם אני מעוניין להחליף קוד הברירה היחידה שלי זה להחליף את הקודן עצמו?

• תוכן חדש...