Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לבקש את עזרתכם במציאת רכב משפחתי אמין וחסכוני, ככל האפשר.

אשמח לדעת איזה רכב מתאים לתיאור וכיצד אתם ממליצים לקנות אותו. כלומר, האם מחברת ליסינג\השכרה, פרטי מיד 2?

השימוש יהיה 30% עירוני ו 70% בין עירוני.

חשוב לי בעיקר שיהיה אמין, חסכוני מבחינת תחזוקה וצריכת דלק.

תודה לכל מי שיכול לעזור.:-D

פורסם

40K זה תקציב די גבולי לקנייה מליסינג/השכרה. בתקציב זה תמצא בציי הרכב בעיקר כלי רכב די טחונים.

יונדאי i30 או קיה סיד משנים 2008/9 תעננה על צרכיך בצורה טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום zvit,

רציתי לשאול, ביחס למה שהצעת, איך היונדאי אקסנט 2010 gls יד 2 1600 עלה לכביש בספטמבר.

65000 קמ.פרטית.

דורש 42000.

ראשית איך הרכב והעסקה? ושנית האם עדיף לוותר על האקסנט וללכת על i30/קיה בעבור ירידה בשנתון/קמ?

תודה רבה על העזרה המבורכת.

פורסם

האקסנט היא לא "משפחתית מרווחת" היא תת-משפחתית.

אם היא מתאימה לצרכים שלך מבחינת גודל, היא בהחלט ממולצת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יונדאי I30 או קיה סיד.

ואם לא מפריע לך כבדות של הרכב - פורד פוקוס.

אקסנט הרבה פחות טוב מאשר I30.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור בעל אקסנט 2009 מנוע 1.4 אגב השכרה לשעבר :הרכב חלש צריך ממש לאמץ אותו כדי שיסחוב אגב הבנתי של1.6 יש יותר כוח, די חסכוני, לא הכי מרווחת אבל אפשר להסתדר, תא מטען גדול, אחזקה זולה אגב טיפ לבדוק רדיאטור אם תקין שלי עכשיו הלך ולהחליף כרגע המוסך אמר לי 2800 צריך לבדוק בעוד כמה מקומות וגם נאמר לי שהרכב אוכל שמן, בכללי הוא מאד אמין

פורסם

טויוטה קורולה 2008 הכי איכותית מבחינת מנוע ונוחות נסיעה וגם כן איכות תא נוסעים בתקציב שלך, החיסרון היחיד הוא שצריך להתרגל לגיר הרובוטי שאני מסתדר איתו 4 שנים מצוין.

פורסם

אני חולק עליך לגבי "הכי איכותית מבחינת נוחות הנסיעה". נוחות הנסיעה של קורולה לא יותר טובה מזו של I30 או סיד ופחות טובה מאשר בפוקוס. המושבים של קורולה רחוקים מלהיות הכי נוחים, גם אם לא מכניסים להשוואה רכבים צרפתיים.

הגיר הרובוטי לא מוסיף לנוחות הנסיעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
טויוטה קורולה 2008 הכי איכותית מבחינת מנוע ונוחות נסיעה וגם כן איכות תא נוסעים בתקציב שלך, החיסרון היחיד הוא שצריך להתרגל לגיר הרובוטי שאני מסתדר איתו 4 שנים מצוין.

ממוצעת סה''כ. רכבים כמו פורטה,סיד,I30,פוקוס,מגאן מספקים את אותה סחורה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...