Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חורה לי מאוד, אני רוצה לספר על מקרה דומה שקרה למכר שלי פה בקליפורניהץ

הבחור הינו עו"ד בתחום הנדל"ן וכך הכרנו, הייתה לו X5 שהושבתה בתאונה, הוא נכנס לאודי ומצא Q7 משומש, הרכב הגיע עם תעודת CERTIFIED, מה שאומר שהרכב עבר בדיקה מקיפה של 100 נקודות, ושהוא מגיע עם אחריות מהיצרן. Q7 בן שנתיים, מנוע 3.2, צבע שחור עם קצת פחות מ20K מיילים.

הוא הביא את הרכב, היה נראה ממש יפה, קיבל מחיר נוח וגם מימון נהדר של 50% מזומן והשאר ללא ריבית ב36 תשלומים.

אחרי שבועיים הוא אמר לי שיש איזו שריקה מוזרה בנסיעה, רעשי רוח, נסעתי איתו ברכב ובאמת, שריקה מתחתית הרכב בצד הנהג.

הוא לקח את הרכב ללקוח שלו שהוא מכונאי בשביל להבין מאיפה מגיע הרעש, הבחור בדק ומסתבר שהגומיות בדלת האחורית בצד הנהג הוחלפו ולא הורכבו כשורה, מבט מעמיק הראה שהדלת נצבע, הבחור החליט לבדור לעומק וגילה שכל הצד עבר צביעה, בדיקה בצד השני העלתה את אותם הממצאים, משהו הדליק נורה רצינית, לבעל הרכב יש דו"ח מהסוכנות שמראה שהרכב עבר בדירה מקיפה, מעולם לא היה מעורב בתאונה ומעולם לא עבר צבע, בדיקה עצמאית מצאה שהוחלפו 2 הדלתות בצד הנהג ושהצד השני עבר תיקון רציני, הוא חזר לחברה והם מצידם ביקשו שישאיר את הרכב ונתנו לו Q7 חליפי חדש לגמרי עם מנוע TDI, הוא אהב את הרכב החליפי מאוד כי היה מאובזר בכל פונקציה אפשרית, מפה לשם הם הבינו שהייתה פאדיחה רצינית, הוא הוזמן ואמרו לו שהרכב אכן עבר תאונה ומשהו שם לא כשורה, הוא ענה שזה מאוד עצוב ושיש לו מזל שהוא גילה את זה במקרה, אחרי משא ומתן די קצר החליטו לקחת ממנו את הרכב ולתת לו במקום Q7 TDI חדש לגמרי בתור פיצוי אם הוא חותם על ויתור תביעה.

שאלתי אותו למה הוא חתם כל כך מהר והוא השיב שלא בא לו להתעסק עם זה ושהפתרון מצא חן בעיניו.

השירות היה מעולה וללא טירטורים, ברגע שהגיע אליהם עם הבעיה מיד קיבל רכב חליפי והם דאגו לרדוף אחריו ולעדכן אותו בכל הפרטים.

זאת דוגמא לשירות טוב במדינה שבה בית המשפט לא עושה צחוק מהצרכן.

לפותח השרשור, אני מאחל לך שתדע רק טוב ושתהנה מהמאזדה, לגבי השיעור שלמדת, אני תמיד לומד עוד ועוד והתשובה שלי היא שבית ספר עולה כסף.

שהחבר שלך יבדוק אם הוא קיבל את הרכב עם התוכנה המדוברת [emoji6]

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר לסמוך על יומן טיפולים? תוכל לפרט יותר בבקשה

אי אפשר לסמוך על יומן טיפולים באופן מלא. אבל, הוא בהחלט יכול לתת לך אינדיקציות.

למשל, שאתה רואה שהרכב נכנס לטיפול במועדים המתאימים. למשל, שהוחלפו דברים על פי מפרט יצרן. למשל, שהרכב טופל במוסך מורשה של היבואן או לחילופין במוסך רגיל.

כל זה גם הוא לא בהכרח יכול למנוע נפילה! קח למשל מקרה שהיה לחבר עם אלדן, שניסו למכור לנצ'יה אפסילון בעלת ספר טיפולים מושלם, שהתגלתה כמכונית עם שלדה פגומה!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?511127-%D7%90%D7%9C%D7%93%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A9%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%92-%D7%9B-quot-%D7%A0%D7%98%D7%95%D7%9C-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-quot-%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%9B%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%A4%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%A9%D7%9C%D7%93%D7%94&highlight=%D7%90%D7%A4%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F

ספר הטיפולים בסה"כ נועד לתת לך אינידיקציה שמדובר ברכב מטופל. הוא לא חוסך לך את הבדיקה.

