Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה cx5 מיציבישי אאוטלנדר הונדה איך שקוראים לה או ניסן קשקאי... ולא הם לא באמת ג'יפים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
מה לגבי סוזוקי SX-4 וסובארו XV?

אני מחפש רכב משפחתי. לא רכב גדול. באמת חשבתי על SX-4, אבל בגרסת סדאן, אין מקום מאחורה וגם במראה לא אהבתי.

את ההצ'בק אהבתי אבל הבגז' מאד קטן.

פורסם

שלום,

טויוטה ספייס ורסו זאת למעשה גרסת מיניוואן קטנה של טויוטה יאריס. בעצם מדובר ביאריס שטיפה הגביהו והאריכו אותה, ככה שהיא קצת יותר מרווחת ותא המטען שלה קצת יותר גדול. מבחינה מכאנית היא זהה ליאריס, כלומר מנוע 1.3 ליטר וגיר אוטומטי רציף. מכונית מאוד חסכונית בדלק ומאוד אמינה, אבל לא הכי מאובזרת.

בתקציב שלך אפשר למצוא גם ניסאן נוט. זה רכב משפחתי יפאני גבוה, עם בגאז' גדול יחסית (437 ליטר) ומנוע 1,600 סמ"ק. מבחינת צריכת דלק הוא טיפה פחות חסכוני מהספייס ורסו אבל עדיין חסכוני יחסית למשפחתיות 1,600 סמ"ק אחרות.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

היי

אני קניתי לא מזמן ספייס ורסו

רכב חסכוני, מרווח , קצת כבד אבל זאת לא מטרת הרכב הזה. לדעתי האישית זה רכב שהוא פרקטי מאוד אז אם זה מה שחשוב לך הוא מומלץ

פורסם

לגבי ה-SX4 בגרסת הסדאן - לא יודע מה רוחב הישבנים שאתה רוצה להושיב מאחור, אבל המשפחה שלי לא סובלת יותר מדי. בכלל, אני לא מכיר רכב משפחתי שהספסל האחורי שלו ממש נוח לשלושה. ומבחינת תא המטען הוא מהגדולים בקטגוריה (יש כמה מתחרים, אבל לא רבים).

אולי כדאי שתפרט מה בדיוק הצרכים שלך.

ועוד דבר קטן - באיזה שלב התחילו להביא את ה-SX4 מהונגריה, אם זה משנה לך. ואולי תמצא איזה אקספלר נדיר שנושא את סמל פיאט, הוא נמכר בשם סדיצ'י.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...