Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר בסוזוקי סוויפט 2008 שעבר 45 אלף.

לפני שבוע הלכתי למוסך מרכזי של סוזוקי בחיפה לצורך טיפול שנתי, בזמן הטיפול היועץ שרות הראה לי שהבולמים קצת רועדים אם מזיזים אותם מצד לצד (הוא הוריד את הגלגל והעלה את הרכב על ליפט) וגם כאשר מזיזים את ההגה מהר כאשר הרכב עומד שומעים נקישות מאוד קלות.

הוא אמר לי שאם לא מחליפים את התושבות בולמים, המסרק הגה וגם הגשר הקידמי ישברו בזמן הקרוב, ואם כן נחליף כול הבעיות והנקישות יפתרו.

היום החלפתי את התושבות, יחד עם העבודה זה עלה 980 ש"ח.

הבעיה לא נפתרה ועדיין יש נקישות מאוד קלות שבקושי שומעים ממסרק ההגה.

הם אמרו שזה לא בעיה בטיחותית אבל יכולים להכשיל על זה בטסט.

עלות החלפת מסרק הגה כולל עבודה זה כמעט 6000 ש"ח.

מה לעשות? להחליף את המסרק?

המוסך התנהל נכון בזה שהחליף חלק שלא פתר את הבעיה?

העלוית שהציעו לי והסכומים ששילמתי הוגנים?

תודה מראש

פורסם

חופשים בתושבות בולמ"ז הנו גורם לאי יציבות הרכב ולפרונט לקוי - ח"ח למוסך.

נקישה מההגה, 6K הנו סכום מופרז ומופרך לדעתי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יכול להיות שכריות הבולמים היו יבשות מעט ובמצב שכזה כאשר הרכב באויר ומשחקים עם הבולמים מצד לצד כמו שמסובבים את ההגה אז יישמעו חריקות קלות ואכן יורגשו רעידות בבולמים שייגעו בהם. כאשר הרכב יהיה על הריצפה זה לא יורגש מכיוון שעל הכריות מופעל לחץ ולכן לא בטוח בכלל שהיה צורך בהחלפת כריות הבולמים! היה טוב אם היית מעלה צילום של הכריות הישנות כי יש לי הרגשה שהם במצב טוב ולא קרועות או סדוקות. בעניין הנקישות אם הם מגיעות ממסרק ההגה אז אין שום סיבה בעולם שהחלפת כריות בולמים יעלימו את הרעש ופה הם כבר חירטטו לחלוטין ועל זה הם צריכים לתת לך את הדין והחשבון על התחייבויות כוזבות. ואם כשל כלשהו במסרק ההגה זה לא בטיחותי אז מה כן?!?

פורסם

הם הראו לי את התושבות הישנות, הם נראו יבשות. וגם אחרי ההרכבה של החדשות החלק הקידמי של הרכב יותר גבוה ממה שהוא היה עם התושבות הישנות.

לפני חודשיים אני עברתי טסט ואף אחד לא אמר לי שיש איזשהי בעיה.

אולי אתה מכיר מוסך אמין באזור חיפה שיכול לבדוק את המסרק הגה?

פורסם

לכריות בולמים יש נטייה להתייבש, מה לעשות זה גומי שחסוף לשינויי אקלים ומזג אויר אך עדיין אם הם קצת יבשים לא מחייב שיידרשו החלפה. לגבי גובה הרכב שהישתנה לא מכיר מצב שכזה בהחלפת כריות בולמים אך אם אתה מזהה שינוי משמעותי (ולא פסיכולוגית) זה מצוין. לגבי מסרק ההגה לא מכיר מוסכים באיזורך אבל אם תרצה לקפוץ לאיזור חדרה אין לי בעיה לעזור לך עם האבחנה בבעיה.

• תוכן חדש...