במקרה של הרכב שלך - היית לחוץ ולכן התעלמת מכל סימני האזהרה - המון סימנים על הרכב שמראים שחיקה מעבר להגיוני, של רכב שעבד מאוד קשה. האינדיקטור הראשון הוא כמובן 100 אלף ק"מ, אבל אלה עוד יכולים לעבור בקלות בכבישים מהירים והרכב לא אמור להיראות שחוק ועייף כמו מה שתיארת. אח"כ לא הסתכלת בספר הטיפולים ולקינוח פספסת את הבדיקה העצמאית, שעלותה זניחה - שאותה יש לבצע במכון לפי בחירתך בלבד, ולא מכון קרוב למקום שבו אתה קונה.

פורסם

אלבר רוצה לחייב לקוח על "בזבוז זמן של המוקד".

https://www.facebook.com/hazinor/videos/10153709314754662/

הסרטון הזה רץ בפייסבוק. אין לי מושג מה המקור שלו, מה הסיפור מאחורי זה, בוידאו שומעים רק את הנציגה של אלבר ללא הצד השני, קחו בעירבון מוגבל (ותצחקו קצת על הדרך).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

1. לא יכולתי שלא להסכים יותר עם מה שנאמר פה - רכב עם קילומטרז׳ של 100,000 כאשר הוא שנתיים על הכביש פשוט לא מתקרבים אליו לדעתי, ולא משנה כמה הוא מטופל by the book. מקווה שבשבילך למדת להבא לא לוותר על בדיקות ותמיד לחשוד כשאתה קונה רכב.

2. GhostBuster, מאוד נוח לשפוט לפי משפט וחצי, אנחנו לא יודעים את 100% מהסיפור. עזוב אותך.

פורסם

אני רק רוצה לציין שגם חמי רכש רכב פעם, דווקא מ-AVIS, וגם זה בשידוך ש"חבר" עשה. הוא לא היה סגור בדיוק איזה רכב הוא רוצה ודחפו לו אבאו 5 דלתות מליסינג במחיר מופקע (בתור חבר לא הייתי ממליץ על הרכב הזה גם אם היה עולה שקל וחצי). אחרי קצת ריצות סידרו לו מספר ליקויים ובסה"כ הוא יצא מרוצה, אבל לא הייתה לו ברירה. הדבר הזה פשוט לא ניתן למכירה, אז הוא קיבל אותה באהבה.

אני נגד קומבינות ה"חבר" הזה וזה כל פעם מתפוצץ מחדש. חברים לחוד ועסקים לחוד.

צריך לפעול בתבונה ולבד, אין מתנות חינם.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

עידן, רק ראית את הסרטון או שגם קראת את מה שרשמתי? יש לי הרגשה שדילגת קצת. אנא חזור וקרא את תגובתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

אלבר- העניין הגיע למשנה למנכ"ל והמכירה מהיום הראשון היתה בבקרה של מנהל המכירות וסחר של חברתכם.

אני צריך לנקוב בשמות כדי שתבינו עד כמה התנערתם מלקיחת אחריות ?

הקודקודים הראשיים בחברה.

בנוסף היתה פניה רשמית ולא אחת למחלקת פניות הציבור.

אינספור שיחות למוקד.

ההודעה שרשמתם פה בפורום הינה בגדר יחסי ציבור ותו לא. תקראו את הכול ואם אתה רוצים לפצות אותי

תכינו ש'ק מזומן על סך 50000 אלף שח ואשלח לך פרטי חשבון להפקדה.

זה הסכום שנגזר מתוך :

מינוס 4000 שח על הרכב שקיבלתם בחזרה

500 שח כספת אלומניות שהתקנתי

270 שח מוניות ואוטובוסים הלוך וחזור למוסכים בזמן שהרכב שהה שם

5000 שח ימים בהם לא עבדתי

16000 שח הפרש מהמחיר שמכרתם לי רכב חדש יד שניה אפס קמ

2000 שח דלק

להמשיך ? עוגמת נפש, נסיעות למוסכים עצמאית מחוץ לטיפול שלכם, נסיעות לעורכי דין, זמן יקר על טלפונים, עוגמת נפש, דאגות...

