Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד פוקוס.

לפני כחמישה חודשים נקרעה רצועת הטיימניג נגרם נזק לראש המנוע ששופץ,והוחלפו גם מותחנים ומשאבת מים.

אתמול שוב נתקעתי עם האוטו, לאחר גרירה למוסך, בעל המוסך טוען כי סמרטוט שהתלפף סביב הרצועה הקפיץ את הטיימינג וגרם שוב לנזק.

בגדול חוץ מלחפש אנשים שיישתתפו בצערי, האם באמת ייתכן שפסולת מהכביש תגיע למקום רגיש שכזה ותגרום לכזה נזק?

פורסם

מכסה הטיימינג כשמו , אמור לכסות את רצועת/שרשרת הטיימינג , כך שלא הגיוני שסמרטוט יגיע אל הרצועה כשהמכסה סגור כמו שצריך.

כמו שזה נראה, שכחו את הסמרטוט במוסך, ואם לא , כנראה לא סגרו כמו שצריך את מכסה הטיימינג.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

שום סיכוי. אם המוסך הרכיב את הכיסוי כמו שצריך, אז לא צריך להגיע לשם כלום. אבל גם אם אין כיסוי, סיכוי קלוש שפסולת מהכביש תמריא אל תוך תא המנוע ותיתפס שם. המוסכניק השאיר שם את הסמטרטוט בעצמו.

פורסם

לא ראיתי במו עייני, הרכב נתקע אתמול בערב, נגרר לאחסון והגיע במהלך הבוקר למוסך לבדיקה.

ממה שאני מבין מהחברים פה, מדובר במכלול סגור שלא אמור להיכנס אליו כלום?

לא שאני בא להגן על המוסכניק שביצע את הטיפול הקודם, אבל במידה וזו אכן הבעיה (והוא לא משקר וחלק שהוא הרכיב לפני חמישה חודשים נקרע/נשבר), קצת מוזר שלוקח לסמרטוט חמישה חודשים להיתפס שם...

פורסם

גם אני חושב כמוך שלא הגיוני שהסמרטוט שכב שם חמישה חודשים. יש מצב שלא הרמת מכסה מנוע מאז הטיפול? כבר שמעתי על סמרטוט שנשאב ותפס את המאוורר אבל לא את הטיימינג. כנראה באמת הסמרטוט לא של המוסך אבל הם התרשלו בסגירה. תנסה להגיע איתם לפשרה לפחות באמצע.

פורסם

אני מצטער על השאלות שלי, אני פשוט ממש לא בקיע בתחום.

האם לא הגיוני יותר שפשוט השיפוץ של הראש מנוע לא החזיק יותר מידי זמן מעמד, ולמרות שזה כבר לא בתקופת האחריות המוסך העדיף להמציא את התקלה עם הסמרטוט?

פורסם

התקלה באמת נשמעת מומצאת אין שום סיכוי שיכנס לשם לכלוך, הטיימינג תמיד מכוסה ותמיד אטום בעזרת כיסויי פלסטיק או ברזל,

אם אתה יכול תבקש מהמוסכניק שיתן לך לצלם את הסמרטוט ותעלה לפה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני מצטער על השאלות שלי, אני פשוט ממש לא בקיע בתחום.

האם לא הגיוני יותר שפשוט השיפוץ של הראש מנוע לא החזיק יותר מידי זמן מעמד, ולמרות שזה כבר לא בתקופת האחריות המוסך העדיף להמציא את התקלה עם הסמרטוט?

זה נשמע ככה ש..לא החזיק השיפוץ וכדי להתנער מהאחריות הכושלת ממציאים שטויות.

מצד שני, יכול להיות מצב שלא היה מגן פלסטיק בכלל ובאמת נתקע שם משהו והרס?

• תוכן חדש...