Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר לי על ידי וטרינר שקיימת תסמונת אצל בני אדם שנקראת ״תלות רגשית בחיה״.

מדובר בעצם על כך שבעליו של חיה\כלב מקבל אישור מפסיכיאטר להסתובב עם החיה בכל מקום אפילו כאשר הכניסה לחיות אסורה כגון סופר או קניון (דומה מאוד למקרה של כלבי נחיה).

אני מחפש פסיכיאטר שיכול להנפיק אישור או המלצה לאישור כזה בעקבות מקרה אישי.

בתודה מראש,

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כמו כל רופא, פסיכיאטרים לא רושמים פתרונות שמומלצים ע"י המטופל...

אבל כדאי לגשת לפסיכיאטר שיבצע דיאגנוזה וימליץ על טיפול נפשי ו/או תרופתי מתאים לבעיה לאדם הסובל.

נ.ב.

חיה טיפולית יכולה להיות מאושרת גם לאנשים עם בעיות תקשורת (על רצף האוטיזם וכו'). מדובר בכלבים טיפוליים שמאולפים להיות חברה לאנשים עם בעיות תקשורת ואשר מהווים חלק אינטגרלי מתהליך הטיפול בהם. אלו חיות שעברו הכשרה ספיציפית וחייבים ע"פ חוק להתייחס אליהן כמו אל כלבי נחייה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי ידידה טובה שקיבלה אישור שכזה.

מעבר לעובדה שהיא יכולה לקחת את הכלבה שלה לכל מקום, היא עולה איתה לטיסה. (כלבה ששוקלת 13 ק"ג).

היא טסה איתה לניו יורק כבר כמה פעמים כשהכלבה עליה.

Emotional Support זו ההגדרה של האישור הזה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש חיה טיפולית (בד״כ כלב) שניתן אישור להסתובב איתה בכל מקום. אלו כמובן לא ״סתם״ כלבים, אלא כאלו שאומנו לזהות סימני מצוקה/חרדה וכו׳ אצל הבעלים שלהם ויודעים להרחיק או להרגיע אותם. מה שאתה מבקש זה אישור לחיה ספציפית וזה לא משהו שתקבל over the counter.

בחו״ל הנושא הרבה יותר מפותח וישנה מודעות גדולה יותר בכל הקשור לתרפיה בעזרת בע״ח

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...