דיברנו מספיק ועכשיו כבר הכול מאחורינו. דיבורים לא יעזרו, רוצים לעזור ? תתחילו במעשים.

כבר העליתי צילום מסך של מייל ששלחתם לי והתנערתם שם ולא התייחסתם לעובדות וזה היה המייל היחיד שקיבלתי ממכם. תשנו את החתימה ל-

פניות הציבור שלעולם לא נענה עליהם וכן אנחנו יודעים מראש שזה באשמתנו אז תחסכו מעצמכם.

אמרתי לכם ואומר שוב. לקוח מרוצה מספר לאחד או שניים, לקוח לא מרוצה מספר ל10 אנשים או במקרה הזה נכון להיום לכמעט 7000 אנשים. ואספר כל יום ובכל שיחה ואני מבטיח לכם שרק במעגל החברים שלי, מכרים ואנשים שאני נתקל בהם בכל יום כבר הפסדתם עסקאות בשווי של מעל 500000 שח. בסניף הזה רק וממני רק ככה על הדרך. לא מדגדג לכם ? נכון ? בטח שלא.

הדבר הראשון שעשיתי שעליתי על הרכב החדש היה למהר הביתה לקחת אציטון ולמחוק את שמכם ממספרי הרכב. בחיים לא אתקרב לאלבר! בחיים !! אזרוק את הכסף שלי לפח, אשרוף אותו, אתן לאנס, לפדופיל ולא אתקרב אליכם.

עריכה אחרונה על ידי jimi26
פורסם

נראה שחברת "אלבר" הפסידה לקוחות פרטיים רבים

בעקבות הפרשיה המבישה שמופיע בפורם הנוכחי.

חברים שרצו להגיע ליריד המכירות -

אוטומניה 2015 שהחברה מקיימת בגני התערוכה,

לאור השרשור המופיע בפורום ביטלו את הגעתם.

ברצוני לציין על ההפסד שלהם בקרב לקוחות פרטיים

בעקבות הפרשייה הנוספת מול רשות המיסים.

פורסם
נראה שחברת "אלבר" הפסידה לקוחות פרטיים רבים

בעקבות הפרשיה המבישה שמופיע בפורם הנוכחי.

חברים שרצו להגיע ליריד המכירות -

אוטומניה 2015 שהחברה מקיימת בגני התערוכה,

לאור השרשור המופיע בפורום ביטלו את הגעתם.

ברצוני לציין על ההפסד שלהם בקרב לקוחות פרטיים

בעקבות הפרשייה הנוספת מול רשות המיסים.

המסקנה בשרשור זה לא לעשות עסקים עם חברה שמתנהלת כך

להמליץ לחברים, קרובי משפחה לא להתקרב לחברה שמתנהלת בצורה כה מבישה

ערן

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם
זה חורה לי מאוד, אני רוצה לספר על מקרה דומה שקרה למכר שלי פה בקליפורניהץ

הבחור הינו עו"ד בתחום הנדל"ן וכך הכרנו, הייתה לו X5 שהושבתה בתאונה, הוא נכנס לאודי ומצא Q7 משומש, הרכב הגיע עם תעודת CERTIFIED, מה שאומר שהרכב עבר בדיקה מקיפה של 100 נקודות, ושהוא מגיע עם אחריות מהיצרן. Q7 בן שנתיים, מנוע 3.2, צבע שחור עם קצת פחות מ20K מיילים.

הוא הביא את הרכב, היה נראה ממש יפה, קיבל מחיר נוח וגם מימון נהדר של 50% מזומן והשאר ללא ריבית ב36 תשלומים.

אחרי שבועיים הוא אמר לי שיש איזו שריקה מוזרה בנסיעה, רעשי רוח, נסעתי איתו ברכב ובאמת, שריקה מתחתית הרכב בצד הנהג.

