Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב, אז לצורך העניין העליתי ארבעה חברים טובים לשיחה על העניין בווטסאפ עכשיו, כי לרגע כבר גרמתם לי לחשוב שאולי אני באמת תמים...

כולם בריטיים, ואחד מהם למרות שחי רוב חייו שם גם בילה כמה שנים טובות בארץ, והשניים האחרים רחוקים שנות אור ממנטליות ישראלית (לא יהודים למען האמת).

אני שמח לבשר שהם חשבו שהטענות שהועלו פה הזויות ולמרות שלצורך העניין ניסיתי לשחק פה Devil's Advocate לא הצלחתי לשכנע אותם שיש סיבה בעולם לשקר בסקר כזה.

מה שכן, סול החבר שחי פה תקופה טען בדיוק כמוני שזו גישה סופר ישראלית ( לא להעלב בבקשה, זה פשוט ככה).

לא נעלבים. רק כדאי לומר לחברים שלהסיק על מנטליות של 7 או 64 מיליון אנשים של בגלל כמות קטנה של אנשים זה לא חכם.

אם אדם X בפורום חשב שאם ישקר ימכור יותר טוב את הרכב שלו, אז זה לא אומר שכל ישראל ככה. [ולומר זו "מנטליות ישראלית", זה להגיד שרוב הישראלים כאלו רק בצורה עדינה].

אם ארבעה בריטים מתורבתים, זה לא מעיד כל תושבי הממלכה. בצורה דומה, זה לא יהיה נכון אם אגיד עכשיו שלקחת אנשים שחורים ולהעביד אותם בפרך בשדות כותנה זו מנטליות בריטית, כי היו כמה מיליוני בריטים כאלו. אתה מבין?

אנשים משקרים כי הם אנשים, לא כי הם ישראלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא מבין איך סקר שנותן אותו משקל לתקלה במולטימדיה ובגיר ואחר כך מסתמך על דעתו הסובייקטיבית של הנשאל יכול להיות אמין.

כל מי שיש לו איזו שהיא נגיעה לעריכת נסוי מדעי שכרוך בסטטיסטיקה יודע את זה.

מאחר וקשה לי להאמין שמכון מכובד כמו זה שערך את הסקר הוא עד כדי כך לא מקצועי אז כנראה שמשהו אבד לו בין המחקר הבריטי לבין מה שהוצג לנו.

פורסם (נערך)
טוב, אז לצורך העניין העליתי ארבעה חברים טובים לשיחה על העניין בווטסאפ עכשיו, כי לרגע כבר גרמתם לי לחשוב שאולי אני באמת תמים...

כולם בריטיים, ואחד מהם למרות שחי רוב חייו שם גם בילה כמה שנים טובות בארץ, והשניים האחרים רחוקים שנות אור ממנטליות ישראלית (לא יהודים למען האמת).

אני שמח לבשר שהם חשבו שהטענות שהועלו פה הזויות ולמרות שלצורך העניין ניסיתי לשחק פה Devil's Advocate לא הצלחתי לשכנע אותם שיש סיבה בעולם לשקר בסקר כזה.

מה שכן, סול החבר שחי פה תקופה טען בדיוק כמוני שזו גישה סופר ישראלית ( לא להעלב בבקשה, זה פשוט ככה).

אין לענין זה שום קשר לתפיסות ( קצת מיושנות ) על הבדלי מנטליות בין הישראלים ה"תחמנים" והבריטים "המהוגנים". הענין הוא יותר ענין של טבע אנושי, הכולל בין השאר את הצורך להגן על בחירות "מושכלות ונבונות" לטעמנו שעשינו, בין שאנחנו ישראלים מיוזעים, עצבנים המחפשים איך לדפוק את האחד את רעהו, בין שאנחנו בריטים ישרים, תמימים קצת ובעיקר ג'נטלמנים. גם הקשר לאוטו שאנחנו אוטוטו מוכרים מעט עקיף. מרבית קוני היפניות למשל עושים זאת מתוך הנחה שמדובר במכוניות אמינות יותר ומפסידות פחות ( בהחלט נתנת לסתירה ההנחה הזו שלי, אבל להערכתי הלא מדעית היא די מבוססת ) ולכן בסולמם הפרטי כל פגיעה בענין הזה תודחק יותר וזה לגמרי נורמלי. מי שבוחר במשהו אירופאי עושה זאת בין בגלל שהסיפור הזה של אמינות לא נראה לו ענין אתני, בין בגלל שהוא מחפש דברים אחרים לגמרי באוטו, לאחרון יש פחות עכבות ל"לכלך" על האוטו שלו בתחומים האלו שכאמור לא בשלהם החליט לקנות את האוטו שקנה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

