Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

4-5 פעמים בשבוע נוסע בכביש 1 -> איילון -> תל אביב בין השעות 8-9 בבוקר ונהנה מפקק של 30-60 דקות, תלוי בבלת"מים שמעכבים את התנועה.

שוקל להשתמש בנתיב המהיר ע"ב קבוע (נניח 22 ימי עבודה כפול 105 ש"ח תעריף מקסימום).

כמה מכם משתמשים בנתיב המהיר באופן קבוע? איך אתם מציעים לחשב כדאיות - אם החישוב הוא רק כלכלי, הרי שימוש קבוע בנתיב הוא טירוף.

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למה לשלם?? במידה ואתה מסיע 3 אנשים זה חינם בשעות העומס, ואחרי 10 בבוקר בערך מספיק 2 אנשים בשביל לעבור בחינם..

עשיתי את את זה מיליון פעם.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

עם תג מחיר של 2300 ש"ח בחודש כלכלי זה בטוח לא.

אז או שעושים מה שרכב ספורט אמר, או שחושבים האם בשבילך זה בסדר לשלם סכום כזה כל חודש בשביל להימנע מחלק מהפקקים בכל בוקר. נוחות מול כסף כמו בהרבה מקרים אחרים בחיים.

אין חניונים והסעות שנוחות לך? איזו תחבורה ציבורית שנוסעת דרך הנתיב? או שאתה תלוי ברכב?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פוסל קארפולינג, תודה. חשבתי על זה.

לא תלוי ברכב רק מעדיף לשים אותו בחניה הפרטית בעבודה ולא במגרש הפתוח בחניון הכביש המהיר.

תודה חברים, מבקש כיוון כלשהו בתמחור השירות שנקרא נתיב מהיר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני אישית חונה בנתיב ומגיע עם ההסעה.

תנסה לבדוק האם יש מנוי או משהו כזה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אין מחיר מנוי; הרישום כמנוי מקנה לך את הזכות לשלם בהוראת קבע באשראי ולא לשלם פר חשבונית.

יציאה מוקדמת יותר אינה אפשרית לצורך הדיון.

Winston S. Churchill -

פורסם

תמחור מהיר:

הזמן שהנתיב חוסך לך (נניח לפי 45 ד' ליום) כפול ערך השעה שלך לצורך שכר נטו (כי גם התשלום לנתיב נעשה מהכיס שלך נטו).

תוסיף על זה ליטר דלק שחסכת - 6 ש"ח נטו.

בלאי לרכב - 10 ₪ ליום (מניח שיהיה בלאי מואץ למצמד).

עכשיו תעשה חשבון אם ההפרש מצדיק מבחינתך את הנוחיות שבנסיעה (שים לב שגובה ההפרש הוא נגזרת של השכר).

אם לא משתלם לך, תתייחס לעמידה בפקק כאל "שעה נוספת" בעבודה.

פורסם

אגב דרך פשוטה לחסוך את העלות היא לעצור בחניון ולאסוף טרמפיסטים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה חברים. כאמור טרמפיסטים לא בתמונה.

אוקיי מה שנראה לי זה שארשם כמנוי ואסגל שימוש לפי פונקציה של עלות הנסיעה, סך הנסיעות שלי בנתיב לחודש, לחץ להגיע למשרד ולחץ בשלפוחית.

שבת שלום.

Winston S. Churchill -

פורסם

אם יש לך גמישות בשעת הנסיעה , מוקדם\מאוחר יותר אז המחירים יורדים משמעותית.

בדיוק השבוע נסעתי בשעת השיא ליד הכניסה לנתיב וראיתי שהתעריף הוא 84ש"ח!

אני בספק שיש אנשים שמשלמים על זה מכיסם בשעות העומס כי המחיר פשוט מוגזם.

כנראה שזה בעיקר קארפול ומי שמקבל על זה החזרים מהעבודה.

לגבי חישוב כלכלי , אני מניח שהשכר שלך גלובלי ושעת עבודה נוספת לא באמת מתוגמלת אז מבחינה כלכלית יש אפסי.

הרווח העיקרי הוא איכות חיים (לא לבזבז את החיים שלך בפקק) אבל במחיר כספי מאוד גבוה.

מעבר לכך , נגיד והגעת שעה יותר מוקדם לעבודה , אתה גם תצא שעה יותר מוקדם? אני מבין שלשבת בפקק זה מבאס אבל השאלה אם בפועל מה שיצא מזה שהמעסיק שלך פשוט יסחט ממך יותר שעות.

(אומר הבן אדם שבליל שישי בזמן שהוא כותב את ההודעה הזאת הוא מריץ ברקע דברים של העבודה :lol: )

פורסם

אני נוסע בנתיב המהיר באופן קבוע, אבל לא בשעות השיא... אלא באזור 10, שהמחיר כבר 7 ש"ח, וזה לרוב חוסך לי פקק של 5-15 דקות.

פורסם

איך אין חיוב שיש כמה נוסעים? אף פעם עוד לא נסעתי בכביש הזה ומעניין אותי לדעת איך החיוב עובד, זה כמו כביש 6 עם מצלמות מספר רכב?

פורסם

יש מצלמות עם מספר רכב, אבל אם אתה לא מנוי אתה צריך לעבור בעמדת תשלום ליד החניון ולשלם שם (או לעבור שם ולקבל פטור אם יש לך מספיק נוסעים)

פורסם
עם תג מחיר של 2300 ש"ח בחודש כלכלי זה בטוח לא.

אם בחסכון של הזמן הזה, אתה מרוויח 2301 ש"ח ומעלה בעבודה - זה נחשב בהחלט כדאיות כלכלית.

(וזה עוד לפני בדיקת הקטנת בלאי בנסיעה בפקקים / חסכון בדלק בשיוט נינוח לעומת זחילה ובלימות בפקק).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...