Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש דרכון מיידי...האמנם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד עשרים ימים קלנדריים אשתי אמורה לטוס עימי. לחרדתנו גילינו שדרכונה אינו בתוקף...מתוך עשרים ימים אלה, אם נוריד שבתות חגים וחול המועד, נשארו בעצם רק שלושה או ארבעה ימי עבודה בלבד. האם המשמעות היא שהיא לא תוכל לחדש דרכון ביום ראשון הקרוב במשרד הפנים? האם לדעתכם האופציה המוטרפת היחידה היא להעזר במכונה שעושה זאת מיידית עבור 1500 שקל?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

בעת שחידשתי דרכון לפני מספר שנים היה בלשכה (חיפה) מישהו שנזקק לדרכון בדחיפות והובטח לו לקבלו תוך מספר שעות. לא יודע אם אכן בוצע, אבל באותו ביקור באופן כללי התרשמתי מרמת שירות גבוהה בלשכה.

לפני מספר שבועות היתה באתרי החדשות ידיעה שמחיר חידוש דרכון בנתב"ג הופחת ל-800 ש"ח, אבל איני יודע אם נכנס לתוקף. לפי אתר משרד הפנים יונפק רק למי שמחזיק בכרטיס לטיסה המתקיימת בתוך 24 שעות, ולא מצויין מחיר ההנפקה אלא "יקבע על ידי המערכת".

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חידשתי לבני את הדרכון לפני שבוע, הגיע הביתה בתוך 3 ימים.

מציע לך לפעול במקביל, ללכת מוקדם ככל האפשר למשרד הפנים לחידוש בערוץ הסטנדרטי.

יגיע בזמן-הרווחת.

לא יגיע-תקדים ההגעה לשדה ותכין 800 ש״ח.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

בדקתי את הדרכון של אשתי. לפי מה שקראתי, "במידה ותאריך ההוצאה שמופיע כ-Date of issue, הוא לפני 10 שנים ומעלה, יש צורך לעשות דרכון חדש".

אז זה המקרה, שכן הדרכון שלה משנת 2003...האם זה משנה את התמונה? האם הזמנת דרכון חדש שונה לצורך העניין מחידוש דרכון? האם פעולה זו אפשרית גם כן במכונות אוטומטיות או בנתב"ג? (או רק חידוש?)

פורסם

לפני חודש היה לאישתי כמעט אותו סיפור, שבוע לפני טיסה גילינו שהתוקף של הדרכון שלה פחות מחמישה חודשים(כשבד"כ דורשים תוקף של שישה חודשים לפחות מיום יציאה מהארץ)

מיד התקשרתי למשרד הפנים כששם אמרו לי שהאופצייה היחידה זה להאריך את הדרכון בנתב"ג תמורת סכום אסטרונומי, לא ויתרנו ויום למחורת הלכנו למשרד הפנים, כשניגשנו לפקיד הוא החל את תהליך של חידוש, כששאלתי אותו האם הוא נותן לנו הארכה מיידית, הוא ענה לא, כי היום כבר לא עושים חידוש מיידי וזה לוקח 10 ימי עסקים, הסברנו לו את המצב ולאחר כמה דק הוא חידש לנו מיידית את הדרכון לעוד 5 שנים, ככה שאם מבקשים יפה אז אפשר לקבל חידוש מיידי במקום ובחינם

פורסם (נערך)

הוצאת דרכון חדש קרויה "חידוש דרכון", בניגוד ל"הארכת תוקף דרכון" שהיתה מקובלת בעבר, כאשר הדרכון ניתן ל-5 שנים והיו מוסיפים בו חותמת המאריכה את תוקפו עד 10 שנים מיום הוצאתו. כיום דרכון מונפק מלכתחילה ל-10 שנים, ובנסיבות רגילות אין יותר הארכת תוקף (דרכון של קטין שניתן ל-5 שנים יש לחדש, אי אפשר להאריך תוקפו).

אני חוזר ומפציר בכל חברי הפורום - בדקו את תוקף הדרכון לפחות פעם בשנה, וחדשו אותו בין 6-12 חודשים לפני שהתוקף פג, רצוי בתקופת החורף הרגועה במשרד הפנים. חסכו כמה עשרות שקלים על ידי מילוי הטפסים באינטרנט ותשלום באתר, אבל לצורך זה תזקקו למחשב המריץ חלונות XP ואקספלורר שאינו מעל גרסה 8, לפחות כאשר חידשתי לאשתי את הדרכון לפני כשנה אתר משרד הפנים סרב לקבל כל גרסה אחרת של חלונות\אקספלורר, ובכל מקרה מסרב לקבל דפדפנים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המקרה של אשתי אכן מכונה "חידוש דרכון". ביום ראשון בבוקר היא תתייצב במשרד הפנים (מינהל האוכלוסין וההגירה).

אך אני פוחד שהדרכון המיוחל לא יגיע אלינו בחזרה בתוך עשרה ימי עבודה, שכן, כפי שכתבתי, מ

תוך עשרים הימים שנותרו מהיום עד לטיסה, אם נוריד שבתות חגים וחול המועד שלדעתי הם לא עובדים בתקופה זו, נשארו בעצם רק שלושה או ארבעה ימי עבודה בלבד!ואוו..עכשיו אני מתחיל להילחץ...

פורסם

בסוכות כל משרדי הממשלה סגורים לרגל חופשה מרוכזת.

אם הדרכון הוא לתקופה של 10 שנים , לא ניתן להאריך אותו ויש להוציא חדש.

צריך לבדוק היטב היטב היטב היטב היטב ביום ראשון בלשכה

שאם הגשת בקשה והדרכון לא הגיע , שתוכל להגיש בקשה "חדשה" בנתב"ג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...