Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לרכוש "4.5 חדש וזה בהחלט ייעשה מבלי לשוטט ברחובות ובחנויות.

האם סתם ללכת לפי מה ש- זאפ מראה, או שיש חנות שהיא עדיפה?

אני מחפש אמינות של המוכר, אחריות וכמובן מחיר נורמלי (חנות שמוכרת אגב רק סחורה איכותית, לא סיני עלום שם).

פורסם (נערך)

דרור כלי עבודה, שזר

ספר בסוף מה קנית ואיפה, אני מחפש פטישון BOSCH GBH2600

כמו כן חפש ימי מכירות מיוחדים שיש לבוש ומקיטה, תוכל להתקשר אליהם ולשאול, בימים אלו יש עוד הנחה קטנה.

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

טכניק בפתח תקווה טובים, אבל אם אתה מחפש מחיר יש מקומות אחרים עם מחיר טוב יותר (ואחריות זהה).

מול טכניק יש מקום ענק (איפה שהיה פעם הטאבון) שרוב הכלים שלו במחירים מעולים (הם נקראים באינטרנט "buy it center" והחנות הזו היא בעצם 2 מקומות - אחד הוא כלי עבודה חשמליים והשני כלי עבודה ידניים בעיקר). רחוב שנקר 6 בפתח תקווה. http://buyitcenter.co.il/

בשנה האחרונה רכשתי כמה וכמה כלים ואצלם היה הכי זול (יבואן רשמי "בוש"). בדברים אחרים הם היו מעט יותר יקרים אבל לא בפער גדול. ברוב הדברים (פטישונים, משחזות זווית גדולות וקטנות, מסור עגול וכד') הם היו זולים. השירות, למיטב ניסיוני, טוב מאוד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חזרתי לעדכן.

אמש הגיעה אליי למשרד עם שליח הגברת הזאת: http://moseri.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=50158

הסדרה הכחולה, ניראית טוב, בנויה היטב אבל בקטן כתוב עליה שהיא מיוצרת בסין.

לא כל כך משנה לי היכן ממוקם מפעל בוש, אם בגרמניה, בסין או על הירח, אבל תמיד חשבתי שהכחולים מיוצרים במפעל הגרמני.

נו, מה זה באמת משנה.

טרם עבדתי עם המכונה "כמו שצריך", אבל חבר בעבודה ראה אותה ואמר שיש לאבא שלו כזו שעובדת די קשה והוא מרוצה. מצד אחד היא בנויה היטב וניכרת ירידה לפרטים, מצד שני ראש האלומיניום צבוע בצבע "תואם", מין אפור כזה. לא מתאים אבל שוב - לא צריך להשתגע ולהגזים. בסה"כ מכונה שצריכה לעבוד והייתה זולה. ניראה לי שיהיה קל להחליף בה פחמים.

הדבר היחידי שהוא חיסרון מול ה- Kress שהייתה לי, זה חוסר שליטה אלקטרוני במהירות. לעומת זאת, ארגונומית הבוש יותר מעוצבת, כפתור ההפעלה יותר מוצלח וכך גם כפתור נעילת הרוטור, ע"מ לפתוח את אום נעילת הסכין. החבר'ה במוסרי ניראים מסודרים, כאשר כל הניירת ומדבקת הברקוד במכשיר חתומים ומצורפים בתוך אריזת הקרטון. לא חסר כלום כולל מדבקת בוש שסוגרת על מכסה הקרטון. המכונה כפי שרואים היא 720w שזה בסדר (ה- Kress הייתה 850, שזה בשילוב כפתור מהירות אלקטרוני היה שוס רציני לפני למעלה מ- 20 שנה).

זהו. אם יש למישהו שאלות - בבקשה.

פורסם

שכחתי לציין: כפתור ההפעלה ניראה "לא יציב", חופשי או משוחרר מדי, אבל לדעתי זה תקין וכך ייצרו את המכונה. מדובר בכפתור שלחיצה קלה עליו מלמעלה מעבירה אותו למצב כבוי. ניראה נורמלי. אשמח אם בעלי נסיון יאשרו (לי עצמי זאת מכונת ה- בוש הראשונה שלי).

עוד פרט: הדגם שהוא כן בעל בורר מהירות אלקטרוני הוא בעל אותו השם בתוספת האות E בסוף, ואותו לא מצאתי בארץ. היה עולה מן הסתם יותר.

פורסם

מאשר את דבריך בנוגע לכפתור, ככה זה בכולם. נראה לי שהמטרה היא כיבוי מהיר במקרה של מכה חזקה.

אגב, יש לי את אותו הדגם ב-ד-י-ו-ק כבר כמה חודשים. הדגם הזה מתהדר בגוף צר שמעניק יכולת אחיזה טובה של הכלי.

בינתיים הוא עובד מעולה - ועובד דיי קשה. במקביל רכשתי גם משחזת גדולה 9" של בוש (בקרית אריה).

קניתי מ"מוסרי" לפני חודשיים מכונת קרמיקה של SIGMA באורך של 95 ס"מ (זה כלי של כ 2300 ש"ח).

היה להם את המחיר הכי טוב (לדעתי, הכי טוב בארץ) והשירות שלהם מעולה. הביאו לי את המכונה עם שליח (לדעתי זה עובד שלהם, לא חברת שליחויות חיצונית) עד הבית.

ממליץ בחום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...