הוא לקח את הרכב ללקוח שלו שהוא מכונאי בשביל להבין מאיפה מגיע הרעש, הבחור בדק ומסתבר שהגומיות בדלת האחורית בצד הנהג הוחלפו ולא הורכבו כשורה, מבט מעמיק הראה שהדלת נצבע, הבחור החליט לבדור לעומק וגילה שכל הצד עבר צביעה, בדיקה בצד השני העלתה את אותם הממצאים, משהו הדליק נורה רצינית, לבעל הרכב יש דו"ח מהסוכנות שמראה שהרכב עבר בדירה מקיפה, מעולם לא היה מעורב בתאונה ומעולם לא עבר צבע, בדיקה עצמאית מצאה שהוחלפו 2 הדלתות בצד הנהג ושהצד השני עבר תיקון רציני, הוא חזר לחברה והם מצידם ביקשו שישאיר את הרכב ונתנו לו Q7 חליפי חדש לגמרי עם מנוע TDI, הוא אהב את הרכב החליפי מאוד כי היה מאובזר בכל פונקציה אפשרית, מפה לשם הם הבינו שהייתה פאדיחה רצינית, הוא הוזמן ואמרו לו שהרכב אכן עבר תאונה ומשהו שם לא כשורה, הוא ענה שזה מאוד עצוב ושיש לו מזל שהוא גילה את זה במקרה, אחרי משא ומתן די קצר החליטו לקחת ממנו את הרכב ולתת לו במקום Q7 TDI חדש לגמרי בתור פיצוי אם הוא חותם על ויתור תביעה.

שאלתי אותו למה הוא חתם כל כך מהר והוא השיב שלא בא לו להתעסק עם זה ושהפתרון מצא חן בעיניו.

השירות היה מעולה וללא טירטורים, ברגע שהגיע אליהם עם הבעיה מיד קיבל רכב חליפי והם דאגו לרדוף אחריו ולעדכן אותו בכל הפרטים.

זאת דוגמא לשירות טוב במדינה שבה בית המשפט לא עושה צחוק מהצרכן.

לפותח השרשור, אני מאחל לך שתדע רק טוב ושתהנה מהמאזדה, לגבי השיעור שלמדת, אני תמיד לומד עוד ועוד והתשובה שלי היא שבית ספר עולה כסף.

בנצי - אם היה CarFax והתחיבות שהTitle נקי מתאונות - משהו פה הולך לחטוף תביעה רצינית אם לא אפילו משמעות פלילית של לא לדווח / לזייף מסמכים.

אני ממש לא מתפלא שזו התגובה של הסוכנות - כי זו וואחד פאדיחה רצינית לתת למשהו כזה להגיע בתור רכב שהוא Certified preowned - ודוגמא טובה לאיך עסק רציני שחשוב לו המוניטין מעבר ל2 דקות אחרי שיצאת מהדלת מתנהל.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני נמנע מלהסיק מסקנות גופרות כאלה ולפסול את אלבר או כל חברה אחרת. כל מקרה לגופו. גם אם אלבר או מי מעובדיה כשל/סרח בעסקה הזו, זה לא אומר שאין להם רכבים טובים למכירה ושלא ניתן לבצע אצלם עסקה משתלמת. צריך פשוט להיות עם ראש על הכתפיים ולפעול לפי כללים ברורים שנגישים לכל - רכב לוקחים למכון בדיקה לפי בחירתכם ומשחזרים את ההסטוריה שלו עד כמה שניתן.

אגב, אם באת לקנות רכב X והציעו לך רכב Y (ואני מדבר על דגמים שונים) לא סוגרים במקום. כדאי ללמוד עד כמה שניתן על הרכב המוצע. יתרונות, חסרונות, מחלות, שוק אם זה רלוונטי, מחירון. תזכרו - אם שילמתם מעבר למחיר המחירון של הרכב והוא נגנב/ניזוק/הושבת לעולם תפוצו לפי מחיר המחירון ולא לפי המחיר ששילמתם. חב' ביטוח לא תפצה אותכם על היותכם פראיירים.

אני בעד לרכוש רכבים מיד שניה ורכשתי את שלי מהטרייד-אין של טויוטה. לא משנה איזה בדיקות הראו לי וכמה התחייבו, מצאתי לנכון לבזבז עוד כמה מאות שקלים על בדיקה במכון. זה שולי בעסקה של עשרות אלפי שקלים והראש שקט.

תזכרו כלל חשוב - זול מתחיל ב-ז'.

