Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני הולך היום בשאיפה לסגור (אם הכל יהיה תקין) על טויוטה ספייס ורסו

הרכב עשה 130 ק"מ בשלוש שנים, והוא בשיטה של טויוטה סלקט- משמע הם עושים לו יישור קו ואתה מקבל שנה אחריות יבואן

הראו לי את תוצאות הבדיקה של הרכב כולל את בדיקה ממוחשבת להספק המנוע והכל נראה תקין למעט דבר אחד שרשמו בבדיקה בולמים אחוריים אולי חלשים נא לבדוק- לרכב יש ווגרירה אז אני מניח שזאת הסיבה.

עכשיו לחלק הבעייתי איך אני מוצא מכון אמין ברעננה שיעשה לי בדיקה כמו שצריך ולא "חבר" של הסוכנות רכב שם? מבחינתי גם ללכת סתם למקום שיבדקו את הבולמים.

דבר נוסף במחיר הם לא מוכנים לרדת, בשישי כבר הייתי שם ושעה ניסיתי להוריד עוד. מה עוד אפשר לנסות להוציא בתור ישראלי טוב?

תודה

בלי קשר אם מישהו מהמנהלים רואה, ממש לא ברור לאנשים פה איך עורכים כותרות

פורסם

רכב פרטי, ליסינג, חברה, השכרה?

איזה יד הרכב?

תן יותר נתונים בכדי שנוכל לעזור.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

יד ראשונה פרטי, עלה לכביש בינואר 2012

הרכב עצמו מבפנים וגם חציונית נראה מבריק בלי שום פגיעה או שריטה אפילו

נרכש וטופל כל 15 אלף בסוכנות שממנה אני קונה אולי

מחירון עומד על 67, ביד 2 המחיר שלו נע בין 60 ל 67 תלוי בק"מ לי הם נותנים אותו ב 55, שנה וחצי אחריות.

אם יש עוד משהו שמעניין תגידו

פורסם

פראיירים לא מתים...למה לקנות רכב עם ק"מ כל כך גבוהה שהשוק מוצף בשפע של רכבים טובים? כי זה טויוטה? 20% מתחת המחירון? הם קנו את הרכב בהרבה פחות מזה, זה מה שבטוח.

פורסם

הרכב יהיה הונדה או טויוטה(מצטער לא אוהב את מאזדה)

השוק לא מוצף באופציות של 55 אלף, השאלה היא כמה זה קריטי מה המנוע של טויוטה לא יחזיק לי עוד 100 אלף?

פורסם (נערך)

לדעתי המחיר לא רע ביחס לנתוני הרכב.

הם לא מתעסקים בדרך כלל עם רכבים במצב לא טוב בטויוטה.

יש גם אחריות של היבואן ותיקון ריג'קטים במוסכים שלהם אז בכלל טוב.

לגבי מכון בדיקה, תציין באיזה איזור הסוכנות וימליצו לך לאן ללכת.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

הרכב ברעננה, יש מכון שהמוסך עובד איתו והם הראו לי את הבדיקה משם שהכל היה בסדר למעט הבולמים האחוריםם(הרכב מגיע עם וו גרירה...) והוסכם שיחליפו אותם. הבעיה שנראה לי ללכת לאותו מכון שוב עם רכב של המוסך יהיה לא יעיל כל כך

פורסם
הרכב יהיה הונדה או טויוטה(מצטער לא אוהב את מאזדה)

השוק לא מוצף באופציות של 55 אלף, השאלה היא כמה זה קריטי מה המנוע של טויוטה לא יחזיק לי עוד 100 אלף?

הערצה עיוורת. אין מילה אחרת.

פורסם

וזה מה שגורם לדבר הבא:

דבר נוסף במחיר הם לא מוכנים לרדת, בשישי כבר הייתי שם ושעה ניסיתי להוריד עוד. מה עוד אפשר לנסות להוציא בתור ישראלי טוב?

כשסוכן מכירות רואה שהלקוח להוט, הוא משחק משחק כאילו אין מכוניות בעולם וזו המכונית הכי טובה, למרות שהמצב ממש לא כזה.

פורסם

איתמר אני לא חושב שאני איזה סוחר או מתמקח מדהים ולא על זה נפתח השרשור, בעיקר השאיפה היא למצוא מכון לבדיקה באזור כי למרות האהבה לטויטה והאחריות שאני מקבל אני רוצה שעוד מישהו יעבור ויבדוק.

שוב מחבינת הצרכים שלי(בעיקר מקום אבל לא גדול- הונדה ג'אז ורסו או נוט שגדול יותר) זה הכי טוב שמצאתי ב 55 אלף אם תצליח לשלוף לי משהו מיד 2 שאולי עדיף אני יותר מאשמח אבל כרגע בעיקר מחכה לתשובה על המכון בדיקה

• תוכן חדש...