תרשו לי להוסיף כמה נקודות לדיון שקשורות להבדלים בשוק הדגמים באירופה. לא יודע איך האנגליה, אבל בגרמניה הרבה מאוד מכוניות הם דיזל ידני. בסגמנט הזה מכוניות בקבוצת פולקסווגן הם טובות ואמינות מאוד. אנחנו יודעים גם שדיזלים צרפתים גם אמינים ומאוד טובים. ועדיין - בסקר TUV הגרמני, שמבוסס על בדיקות יסודיות במכוני בדיקה, מכוניות יפניות מכוכבות במקומות מובילים (אבל לא רק יפניות). אני מניח שבבריטניה רוב העם נוסע על ידני ודיזל ורק שמע על DSG7 או TSI.

פורסם
כל סקר שמתבסס על מה שאנשים אומרים ולא על עובדות או נתונים - הוא בדיחה.

שים לב, זה לא באמת סקר אמינות, כמו שמוצג בוואלה.

זה מוגדר סקר שביעות רצון.

את הסקר הזה מעניינת מידת שביעות הרצון של הלקוחות, לא נתונים מדוייקים.

לכן הוא לא סקר אמינות (לא במובן של לגלות איזה רכב מתקלקל יותר ואחזקתו עולה לכן יותר).

שימו לב שבעיות מכאניות כמעט לא קיימות (גיר, מנוע). רב הבעיות קשורות לגימור ואבזור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נקודה חשובה ונכונה.

לא חשובה ולא נכונה.

המנועים והגי הנ"ל מוכרים נפוצים באנגליה , נמצא שם לא מעט והרכבים הללו נפוצים ומוצעים אפילו בחברות השכרה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לא חשובה ולא נכונה.

המנועים והגי הנ"ל מוכרים נפוצים באנגליה , נמצא שם לא מעט והרכבים הללו נפוצים ומוצעים אפילו בחברות השכרה.

צר לי אבל אתה טועה.

באגט, טען נכונה שרוב הבריטים נוסעים בדיזל ידני וזה נכון מאוד.

זה שבנזין TSI וגם DSG7 קיים שם ולא מעט היום, זה גם נכון אבל זה עוד רחוק מלהיות הרוב.

מה גם, שמאחר ומנועי דיזל הם עדיין פופולאריים יותר מבנזין (אגב לראיה הdefault במבחני רכב שם במגזינים וכו הוא דיזל) גם כשמדובר בשילוב TSI וDSG מדובר בDSG6 ולא 7.

פורסם (נערך)
לא חשובה ולא נכונה.

לפי נתונים סטטיסטים - יותר מ 50% מהרכבים בבריטניה הם דיזל. היום בבריטניה (כמו גם בגרמניה ובעוד מדינות באירופה) מעלים חששות מריבוי מכוניות עם מנועי דיזל (שעולות יותר אך חסכוניות מאוד) בהקשר לזיהום אוויר. בקרה על רמת זיהום של מנועי דיזל בעייתית יותר ממנועי בנזין, בגרמניה יש מגבלות מסוימות (בדמות אגרה גבוהה) על כניסה רכבי דיזל פרטים למרכזי ערים ואיזורים עם סטטוס אקולוגי מיוחד.

כל הנתונים - מעיתונות, לא מהתרשמות אישית, כך שאני לא לוקח אחראיות.

עריכה אחרונה על ידי baget

• תוכן חדש...