Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש ברשותי מרצדס c class בודי w204 לאחר חניה וחזרה לרכב כאשר אני מגיע למהירות 20 קמ"ש במדויק נדלקת מנורת abs ומשולש אזהרה כנראה esp ומיד יש רעש של קליק וההגה כוח נעלם והופך להיות קשה, הרכב נוסע כרגיל ללא שום בעיה רק ההגה ניהיה קשה מה זה יכול להיות, יש לציין שהרכב עבר טיפול ענק וישור קו רציני ויצא במצב של 99% אבל תמיד יש הפתעות

פורסם

המשולש זאת נורת אזהרה מכיוון שמערכת ה- ABS לא פועלת .

ממליץ על סריקה במוסך מורשה , הייתה לי תקלה לא מזמן ורק הסריקה נתנה לי בדיוק את התקלה וסידרתי אותה

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם
המשולש זאת נורת אזהרה מכיוון שמערכת ה- ABS לא פועלת .

ממליץ על סריקה במוסך מורשה , הייתה לי תקלה לא מזמן ורק הסריקה נתנה לי בדיוק את התקלה וסידרתי אותה

כן כמובן זה יהיה רק בראשון עם המזל שלי המוסכניק נסע לאילת, מחיפוש באתרים בחו"ל יש מצב שזה מתג בלם אבל מעניין אותי לקבל כיוון אולי מישהו נתקל בזה

פורסם

אה אוקי אז הייתה לך בעיה ממש דומה גם נכנס לך למצב כזה במהירות של 20 קמ"ש? שכחתי גם לציין שכיבוי והדלקה מאפס את התקלה עד הגעה למהירות 20 קמ"ש חוזר שוב

פורסם
תבדוק את הדיון בקישור הזה: http://mbworld.org/forums/c-class-w204/546888-technical-question.html

שם התקלה הופיע בעקבות מצבר חלש ולאחר החלפתו היא גם התקלה חלפה...

תודה לך ראיתי את זה וניסתי מצבר אחר לא עזר הקטע שזה נעלם בכיבוי והפעלה מחדשהוא מקבל זרם תקין רק לאחר סיבוב גלגלים זה קורה כנראה חיישן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...