Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רציני?!

כן, למה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך להרחיק עד לרכבי ספורט/מנהלים נדירים.

כבר יצא לי למכור רכבים פשוטים, כגון ב.מ.וו 118 משנתונים 2008-2011 בסכומים שנעו בין 5K ועד 15K מעל המחירון.

זכור לי במיוחד רכב אחד, 118 משנת 2011, יד שנייה, כאשר היד הראשונה הייתה חברה, בעלת כ80 אלף ק"מ, שנמכרה ממש לא מזמן, *ללא* שקלול הק"מ והיד הראשונה הבעייתית, בכ-10K ש"ח מעל המחירון.

עניין פשוט מאוד של היצע וביקוש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
דגמי אלפא המבוקשים תמיד נמכרו מעל המחירון וככל שהם יותר ישנים ויותר מושקעים ההפרש מהמחירון הרשמי רק הולך וגדל. אני מניח שזה ככה גם ביצרנים אחרים אני פשוט לא מכיר את המצב שם.

זה נכון לכל רכב נדיר, ו-166 שמורה וידנית היא רכב אספנות מעניין מאוד.

אין שום סיבה לקבוע ערכה לפי המדדים של לוי יצחק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לוי יצחק לא רלוונטי לאלפות מבוקשות.

מה שקובע את המחיר זה מטריצה של לחיצות המוכר למכור, לחיצות הקונה לקנות, נדירות הדגם המסוים (ידני תמיד יהיה נדיר ויקר יותר), מצב הרכב, התחזוקה שהוא עבר, המידע אודות הרכב המסויים, כמה השקעה רוצה הקונה להשקיע, ועוד כהנה וכהנה.

166 ידנית שתמכר במחירון תשכיב פי 3 על המחירון ביישור קו ושיקום אם בכלל יש עם מה לעבוד והשאסי לא טרפז.

סביר שמי שאין לו זיקה לאלפות האלה לא יתעניין בהן ויגחך למשמע המחירים בהם הן מחליפות ידיים, וטוב שכך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
יש לכם מעי רגיז.

קרוהן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המחירון צריך לשקף את המציאות, ולא המציאות את המחירון. אין סיכוי שמחירון לוי יצחק באמת נגזר מהעסקאות עצמן ברכבים נדירים - יש הפחתה רוחבית במחיר כל הרכבים בכל חודש. לא ידוע לי על מצב שמחירון של משומשת עלה. כשאני מכרתי את הGTI שלי עכשיו, פשוט נכנסתי ליד 2, ראיתי מה המחירים שנדרשים, שמתי משהו באמצע וזהו. לא טרחתי אפילו לפתוח מחירון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אל תקשיב לאלפיסטים פה.

166 שאתה קונה היום ב15000 ומתחיל בנסיעה בלי יישור קו.

תעלה לך לפחות 40000 בשנה הקרובה.

שמעתי ממישהו שיש לו 166 והוא לא אלפיסט כמה התענוג עולה לו.

מכוניות יוקרה באופן כללי יקרות לאחזקה ואלפא אפילו יותר.

תבדוק מחירים של מרצדס s מאותם שנים, גם אותם אפשר לקנות במטבעות

אייל

פורסם
אל תקשיב לאלפיסטים פה.

פות"ש, הבחור פה נשמע כמו אחד שמבין, הוא אמר "אל תקשיב", ידוע שככה מדבר אדם שמבין.

אני הייתי סומך על כל מילה שלו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מילא שהאלפיסטים אמרו בדיוק את אותו הדבר (למשל תגובתו של shais01), אבל למה לקרוא כשאפשר לשגל במוח...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

והאמת, לא יודע עם ה 166 כמכונית שווה הרבה כאב ראש.

למעט מנוע מצויין, לא היו גם כחדשה שום יתרונות יחסיים על פני מתחרותיה, ולבסוף נעלמה בקול דממה דקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ה66 היא פתרון פשרה בדרכ למי שלא מוצא ולא יכול שלם את המחירים של gt 3.2 או של ה56 בוסו הידנית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אכן. אם כבר איטלקיה סדאן שהיא לא 156, אז (לדעתי כמובן) לנצ'יה קאפה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
והאמת, לא יודע עם ה 166 כמכונית שווה הרבה כאב ראש.

למעט מנוע מצויין, לא היו גם כחדשה שום יתרונות יחסיים על פני מתחרותיה, ולבסוף נעלמה בקול דממה דקה.

מן הסתם יש כאלה שהיא שווה להם את כאב הראש ואת הכסף, אחרת השוק לא היה קיים.

פורסם

אני מודע לכך שחובבי אלפא "אמיתיים" מעדיפים גיר ידני, אני מודע לכך שהגיר האאוטומטי ב - 166 אינו נחשב למוצלח ואמין במיוחד. עדיין מעניין הפער העצום של המחיר הנדרש לידני מול האוטומטי.

סביר להניח שאם זה מה שמשקף את המציאות הרי המסקנה הינה שהמחירונים לחלוטין אינם מחוברים למציאות וכל מנגנון החישוב וההערכה שלהם מפוקפק.

[ATTACH=CONFIG]445959[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]445960[/ATTACH]

ת'כלס, מה הסיכוי שמישהו שהוא לא חובב רכב ובעל זיקה (או לפחות אוהב את הרעיון) לתוצרת איטליה יעשה ביד 2 חיפוש של אלפא רומאו 166 + תיבת הילוכים ידנית. בגלל שהסיכוי אינו גבוה סביר להניח שקהל היעד של הרכב הזה הוא "מביני דבר" שרוצים את הרכב הזה ולא ממש משווים למשהו אחר (מקסימום כמו שאמרו פה לקאפה ידנית או 164 ידנית).

מעוניין בעוד הסבר? דוגמא קלאסית למושג היצע וביקוש...אין הרבה ידניות.

* לכותב אין שום זיקה לאיטלקיות (למרות שמפעם לפעם משתעשע ברעיון) זולת בעלות על פיאט אונו 60 מודל 86 מתישהו לפני 20 שנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...