Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

zivk - תודה על התיקון. לצערי אין לי אפשרות לערוך את הפוסט.

yulianx - בנסיעה משולבת מחשב הדרך הראה 14 ק"מ/ל.

ושכחתי לציין שאפשר לכבות את ה-Start&Stop על ידי כפתור. יש לכבות את המערכת בכל נסיעה. סוכן המכירות של פיג'ו אמר לי שבקרוב הכפתור הנ"ל כבר לא יהיה נוכח ברכבים החדשים ולא יהיה ניתן לנטרל את המערכת.

פורסם (נערך)

החלטה גרועה לבטל את הכפתור,אצלי זה יפסול רכב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בטוח שאפשר לכבות את המערכת בעזרת מחשב יעודי.

עדיף לשלם פעם אחת למוסך לבצע דבר שכזה במקום ללחוץ על הכפתור בכל פעם, מערכת מציקה מאוד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הרכב עלה 101,00 "על הכביש" כולל חיישנים ומצלמת רוורס.

החיישנים ומצלמת הרוורס זה חלק מהחבילת אנדרואיד שהם מציעים ל-3 שנים, או משהו אחר?

אני חושב לקנות את הרכב ומבאס אותי שזה לא מגיע built in.. הבחור באולם טען שזה רק ברכבים היקרים שלהם (ציין את ה-508 ). זה פספוס שלהם לדעתי - אצל טויוטה יש מצלמת רוורס כבר באייגו ואצל שברולט בספארק החדשה.

פורסם

הציעו לי את מה שאתה אומר, התקן חיצוני שמתחבר למסך עם אנדרואיד ו-Waze, וסים עם חבילת גלישה ל-3 שנים. לא לקחתי את זה בסוף.

בכל מקרה, זה נדיר שרכב מגיע עם מצלמת רוורס או חיישני רוורס מהמפעל. אולי בעתיד הדבר צפוי להשתנות...

פורסם

לי יש את ה208 הידנית ברמת אבזור אקטיב. אני מאוד מרוצה מהרכב, הרכב הכי נוח שיצא לי לנהוג עליו (הרשימה שלי לא כזו ארוכה, אך עדיין- הבדל היה משמעותי).

לא מרגיש שחסר לי כח בעקיפות, אך מצד שני אני לא בדיוק מהממהרים. אני בדרך כלל שם בקרת שיוט על 90/100 (תלוי בכביש) וממתנחל בימין.

בגלל שאני נוסע כמו סבתא ומתגורר בקיבוץ (כלומר עולה לכביש מהיר תוך פחות מחצי דקה נסיעה- משמע 90% בינעירוני) צריכת הדלק שלי עומדת על 1 ל18.5.

ממליץ על הרכב למי שמחפש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

הם מציעים מערכת אנדרואיד עכשיו? אתה זוכר בכמה הציעו לך את האנדרואיד? אצלי התקינו רודרובר שמעצבן אותי וגם ככה עלה די יקר

ראיתי שהביאו באוטודו כיסויי הגה קטנים אם מפריע לך החומר של ההגה תוכל לבדוק אם זאת המידה

עריכה אחרונה על ידי LPG
כיסוי

ט.ל.ח

פורסם
לי יש את ה208 הידנית ברמת אבזור אקטיב. אני מאוד מרוצה מהרכב, הרכב הכי נוח שיצא לי לנהוג עליו (הרשימה שלי לא כזו ארוכה, אך עדיין- הבדל היה משמעותי).

לא מרגיש שחסר לי כח בעקיפות, אך מצד שני אני לא בדיוק מהממהרים. אני בדרך כלל שם בקרת שיוט על 90/100 (תלוי בכביש) וממתנחל בימין.

בגלל שאני נוסע כמו סבתא ומתגורר בקיבוץ (כלומר עולה לכביש מהיר תוך פחות מחצי דקה נסיעה- משמע 90% בינעירוני) צריכת הדלק שלי עומדת על 1 ל18.5.

ממליץ על הרכב למי שמחפש

לא מדובר באותו מנוע להבנתי, אלא במנוע 1.2 82 כ"ס (ללא טורבו).

אני טועה?

פורסם

1. הטורבו מגיע רק עם גיר אוטומטי.

2. כיסוי מעור להגה זה נחמד, אבל כדאי לזכור שהוא מעבה ומגדיל את גלגל ההגה שעיקר יתרונו, גם בתחושה גם ביכולת לראות את לוח השעונים הוא גודלו, נכון יותר קוטנו.

פורסם

לפני חודש קיבלתי את הרכב שלי (1.2 Active) כרגע צריכת הדלק המשולבת (בעיקר בעיר) עומדת על 13.5 קמ"ל לפי מחשב הדרך.

בקשר ל S&S המערכת עובדת בצורה חלקה.

בניגוד למה שרשמת בעת תימרון חניה הרכב לא נכבה ( או לפחות עוד לא חוויתי זאת).

ההגה הקטן הופך את התמרונים בעיר לקלים מאוד ומהנים!.

בגדול האוטו הוא שדרוג משמעותי מהאוטו הקודם (איביזה 2011 1.2 tsi)

• תוכן חדש...