Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש ברשותי גולף 2010 1.6 TDI. ברכב דולקות לסירוגין כבר שנתיים שתי נורות - נורת מנוע ונורת סליל צהובות.

נלקח בעבר לשני מוסכים - אחד מוסך מורשה בבאר שבע - ריטס ואחד מוסך שאינו מורשה. שני המוסכים פשוט בדקו מה אומר המחשב ובהסתמך על כך הודיעו שיש צורך להחליף חיישן חמצן מס 1 וחיישן EGR.

העלות של ההחלפות הנ"ל ועבודה - סביב 7000 ש"ח.

כמובן שהרכב נוסע חלק, אין שום בעיות ואין צורך דחוף להחליף. מרגיז שהמוסך לא מסוגל לחשוב על שום פתרון אחר מלבד החלפה בידיעה שבפועל הרכב נוסע חלק...

מחפש מוסך שידע לחפש את הבעיה ולתקן בעלות הגיונית יותר. אולי מסוך שמתמחה בענייני פליטה וכיוצ"ב.

אשתי עובדת בבאר שבע ואני נמצא לא מעט ברחובות אז אלו שני אזורים מועדפים.

תודה

פורסם

בבאר שבע יש לך את מוסך ברע"מ, יש שם בחור בשם עוז שהוא כבר שנים שם. ההורים שלי לקוחות שלהם מעל 12 שנה,

גם אחי הגדול היה לקוח שלהם שהיה לו רכבי VAG וגם אני.

מוסך מורשה יבואן שדיי נדיר למצוא מוסך כזה, אמין מקצועי ומחירים יותר טובים משל ריטס (כמה וכמה פעמים מחירי הטיפול היו שווים ואפילו זולים ממוסכים אחרים) לריטס אני בחיים לא אתקרב יותר אחרי נסיון מר מאוד.

אגב, יכול להיות שכן יש תקלה בחיישן ואתה לא מרגיש את זה בנסיעה אבל אולי כן צריכת הדלק עולה.

בקיצור - גש לעוז וקבל ממנו חוות דעת נוספת.

פורסם

מכיר את ברע"מ. הייתי לקוח שלהם לפני זמן די ארוך ולא קיבלתי את הרושם שיש לך. עברתי מהם לאחר אכזבה מאיכות השירות - לא בדקו רכב לפני טיפול ולא אחריו, לא שמו לב לפרטים שביקשנו שיבדקו. מה שכן הם מאוד נחמדים שם - משפחתיים.

אני חושב שבמקרה הזה אני צריך מוסך שאינו מורשה. תקנו אותי אם אני טועה אבל לדעתי אף מוסך מורשה לא יתחיל להתעסק בקרביים של הרכב - ישר יגשו להחלפה.

פורסם

בבאר שבע אני לא מכיר מוסך שאינו מורשה יבואן ומקצועי ואמין שמכיר את רכבי VAG.

לצערי בכל פעם שניסתי לגשת למוסך לא מורשה בבאר שבע - אכלתי אותה והגעתי למסקנה שאני מוכן לשלם יותר אבל לגשת למוסך אמין. אם מישהו מכיר מוסך אמין ומקצועי בב"ש - אני מוכן גם לשמוע.

אני מציע לך אם אתה באזור המרכז ולא מוכן בשום פנים ואופן לגשת למוסך מורשה - לגשת למוסך רון בת"א.

אגב- בנוגע לברע"מ היה שם נציג אחד שממנו פחות הייתי אוהב לקבל שירות, תמיד שהייתי מגיע היה לי הרגשה שעוז (זה שעובד שם עכשיו) מקצועי יותר ממנו. אותו בחור כבר לא עובד שם ולפני חצי שנה בערך ראיתי בעיתון שהם פרסמו שאין להם קשר אליו יותר והוא לא עובד אצלהם. לא יודע מה הסיבה, אבל זה היה ניראה כאילו היה שם משהו לא תקין איתו.

אני עדיין חושב, ומהנסיון שיש לי איתם שהם אחד המוסכים הטובים בב"ש ושוב - אם אתה לא מוכן לגשת למוסך מורשה - שווה לנסוע למוסך רון בת"א.

פורסם
מציע לך להשיג מקטים של החיישנים שאתה צריך ולהזמין מחו"ל. תחסוך עשרות אחוזים

מישהו יכול לעזור בעניין? לא מצליח אף פעם למצוא המק"ט הנכון.

תודה

• תוכן חדש...