Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיקרה חדשה שנרכשה מהחברה, הרכב משרת אותי ואת אשתי נאמנה, צריכת דלק מעולה, גמע נכון להיום 14000 ק''מ ללא דופי.

איך לומר? נמאס לי, ממה? הפשטות המוגזמת, הנוחות לא משהו בכלל, המושב האחורי לא מתקפל 40-60 מה שהפך את העסק לפחות פרקטי, הרכב נכון להיום עם עגלה שנמצאת קבוע בתא מטען לכן תא מטען לא קיים, בנסיעות לסופשים להורים וכו' אני כרבע שעה רק מהנדס איך לדחוף את כל הדברים ברכב.

אני ואשתי שוקלים להחליף את הרכב לגדול יותר, תקציב להוספה אין לנו ז''א הרכב צריך לעלות כ 60 אלף ש''ח אולי מעט יותר (וזה אחרי שאנחנו מוסיפים כסף).

חשבתי על פורד פוקוס סטיישן שנת 2011 - 2012 או דאצ'יה סנדרו סטפווי 2015.

הבעיה העיקרית שלי לגבי הפוקוס זה העדר אחריות! פזלתי גם לכיוון הדגם עם ה 170 כ''ס אבל שוב עניין האחריות מהבהב לי. כמובן אחפש רכב מפרטי, יד ראשונה וכמה שפחות ק''מ (סביב ה 60 אלף ק''מ).

מה נראה לכם? מומלץ או לסחוב עוד עם המיקרה עד שיהיה עוד ילד ולא יהיה ברירה להחליף.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פוקוס מהשנתונים האלה יש בשפע, חברות הליסינג רק מתות להיפטר מהן בגלל השם הרע שיצא לגיר (כן, יש אחריות, אבל לא יודע אם הייתי נכנס להרפתקה כזאת...). סביר להניח שזה גם רכב שתיתקע איתו כשתרצה למכור. לא אומר שזה צריך להית השיקול הבלעדי ויכול להיות שדווקא תרוויח מההיסטריה ותמצא סטיישן זולה, אבל בכל זאת. לגבי הדאצ׳יה- אם אתה לא רוצה פשטות מוגזמת אז לא בטוח שדאצ׳יה זו התשובה. הרכב נותן תמורה מצויינת לכסף אבל אתה לא תרגיש בפנים כמו בפוקוס או משהו בכיוון. מציע שתחשוב מה חשוב לך יותר- אם זה מרווח, חפש סטיישן או משפחתית גדולה- אולי משהו שמור בשנתון נמוך יותר. אגב, לא יודע איך אתה מסתדר עם המיקרה הידנית. העברת ההילוכים שם זוועתית לטעמי. אין שום גמישות וזה נוקשה כמו ברכב מלפני 30 שנה.

פורסם

קנה קיה סיד ותהנה . אוטו גדול ומרווח .

לחילופין תוכל לקנות סוזוקי SX4 - תא מטען ענק .

בפורד עם הגיר הרובוטי אל תגע , לא עם הנחה ולא עם הארכת אחריות .

לא תהנה ממנו ולא תוכל למכור אותו כשתרצה .

פורסם

האמת פעם לפני שהייתי שוקל רכב ברצינות הייתי עושה קריאה מעמיקה באינטרנט,הפוקוס תמיד נתפסה אצלי כרכב משעמם אך מאוד אמין, מסתבר שזה השתנה בשנת 2012.

אני בהחלט לא בנוי להרפתקאות ואין מצב לשים רכב יותר מיום במוסך או לטייל בין מוסכים. אכן הפוקוס ירדה.

השאלה איזה רכבים נכנסים לי בתקציב של 60-65 אלף ש''ח.

גילוי נאות פזלתי לכיוון לנסר ספורקטבק 1.8 וסובארו b3 2.0 אבל אני מאמין שזה לא יקרה (שנתונים 2011).

קיה סיד צריך לראות מה נכנס בתקציב, היום ראינו במגרש קיה ריו סדאן שדווקא דיי מתאימה (2012).

כמובן שפניתי למגרשי טרייד אין (קרסו וטרייד מוביל) ההצעות שלהם על הרכב שלי מבזות, ההצעה הכי טובה שקיבלתי בקרסו זה סוזוקי sx4 שהקורת רוחב (פח חזית) בה הוחלף עקב תאונה :-/

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לנסר 1800 רכב טוב. אמין מאוד ונוח. פלסטיק זול, אבל הרבה יותר טוב ממה שיש במיקרה.

ספורטבק תוכל למצוא בקלות אחת שמורה במחיר שציינת. שים לב רק האם הגודל של תא המטען מתאים לך.

פורסם

אני בעלת מיקרה.

על הדאציה סטפווי נהגתי, וגם קראתי חוות דעת.

הרכב הוא בסיסי ביותר, אפילו יותר ממה שיש לנו.

למיקרה יתרונות משמעותיים כגון צריכת דלק, אמינות, פשטות שהיא גם חיסרון.

אני ממליצה להשאר, כי כך או כך תפסיד כסך במכירה ובקניה, העברות ביטוחים, יישור קו וכו'.

על הפוקוס אני לא ממילצה כי לאבי היה כזה והגיר זוועה ולא אמין כלל.

אם היה למיקרה נוחות עדיפה, קצת מרווח, הכסא היה יותר נמוך, וקצת איכות זה היה אחלה רכב.

פורסם

אני מכוון לכיוון הדאצ'יה סנדרו סטפווי כרגע, נראה אם ילך לי, גם 5 שנים אחריות וגם גדול יותר.

המיקרה נחמדה סה''כ אבל כשהכסא צד נוסע לא ניתן להזזה לתנוחה נורמלית בגלל סלקל שיושב מאחוריו והתא מטען תפוס במלואו עם עגלת תינוק הרכב מאבד מהפרקטיות שלו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...