Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לעניות דעתי רמאי זה מישהו ש:

1) אומר שצריך לעשות משהו -ולא צריך באמת לעשות;

ו/או:

2) אומר שעשה משהו - ולא באמת עשה;

ו/או:

3) מחייב על משהו מעבר למה שהוא אמור לעלות.

כל מה שלא נכלל למעלה לדעתי איננה רמאות אלא בגדר מתן שירות לא טוב/הוגן

כשזה כשלעצמו לא טוב- אבל זו לא רמאות.

עכשיו תראה אם אתה עונה ״כן״ על אחד הסעיפים ותחליט.

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם
יש בחשבון חיובים מיותרים.

תוסף שמן + תוסף פלאש - מיותרים לחלוטין.

חויבת פעמיים על נוזל בלמים.

אכן זה בעיקר נראה הדברים המיותרים בחשבונית. 200 ש"ח מבוזבזים. אם לא ביקשת במפורש או לא אישרת זאת לדעתי זאת חוצפה להכניס את זה לחשבון.

שאר המחירים נראים בגבול הסביר.

פורסם

אמרו המגיבים כאן מה ההגדגרה לרמאות ואני מסכים, מה שהוא עשה היה ניצול בשטח האפור ולא רמאות פרופר (עד כמה שידוע לי ולא בא לי להתעמק בזה עם איגוד המוסכים ולבזבז ימי עבודה) שהוא דיבר איתי הייתי צריך לשאול. בלי קשר אני לא אחזור אליו וכמובן יזהיר ממנו.

בארצנו לצערי מי שלא מרמה "יוצא צדיק" והוא ניצל את זה שהייתי טרוד מעל הראש וסמכתי על זה שהוא לא יעשוק אותי והוא עשק.

אם זה היה רמאות פרופר גם לא הייתי שואל אתכם כי הוא היה במצב אחר ואני לא ירחיב.

תודה רבה רבה לכולם עזרתם לי מאוד וגם העובדה שהיה שרשור עבר נגד העסק הנ"ל על רמאות שאני לא יודע איך הסתיים.

כל טוב

פורסם

למה אתה חושב שעשקו אותך?

עשו את כל מה שחייבו עליו? נניח שכן, כי לא אמרת אחרת.

היה צריך לעשות את כל מה שחייבו עליו? נניח שכן, כי לא אמרת אחרת.

האם זה יקר משמעותית ביחס לאותו הדבר במקום אחר? התשובה היא לא.

בגלל הפלאשינג למנוע "לשרוף מוסך"? דיברת איתם על זה? אולי אם היית אומר שלא ביקשת את זה היו מבטלים בלי להתווכח? אולי זה היה בהצעה לטיפול המקורי?

בקיצור, מה עשו לא בסדר? רכב עם כזה קילומטרז, שעובד קשה כמו שאתה מתאר, לגיטימי שיעלה הרבה כסף לתחזק...

פורסם

תסמונת האישה המוכה. מה יש לך לחזור למוסך שכבר דפק אותך פעם אחת וקראת עליו חוות דעת שליליות?! ככה הרבה מוסכים פרטיים עובדים. לא אכפת להם שהפסידו אותך, חמישה פראיירים אחרים עומדים בתור להידפק על ידם.

פורסם

למה אתה חושב שהמוסך דפק אותו?

כי יצא יקר?

כי הוא אישר כלאחר יד?

מי שעשיר מספיק כדי לאשר עבודות בחפיף, בלי לוודא קודם למה וכמה, שלא יבוא להתלונן בדיעבד שיצא לו הרבה כסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הליך תקין מחייב שתדע את סכום התיקון המדוייק ותאשר אותו כולל הסבר מדוייק על התיקון הנדרש. רק לאחר מכן מבצעים את הפעולה.

יכול להיות שמרחו אותך וקמבנו אותך ויכול להיות שלא, עכשיו כבר לא תוכל לדעת !!!

תלמד להבא: כשהרכב בטיפול אתה נמצא במוסך ומבקש לדעת על כל פעולה שמבצעים ולראות בעיין את התקלה/ליקוי.

אם אתה משאיר את האוטו במוסך והולך לעבודה או לסידורים אתה פשוט טרף קל, כדי להתנהל כך נדרשת מידה גבוהה של אמון במוסכניק שלך ולפי התאור שלך ממש לא נראה שכך היה.

