Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הדגם החדש של ג'אז בקנדה ( שם קוראים לה fit ). נראית מעולה. יכולה להיות יופי של בחירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היית בסוף בסוכנות של קיה? נבחר משהו?

אף פעם לא הבנתי מה ההתעקשות להגדיר מכונית - מה זה משנה אם היא "משפחתית" או וואטאבר, כל עוד זה עונה על צרכי הנהג\משפחה\זוג\..

פורסם

כדי לתת המלצה צריך לדעת,אם יש כמה ילדים אז עדיף משפחתית,אם זה זוג ללא ילד או ילד אחד אפשר סופר מיני שתהיה גם זולה יותר לקניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סובארו אבא שלי פסל מיידית בגלל שהיא נחשבת מאוד גניבה (ובמקרה יומיים לפני שהוא אמר את זה - גנבו לחבר שלי סובארו, וזו הסובארו השניה שכבר גונבים לו),

לגבי קיה סיד - חשבתי, קראתי דברים טובים עליה, המחיר בליסינג 0 ק"מ אטרקטיבי, וייתכן שאפשר לקנות כזאת בת שנה בסביבות 90 -95 אלף, אני רק תוהה האם הם באמת צריכים את הסיד שמוגדרת כ"משפחתית", כאשר 95% מהמזמן הם נוסעים רק שניהם ברכב, או רק אבא.

בכל מקרה נראה אותה מחר בסוכנות של קיה.

מצחיק כי רציתי להגיד שציינת את הקיה הלא נכונה בפוסט המקורי - זה לא הריו שאתה צריך לשקול אלא הסיד. לדעתי הקיה סיד יכולה להתאים בול לדרישות של ההורים שלך כפי שתיארת אותם (אגב כמעט בטוח שהסיד מוגדרת כסופר מיני, אולי כמשפחתית קטנה) בכל אופן, אני מכיר משפחות שנוסעות על i10 אפילו שהוא רכב מיני :)

פורסם

שוב שלום, עדכון -

אני רואה שההודעות האחרונות מדברות על קיה סיד, ראינו אותה במגרש של אלדן בגלילות, עם 0 ק"מ, ישבתי במושב הנהג ולפחות מהתחושה בפנים - בלי לנהוג בה - ממש אהבתי אותה. אבל ההורים שלי לא התלהבו כמוני.

אם זה היה רכב בשבילי (וגם הייתה סיד ידנית) - סיכוי גבוה שהייתי הולך עליה. אמרתי לאשתי שזו אופציה טובה לרכב הבא, כשיגיע הזמן.

ניסן נוט ירדה מהפרק אחרי שאבא שלי קרא באתרי אינטרנט בחו"ל על לא מעט תלונות על התיבת הילוכים.

קיה ריו - ירדה בגלל שדה ראייה בעייתי. אני הבנתי על מה אבא שלי מדבר, לדעתי אפשר להתרגל לזה אבל לבן אדם בגיל 60+ זה קשה, אז לא מתאים - לא מתאים.

הונדה ג'אז - עדיין לא בארץ, לא ברור מתי תגיע.

מאזדה 2 - הם הלכו לראות בלעדיי, לא אהבו. לא הצלחתי לגמרי להבין למה.

יונדאי i20 - בגדול אהבו,

טויוטה יאריס - גם כן אהבו.

היאריס וi20 קיימות בחברות ליסינג עם 0 ק"מ. אבל - לפחות במקרה של היאריס - המחיר שהציעו לנו על יאריס מליסינג עם 0 ק"מ לא היה כל כך אטרקטיבי. על היאריס יד0 יש מבצע, במחיר של הדגם הפשוט מקבלים את הדגם המאובזר יותר, ודווקא היה חשוב להורים שלי דיבורית בלותוס מובנית, והם התלהבו ממצלמת רוורס (למרות שלדעתי זה לא באמת נחוץ, אבל הם רוצים - שיהיה). אז בהתחשב באבזור - הפער במחיר ממש לא רציני. אני יודע שהמחיר שהם אומרים נתון למו"מ, אבל אלא אם אפשר לקבל שם קיצוץ משמעותי במחיר - במקרה הספציפי הזה - למי שכן רוצה את האביזרים שאין בדגם הבסיסי - זה לא שווה.

ההורים שלי נטו לכיוון היאריס, ואז ראו את הספייס וורסו, ונדלקו!

הלכתי איתם לעשות נסיעת מבחן על הספייס וורסו, ובאמת הרכב מרגיש מאוד גדול, גם מקדימה וגם מאחורה, למרות שהאורך שלו פחות מ 4 מטר. הגובה שלו משחק תפקיד גדול, וצורת הישיבה ושמשה הקדמית הגדולה ממש הזכירו לי את התחושה בברלינגו (בקטע טוב). בגז' ענק.

נהגתי עליה, הגיר הרציף זה משהו שצריך להתרגל אליו. בלחיצה חזקה על הגז המנוע עולה ל 3000-3500 סל"ד ופשוט נשאר בסל"ד קבוע, כאילו משהו נתקע. הגיר הזה גם די רועש בהאצות. אבל בשיוט מצב הרעש יותר טוב. לדעתי בידוד הרעשים היה לא כל כך טוב, שמעתי רעשי רוח מאזור החלונות, ההורים לא שמעו.

הייתרון של התיבת הילוכים הזאת - צריכת דלק נמוכה.

כמו שמישהו רשם כאן - הספייס וורסו היא לגמרי הממשיכה של מאזדה דמיו, מיקרווואן, וזה תפור עליהם.

הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה עם דיבורית בלוטוס, מצלמת רוורס, מרימי שמשות ועוד כל מיני אביזרים ב 106 אלף ש"ח על הכביש.

ראיתי באתר יד2 הרבה מודעות של ספייס וורסו עם 0 ק"מ, התקשרתי לכמה מודעות - חלק זה סוחרי רכב קטנים מחיפוש בגוגל (בחלק המספר שמופיע במודעה בכלל מנותק), היו גם מודעות של אלבר, דברתי איתם אבל הספייס ורסו אזלו מהמלאי.

בקיצור ההורים הזמינו ספייס וורסו בסוכנות של טויוטה, עדיין מתלבטים לגבי צבע (לבן או מטאלי כלשהו).

פורסם

בקיצור ההורים הזמינו ספייס וורסו בסוכנות של טויוטה, עדיין מתלבטים לגבי צבע (לבן או מטאלי כלשהו).

תתחדשו.

אבא שלי לקח לא מזמן בליסינג ספייס ורסו, אחרי שהתלבט בינה לבין הקליאו החדשה ל-i20 החדשה. בסוף הוא בחר בורסו בהמלצתי, בעיקר בגלל שהיא מרווחת יותר (הוא נוסע הרבה לטיולים וצריך מקום) ותנוחת הישיבה בה גבוהה יותר. בסך הכל אנחנו די מרוצים מהרכב, הוא די חסכוני בדלק, נעים לנסיעות ארוכות. לא מזמן לקחתי לו את הרכב לסופ"ש באילת, ירדנו 4 חברה' לא קטנים לאילת בספייס ורסו בלי שום בעיה.

אבל.....

מה שמבאס אותנו זה בעיקר חוסר האבזור. המולטימדיה לא מקורית (ביאריס היא כן מקורית), אין שליטה מההגה, אין בקרת שיוט והחלונות חשמל האחוריים הם בהתקנה מקומית. חוץ מזה הרכב ממש ממש אחלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...