Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אשתדל ליישם את ההצעות כאן בשבת הבאה, צריך למצוא יום נורמלי ניסיתי להתחיל והחום כבד יותר מדי.

ניסיתי טיפה אוטפיבונד וראיתי שהוא אכן משחיר את האיזור, אבל אני לא רוצה להשחיר איזור מלוכלך אחרת זה לא שווה הרבה - עדיין נראה שחור יותר רק מלוכלך.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני משתמש במברשת הזו:

4615881-7701.jpg

היא עושה אחלה עבודה, קח בחשבון שברכבים מונמכים, הגישה קשה יותר בעקבות הסיבים הארוכים.

כדי לחסוך עבודה, אני מכניס את המקציף לשם, סוג של פריווש כדי לרכך את הלכלוך, לאחר מכן קרצוף עם המברשת ושטיפה בלחץ עם הגרניק.

עם תכשירי הגנה לא יצא לי להתעסק יותר מידי בתחום הזה (למרות שיש לי דוגמית של BARE BONES, אבל לא יצא לי לנסות).

M-TECH E46

פורסם
ADIDAS אכן כן.

SCIPOPO יש לי (ולך) פלסטידיפ על הג'נט + ה APC לא יפגע בו או בצמיג??

אתה מכסה אותם במקרה?

לא מכסה, לא פוגע בכלום, בטח שלא בפלסטידיפ, על אחת כמה וכמה לא בצמיגים (באותו הדילול אני מנקה אותם לפני יישום של endurance).

"יאללה בירי".

פורסם

ה APC בדילול כזה גבוה לא "יאכל" את הפלסטידיפ?

אגב אם כבר פלסטידיפ מצאתי לשימוש לנכון ע"י Simple Green, עושה את העבודה נחמד לגמרי וממה שהבנתי הוא בעצם APC כלשהו.

אני אקנה את הפאוורקלין בשביל זה אני מתאר לעצמי שהוא יתאים לעבודה בבית הגלגל (?)

Opel Adam S 2017

פורסם

הפאוור קלין יתאים.

apc בדילול חזק לא מתאים לנקיון פלסטידיפ באופן תכוף, אבל בגלל שאתה לא מנקה אותו בדילול כזה, ובכלל - אתה לא מתיז עליו ישירות אלא על בית הגלגל, לא יקרה כלום.

תפסיק לפחד כל כך מהציפוי הזה :)

הוא הרבה, אבל הרבה יותר עמיד ממה שחושבים.

"יאללה בירי".

פורסם

אני רואה בפורום של DYC בפייסבוק המון אנשים שמקבלים שם בועות וקילופים בגלל חומרים גסים בגלל זה אני שואל :p

אחד מהם (או רבים) המליצו סימפל גרין, הבעיה שנגמר כמעט חצי בקבוק על 4 ג'נטים חח - לא משתלם בטח לא לניקוי שבועי ב 20 שקל לבקבוק.

מישהו שמע מהרקולס? נעלם קצת מהאתר.

מחר אתקשר אליו להזמין APC ויאללה - חגיגה בשבת

Opel Adam S 2017

פורסם
אני רואה בפורום של DYC בפייסבוק המון אנשים שמקבלים שם בועות וקילופים בגלל חומרים גסים בגלל זה אני שואל :p

אחד מהם (או רבים) המליצו סימפל גרין, הבעיה שנגמר כמעט חצי בקבוק על 4 ג'נטים חח - לא משתלם בטח לא לניקוי שבועי ב 20 שקל לבקבוק.

מישהו שמע מהרקולס? נעלם קצת מהאתר.

מחר אתקשר אליו להזמין APC ויאללה - חגיגה בשבת

מה רע ב apc של שופרסל? אם זה למטרה של ניקוי הרווח שבין הגלגל לבית הגלגל לא צריך יותר מזה.

פורסם

מה עושים אם בית הגלגל לא עשוי מפלסטיק אלא מסוג של בד קשיח? מברשת לא תוציא את הסיבים?

והאם נוזל לניקוי כללי של סיף גם טוב כמו זה של שופרסל?

זה בדיוק:

0003230__1_.jpg

פורסם

ליאב נראה לי חבל לבזבז על בית הגלגלים מהפאוור קלין (לא שהוא לא ינקה, הוא אפילו לא מתאמץ על זה), פשוט הוא יותר מידי טוב בשביל זה, תשתמש בAPC בדילול נמוך, יעשה עבודה מעולה.

MeTaLhAmMeR לגבי הסיף, עושה רושם שהוא גם טוב, אם כי על הצד שמדובר בניקיון ריפוד, עדיף לבדוק בפינה נסתרת. על פלסטיקה לדעתי יעשה עבודה טובה.

• תוכן חדש...