אני מציע שתתייחס למקרה כשכר לימוד.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מבלי להצדיק או להכפיש את המוסך, כי אנחנו לא באמת יודעים מה היה המצב של הרכב, מה נדרש להחליף, ומה באמת הוחלף, יש לי החשש שגם אם פות"ש יעבור מוסך, עם כזו התנהלות וגישה מצידו, בהחלט שוב פעם תיתכן חשבונית כזו ו"חשד לרמאות" אחרי טיפול.

בנוסף, לקרוא למה שקרה שם במוסך "טיפול" זו טעות חמורה. טיפול זה שגרה. שמנים, גומיות, רצועות. ברגע שמצאו משהו שחורג מגבול הטיפול (וכן, גם בלמים מעבר לבדיקה שגרתית חורגים מהגדרה של טיפול), וביקשו אישור לתקן, צריך לחזור למוסך (לדעתי בכלל אסור לעזוב אותו אלא אם סומכים על המקום בעיניים עצומות), לשבת עם המכונאי/יועץ, לעבור פרט פרט, לבדוק מחירים, ולאשר רק אחרי בדיקה.

מי שמאשר בטלפון בלי לבדוק ובלי להתעניין הוא בבחינת פרצה שקוראת לגנב, ואז, אם באמת רוצים לגנוב, יגנבו. עדיף לסתום את הפרצות האלה במקום לחפש חוכמה בדיעבד.

פורסם

הלכתם רחוק מידי

הבחור מודה שהוא השאיר את הרכב במוסך שהוא חשד בו בפעם הראשונה

והוא אפילו לא בדק אם החשדות שלו נכונות או לא.

הוא אישר ביצוע תיקונים בטלפון

ויכל לבקש שישמרו את החלקים הישנים לצורך השווה

בנוסף כמעט לכולם יש אפשרות לשלוח תמונה דרך הפלאפון וגם זאת אופציה

התמחור הוגן וחוץ מהפלאש והתוסף

אני לא מוצא פה שום התנהלות לא תקינה.

לפי דעתי זה מוסך טוב והוגן ואפשר לבקש לפעם הבאה שלא ישימו תוספים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

פותח האשכול, מי שכאן לא בסדר זה אתה בלבד!

השארת את הרכב במוסך כי נתת בו אמון, יפה, אישרת לבצע תיקונים ברכב מה חשבת שזה חינם? לא נאמר לך מראש הסכום של התיקונים?

אתה מגיע למוסך ופתאום אתה "מופתע" ואחרי כל זה אתה עוד אומר שלא תחזור למוסך, כל זה בעיה שלך אני לא רואה את המוסך אשם בכלום. הוא שאל אותך אתה ענית לו בחיוב זה הכל.

למיטב זכרוני במידה ובמהלך הטיפול צריך להחליף/לתקן דבר נוסף ברכב וסכום החיוב עבור התיקון/החלפה אינו עולה על 15% אחוז מהצעת המחיר עבור כל התיקונים שאושרו, המוסך ראשי לבצע את התיקון ללא אישור בעל הרכב כל עוד הסכום אינו עולה על 15% מהצעת המחיר הסופית.

פורסם

לא בדיוק

זה קצת מסובך

נגיד והמזגן לא עובד וגילו שזה בגלל המדחס אבל רק תוך כדי עבודה נזכרו שצריך להחליף פילטרים ולעשות ניקוי לצנרת ולעשות וואקום ולמלא גז.

אז פה אפילו אם התוספת היא של שקל אחד בלבד

זאת בעיה של המוסך כי הוא נתן הצעה לתיקון בעיה ספציפית

ובמקרה הזה המוסך לדוגמה מבצע טיפול וגילו שחייב דחוף להחליף רפידות קדמיות אז בעל המוסך אישר לעובד להזמין חלקים ולבצע את העבודה

אז פה יש בעיה רצינית כי מצד אחד הוא לא אישר את ביצוע העבודה

אבל מצד שני ע״פ החוק אסור לבעל הרכב להוציא את הרכב מהמוסך

אז פה לדוגמה אם בעל הרכב יצליח להביא הוכחה שהיה ניתן לבצע את אותו התיקון בפחות כסף זה מה שהוא ישלם לבעל המוסך אפילו אם הוא התקין חלק מקורי והלקוח הביא קבלה על חלק הכי זול (סיני).

אבל פה הוא אישר את ביצוע העבודה!

וגם הקבלה נראית הוגנת אפילו מאוד

החלפים זולים זולים וגם העבודה

יחסית לאזור המרכז שזה נזק של כמעט 50% תוספת

לכן אני חושב שפותח השירשור יכול לחזור לישון בשקט אני אישית הייתי ממשיך לטפל שם אבל להבא מבקש יותר אינפורמציה לגבי הטיפול הבא.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...