מי שרוצה להיות "ישראלי" עד הסוף, לחסוך כל גרוש וחושב שהוא חכמולוג גדול ושהוא יעשה קומבינה על כולם, שלא יופתע שיעשו אחת גם עליו.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
כול החברות מתנהלות ככה, מה נעשה?

למזלינו, עדיין לא חסר מוכרים פרטים לקנות מהם.

אני נמנע מלהסיק מסקנות גופרות כאלה ולפסול את אלבר או כל חברה אחרת. כל מקרה לגופו. גם אם אלבר או מי מעובדיה כשל/סרח בעסקה הזו, זה לא אומר שאין להם רכבים טובים למכירה ושלא ניתן לבצע אצלם עסקה משתלמת.

במקרה הזה אני ממש לא מסכימה איתך. אני לא יודעת אם קראת את כל השרשור, אבל מספיק לקרוא רק את ההודעות של פותח השרשור כדי להבין שלא מדובר כאן בפאשלה יוצאת דופן ברמה של עובד בודד או סניף מסויים, אלא בהתנהלות של החברה כולה.

נכון, יש להם רכבים גם רכבים טובים, כבר כתבתי שיצא לי להכיר אנשים שקנו מהם ומרוצים, גם חטפתי על זה בשרשור הזה, אבל במקביל הכרתי גם אנשים שבדקו את הרכבים לפני והסכומים של היישור קו קיזזו יפה מאוד את ההפרש למחיר של רכב פרטי ושמור.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני נמנע מלהסיק מסקנות גופרות כאלה ולפסול את אלבר או כל חברה אחרת. כל מקרה לגופו. גם אם אלבר או מי מעובדיה כשל/סרח בעסקה הזו, זה לא אומר שאין להם רכבים טובים למכירה ושלא ניתן לבצע אצלם עסקה משתלמת. צריך פשוט להיות עם ראש על הכתפיים ולפעול לפי כללים ברורים שנגישים לכל - רכב לוקחים למכון בדיקה לפי בחירתכם ומשחזרים את ההסטוריה שלו עד כמה שניתן.

אגב, אם באת לקנות רכב X והציעו לך רכב Y (ואני מדבר על דגמים שונים) לא סוגרים במקום. כדאי ללמוד עד כמה שניתן על הרכב המוצע. יתרונות, חסרונות, מחלות, שוק אם זה רלוונטי, מחירון. תזכרו - אם שילמתם מעבר למחיר המחירון של הרכב והוא נגנב/ניזוק/הושבת לעולם תפוצו לפי מחיר המחירון ולא לפי המחיר ששילמתם. חב' ביטוח לא תפצה אותכם על היותכם פראיירים.

אני בעד לרכוש רכבים מיד שניה ורכשתי את שלי מהטרייד-אין של טויוטה. לא משנה איזה בדיקות הראו לי וכמה התחייבו, מצאתי לנכון לבזבז עוד כמה מאות שקלים על בדיקה במכון. זה שולי בעסקה של עשרות אלפי שקלים והראש שקט.

תזכרו כלל חשוב - זול מתחיל ב-ז'.

מי שרוצה להיות "ישראלי" עד הסוף, לחסוך כל גרוש וחושב שהוא חכמולוג גדול ושהוא יעשה קומבינה על כולם, שלא יופתע שיעשו אחת גם עליו.

גם זהב מתחיל בז', נו אז מה?!?...

עזוב אותך מכל הססמאות.

אלבר חברה גרועה עם די אנ אי לקוי, שגרת טיפולים ברכביהם גובלת בהזנחה פושעת. תרבות של שקר והסתרה. ושירות לקוחות בלאי.

אז מה אם יש מספר רכבים תקינים, אז מה אם יש לקוחות שלא נתקלו בבעיות?! זה אומר שכדאי לקנות מהם??!

אני מכיר מישהו שנוכל מכר לו חלקת אדמה שלכאורה לא הייתה שווה כלום, אבל התמזל מזלו והוא הרוויח הון - אז מה?!

בסיפור המדובר הבנאדם שילם הייטב עבור הרכב שלו, אז כל התגובה שלך לא רלוונטית, אין פה קומבינה או עסק "פישי".

מדובר פה בחברה של סוחרי רכב מהסוג הזול, שמזלזלים בלקוחות, ומוכרים להם סחורה גרועה במחיר גבוה, תוך כדי הסתרת מידע ושקרים, ומנצלים את תמימותם.

• תוכן חדש...