Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אבא שלי איבד את המפתח והשלט של הרכב (יש רזרבי).

חוץ מלשכפל מפתח חדש ולהתקין סט שלטים חדש האם כדאי לפנות למשטרה לדווח על אובדן המפתח?

כמה עולה אגב לשכפל מפתח מקורי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

את העלות של העניין תוכל לברר רק דרך המוסך, במידה וחפצה נפשך במפתח מקורי.

במידה ומפתח לא מקורי בא בחשבון, הייתי בודק כמה עולה אחד כזה באיביי ומביא אותו למנעולן שיחרוט ויקודד אותו בהתאם לרכב.

צריך לבדוק כמה תעלה לך כל אופציה ולהחליט מה אתה מעדיף.

לגבי תלונה במשטרה, לא יודע כמה זה יעזור, אבל כבר שמעתי על מקרה שבו חברת ביטוח ניסתה להתנער מאחריות על גניבת רכב עקב העובדה שהמבוטח ציין שבידיו רק מפתח אחד. לא זוכר אם זה הצליח להם או לא, אבל זה בטח לא קיצר את התהליך מול חברת הביטוח.

לשיקולך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חשוב לנסות לברר איפה הוא איבד את זה. אם זה בשטיפת רכב למשל אז סיכוי סביר שחיפפו לו את זה אחד העובדים שגם יש לו את מספר הרכב ואם הוא שילם בויזה אז גם פרטים נוספים. אבל אם הוא איבד את זה בים או בריצה בשדות, זה פחות מדאיג. חשוב לדווח על כך למשטרה בגלל הביטוח. אם הרכב יגנב הם יבקשו לראות שני מפתחות כי היו לא מעט מקרים של הונאה שאנשים פשוט נותנים את המפתח לגנב. בדיוק שניה וחצי לדווח על זה במשטרה ויכול להציל את הפוליסה אז שווה. מפתח חכם עולה אלפייה וצפונה

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם (נערך)

גבי, זה מפתח של הI800? אם כן, אתם יכולים גם לגשת למנעולן רכב שימחק אותו מרשימת המפתחות המורשים במחשב הרכב.

המפתח לא יוכל יותר להניע את הרכב, וכשתהיה לכם גם קבלה על ביצוע הליך כזה, יהיה לביטוח יותר קשה לטעון שהמפתח חסר בזדון.

המפתח בI800 לא כזה חכם (הוציא 650 בפסיכומטרי :lol:) ולא כזה יקר. אצל מנעולן הוגן מפתח חדש+הליך מחיקה של הישן לא אמור לעבור את ה-500 שקל.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אצלי יש ביטוח על המפתחות!!! כחלק מהתוספות הסטנדרטיות בביטוח צד ג'

אם זה מעניין אני מבוטח בAIG

תבדוק אולי יש לך גם ותחסוך כמה זהובים:)

פורסם

ביטוח לא היה לי, אבל שיכפלתי מפתח חדש ב200₪. איכות המפתח בריצפה מבחינת איכות החומר, ממש שומעים את הצ'יפ זז בפנים. אבל הוא מניע וזה מה שחשוב.

הזמנתי גם סט שלטים חדש ב60₪ מאיבי.

סה''כ 260₪ וקצת כאב ראש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...