Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היכן אפשר להשיג מסנן מזגן למיצובישי סופר לאנסר קלאסיק, שנת 2008?

האם יש מקום לרכישת חלקי חילוף למיצובישי כמו שיש את יונדאישופ ליונדאי?

ובאותו נושא:

ביום שישי החלפתי מסנן מזגן באלנטרה שלי אחרי 3 שנים מההחלפה הקודמת ואלו הן התוצאות:

תמונה094.jpg

ובמלה אחת: אמאל'הההה....

פורסם

יש הרבה חנויות בפת תקווה,

ברחוב בר כוכבא יש 3 אחד ליד השני, בשטמפפר קצת אחר המשטרה על אותו כביש יש סטאר חלפים, ברח המכבים ליד המאפיה יש חלפי המכבים. כולם טובים. ובכל אזורי התעשיה, ליד המוסכים יש מלאא. אלה שברחוב בר כוכבא מומלצים.

פורסם
יש הרבה חנויות בפת תקווה,

ברחוב בר כוכבא יש 3 אחד ליד השני, בשטמפפר קצת אחר המשטרה על אותו כביש יש סטאר חלפים, ברח המכבים ליד המאפיה יש חלפי המכבים. כולם טובים. ובכל אזורי התעשיה, ליד המוסכים יש מלאא. אלה שברחוב בר כוכבא מומלצים.

לא הצלחתי למצוא.

אתה יכול להיות יותר ספציפי במיקום/כתובת בבקשה?

פורסם

כן, קניתי אצלו היום.

בחור נחמד לאללה. אומר לי "במבצע 100 ש"ח במקום 35 ש"ח (על אנטנת רדיו של לנסר 2008, מסנן כבר רכשתי במקום אחר) - בשניה הראשונה יש לי קצר בראש ואני לא מצליח לקלוט, ורק אחרי שניה הוא פורץ בצחוק...:lol:

• תוכן חדש...